Ne kadar süre nişanlı ve sevgili kaldınız ?Bir aylık evliyim eşim benimle çok ilgisiz işten geliyor yüzüme bakmıyor şakalaşmıyor öpmüyor, sadece cinsel yönden bana yaklaşıp güzel sözler soyluyor öpüyor buda benim zoruma gidiyor ne yapmalıyım aynı seyi yasayanlar var mı çok üzülüyorum. Sevgiliyken nasıldı diyenler olacak görücu usulu evlendik, severek evlenseydim durum farklı mı olurdu
Evet iki kez flan ama sorar ne yapiyosun nerdesin diye kapatir sonra oyle guzel bi soz soylemezGun icinde sizi arayip sorar mi?
O boyle olunca bende yapamiyorum geri cekiliyorumondan beklediğiniz ilgiyi siz ona gösterin. belki hoşuna gider ve karşılık verir.
Bazı erkeklerin doğasında yok. Yazık hata etmişsin, sen ilgi ve sevgi görmek isteyen bi kadın, o ilgisiz bi erkek. Onu böyle kabulleneceksin sonuçta evlenmişsin. Ben mesela hiç uzak duramam sarılır öperim sürekliBir aylık evliyim eşim benimle çok ilgisiz işten geliyor yüzüme bakmıyor şakalaşmıyor öpmüyor, sadece cinsel yönden bana yaklaşıp güzel sözler soyluyor öpüyor buda benim zoruma gidiyor ne yapmalıyım aynı seyi yasayanlar var mı çok üzülüyorum. Sevgiliyken nasıldı diyenler olacak görücu usulu evlendik, severek evlenseydim durum farklı mı olurdu
Bir aylık evliyim eşim benimle çok ilgisiz işten geliyor yüzüme bakmıyor şakalaşmıyor öpmüyor, sadece cinsel yönden bana yaklaşıp güzel sözler soyluyor öpüyor buda benim zoruma gidiyor ne yapmalıyım aynı seyi yasayanlar var mı çok üzülüyorum. Sevgiliyken nasıldı diyenler olacak görücu usulu evlendik, severek evlenseydim durum farklı mı olurdu
Evet geri dondum ama aile baskisiBöyle açtığınız baska konulariniz da var.
Hatta bu ilgisizliginden nisan atip sonra dayanamayip geri donmussunuz.
Yani adamin karakteri bu demek ki
Ailesine karsi nasil
Genelde ilgisiz bir insansa artık oldugu gibi kabullenmekten baska birsey kalmıyor.
Evet geri dondum ama aile baskisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?