eşim neden böyle

Offf ićim şışti vallaha..anneleri bu erkek evlatları yanĺış yetiştiriyo hata onlarda bence..sorumluluk ve kadına saygı,hassasiyet ögretmiyorlar..kendileride kadın neticede..bi de etraf sorumsuz erkekten geçilmiyo..yumurtayı dölleyip kaçıyorlar sonra kadın ne halde dögumdur lohusalıktir bebektir takan yok..erkek evlatlaeınızı vicdanli ve merhametli yetiştirin hanımlartt

Cok haklısın canım umutlar tükenmez ama babama diye mem diyor gidecek yerim yok diyor ben de o yüzden birazdaha sabret sin anlamında dedim yoksa asla Demez dim sorundur derdim sevgiler canimm

Nasılsın konu sahibi...
sabahın dörtlerinde buralara yazmışsın...
inşallah daha iyi hissediyorsundur...
ne yaptın?

Daha iyiyim kendi geldi bugün beyefendi Kahtalı hazırlamis konusmaya çalışıyor laf atıyor ama benim içim soğumuyor nasıl yapayım hiç birsey olmamış gibi

psikopat mı eşiniz ..

Eşiniz size vurduktan sonra pişman oluyor mu ve ilk kez mi vurdu??

Yok pişman olmuyor ssoruyorum çünkü o an olmuyor ama normal bir zamanda sakinken bir daha olmayacağını pişman olduğunu söylüyor anlamakta zor çok zor normalde çok kıskançtır korur kollar çok sahip çıkar ailesine karşı bile işten eve geldiğinde özledim der yani normal zamanlarda bir sıkıntı yok ama bir sinirlendimi sanki düşmanıyım gibi davranıyor bir anda

Allah yardımcın olsun kolay degil işin .. ama bence taviz vermeyin yoksa nasıl olsa kabulleniyo deyip daha çok üstünüze gelir

anlasilan esinizin de sizin de uykusuzluktan sinirleriniz yipranmis.
tabi ki cok farketmez ama tokatin siddeti neydi? tokat harici baska herhangi bir siddette bulundu mu?

Kulagim Cinladi diyebilirim.. tokattan başka birşey olmadı.

Pasif mi daha dibi oldum sayesinde. Ben aileme gitsem hata anlamak değil aklına bile gelmez ben birsey yapmadım der.. ve allah tabiki mantık güç kuvvet veriyor allah kimsenin başına vermesin başına gelmeyen anlayamaz
Hiç şaşırmadığım bir yanıt. Birincisi başıma gelip gelmediğini bilemezsiniz. İkincisi bir sorunun çözümünü onu yaşamadan da bilebilirsiniz. Kanser olsanız doktorunuza sen kanser oldun mu hiç beni tedavi edemezsin beni anlayamazsın der misiniz?

Sakinken zaten herkes sakin değil midir? Siz asıl sinirli anında nasıl davranıyor bunu görmelisiniz. Sinirli anında insan kendisine hakim olmalı, sakinken zaten buna gerek duymaz ki Ayrıca çok kıskanç olması sanki güzel bir şeymiş gibi anlatmışsınız. Bu çok kıskanç olmak da aslında onun karakterinin bir parçası yani agresif yapısının bir göstergesi.

Kulagim Cinladi diyebilirim.. tokattan başka birşey olmadı.

Şimdi size soruyorum: seven insan sevdiğine kıyabilir mi, canı yansın ister mi? Ayrıca böyle bir adamdan çocuk yapmak da sizin vicdansızlığınızı ve bencilliğinizi gösteriyor. Ha korunmuşsunuzdur ona rağmen olmuştur ona bir şey diyemem, ama eğer bilerek isteyerek planlı bir şekilde olduysa bu çocuk, cidden içim sızlar onun için.

Son olarak, inanmak istediğiniz şeylere inanmak için bahaneleriniz her zaman olacaktır boşuna konuştuğumun da farkındayım ama bildiğim gördüğüm bir şeyi paylaşmazsam da benim vicdanım rahat etmez.

Şimdi evladıniz var mı bilemem ama bende size sadece şu kadarini söyleyeyim biz eşim ile hiç kolay bir yuva kurmadik çok zor günlerden geçtik ben sadece hayatımdan bir kesit paylaşıtim oda farklı görüşler alabilmek için.. yorumunuzu yaptıniz saygım var buda sizin görüşünüz sağolun ama evlat konusunda vicdansizlik gibi kelimeleri kullanmak kimsenin haddi değil.

Ailem e söyleyemem çünkü babam hiç istemedi evlenirken şimdide söylemek olmuyoo işte ağlaya ağlaya sütum bile kesildi normal zamanlarda çok iyi davranıyor ama tartışma oldumu böyle yapiyor

bu ilk tokatı mı?
tartışma olduğunda hep yapıyo mu yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…