- 2 Nisan 2017
- 121
- 58
- 48
- 32
- Konu Sahibi mihrimah13
-
Yani buna ne söylenir ki. Beceriksizse öyledir yapacak bişey yok:)Kızlar size bişi sormak istiyorum eşim çok iyi normalde gayet iyi anlaşıyoruz ama ben hastalandığımda basit bi gribal enfeksiyonda bile bana bakamaz ne bileyim ne bitki çayı ne çorba o kadar beceriksiz ki zençefil çayı yapmak içim mutfağa gittiğimde bulamadım patates zannedip sebzeliğe koymuş o kadar beceriksiz ne yapmalıyım??
Mutfağa sokma.Yardimi olmaz dağıtır is cikarir.Annesi de sokmamis demek.Su saatten sonra siz de ugrasamayacaginiza göre hiç bulastirmayinKızlar size bişi sormak istiyorum eşim çok iyi normalde gayet iyi anlaşıyoruz ama ben hastalandığımda basit bi gribal enfeksiyonda bile bana bakamaz ne bileyim ne bitki çayı ne çorba o kadar beceriksiz ki zençefil çayı yapmak içim mutfağa gittiğimde bulamadım patates zannedip sebzeliğe koymuş o kadar beceriksiz ne yapmalıyım??
Ben de tüp bebek tedavisi görüyorum koronadan dolayı hastane islemleri sonrası annemlere gidemiyorum babam kronik hasta çünkü. Işlem yapılacaksa birgün önceden yemeklerimi yapıyorum ilk gün annesi geliyor sonraki günler yaptığım yemekleri yiyoruz yada hazır falan biseyler söylüyoruz çünkü hic bisey yapamıyor çok kötü bir durum gıcık oluyorum ama elimden bisey gelmiyorBide aşılama için uğraşıyoruz şu an yarın öbür gün Doğum yaptığımda nasıl olcak die düşünüyorum açıkçası ailemde uzakta resmen Allah’a emanetim
çorba yapmayı beceremiyorsa dışarıdan söyleyin şöyle en şifalısından kelle paça, işkembe. bol sarımsaklı. İyi de gelir doğal antibiyotikli.Kızlar size bişi sormak istiyorum eşim çok iyi normalde gayet iyi anlaşıyoruz ama ben hastalandığımda basit bi gribal enfeksiyonda bile bana bakamaz ne bileyim ne bitki çayı ne çorba o kadar beceriksiz ki zençefil çayı yapmak içim mutfağa gittiğimde bulamadım patates zannedip sebzeliğe koymuş o kadar beceriksiz ne yapmalıyım??
Ev işlerine dahil edin ama içinde yoksa bu saatten sonra ancak kendinizi yipratirsiniz anasından ne gördüyse o. Ancak hiç bişey bilmese bile İnternet denen bi dünya var herşeyin videolu anlatımı var istese gayet de yapabilir. Zannedersin üstün zeka gerektiren bişeyKızlar size bişi sormak istiyorum eşim çok iyi normalde gayet iyi anlaşıyoruz ama ben hastalandığımda basit bi gribal enfeksiyonda bile bana bakamaz ne bileyim ne bitki çayı ne çorba o kadar beceriksiz ki zençefil çayı yapmak içim mutfağa gittiğimde bulamadım patates zannedip sebzeliğe koymuş o kadar beceriksiz ne yapmalıyım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?