Ailem e söyleyemem çünkü babam hiç istemedi evlenirken şimdide söylemek olmuyoo işte ağlaya ağlaya sütum bile kesildi normal zamanlarda çok iyi davranıyor ama tartışma oldumu böyle yapiyor
Şu yüzden benim evladım sürekli ağlayan bir çocuk hiç durmuyor bir yandan onunla bir yandan ev ile ilgilenmek çok zor ben yemek yaparken çocuğa bakacakti ama çocuğun sesine dayanamadi başından atmak için bana getirdi bende tartıştim sadece çocuğu al içeri git dedim olay bu yani
Bence yemek yapmayin ne yerse yesin asabi yaratik.Asyasah hepsini denedim söyledim böyle olmaz çok sinir iyi deil bak yıpraniyoruz falan hepsini denedim tamam diyor bir daha olmayacak diyor bir tartışmada gene aynı ağır lafları hiç katmıyorum bile artık çok ağır geliyo bazen diyorum ocaki açıp gazdan evladımida alıp göç edeyim bunu kendisinede söyledim yok gegerçekten çok zor durumdayim
Asyasah hepsini denedim söyledim böyle olmaz çok sinir iyi deil bak yıpraniyoruz falan hepsini denedim tamam diyor bir daha olmayacak diyor bir tartışmada gene aynı ağır lafları hiç katmıyorum bile artık çok ağır geliyo bazen diyorum ocaki açıp gazdan evladımida alıp göç edeyim bunu kendisinede söyledim yok gegerçekten çok zor durumdayim
Demek ki kendini değiştirebilecek kadar güçlü bir erkek değil. Zayıf bir karakteri var. Size ve çocuğuna karşı öfkesine yenik düşüyorsa tek sebebi karakterinin zayıf olmasıdır. İradesiz ve güçsüz bir erkek.Asyasah hepsini denedim söyledim böyle olmaz çok sinir iyi deil bak yıpraniyoruz falan hepsini denedim tamam diyor bir daha olmayacak diyor bir tartışmada gene aynı ağır lafları hiç katmıyorum bile artık çok ağır geliyo bazen diyorum ocaki açıp gazdan evladımida alıp göç edeyim bunu kendisinede söyledim yok gegerçekten çok zor durumdayim
Bunların hesabını vicdanı verecek. Yazık günah size de bebeğinize de... Böyle vicdansızlıkları gördükçe acıdan ben bile kıvranıyorum. Sizin durumunuzu hayal edemiyorum. Umarım düzelir her şey. Hayatta mutlu olursunuz. Çocuğunuzu da en güzel şekilde yetiştirirsiniz.Geçmez biliyorum hiç düzelmeyecek aslında onuda biliyorum ben sadece konuşacak hiç kimsem yok içimi dökecek anlatacak nasıl bir kaderdır bu bilmiyorum isyan da etmiyorum belkide bu adam benim cennet kapımdir buda benim sınavimdir diyorum allah büyük bu saatte kendi uyuyor işte ben böyle ayakta
Geçmez biliyorum hiç düzelmeyecek aslında onuda biliyorum ben sadece konuşacak hiç kimsem yok içimi dökecek anlatacak nasıl bir kaderdır bu bilmiyorum isyan da etmiyorum belkide bu adam benim cennet kapımdir buda benim sınavimdir diyorum allah büyük bu saatte kendi uyuyor işte ben böyle ayakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?