eşim neden böyle

Zaten tek isteğim Rabbimden evladım i düzgün yetiştirmek ben herseyi çekerim bu adamida çekerim ama allah im evladım ile Sınav etmesin

Öyle yapmaya çalışıyorum evladımin yüzüne baktıkça içim rahatlıyo zaten aslında bende ne ana var ne baba eşime Sığındim kolum kanadım olsun diye oda böyle yapiyor genede şükür evlat var işte şükür sağlıkli

Ayıp ediyor eşiniz. Yalnız bir kadına kol kanat germesi gerekirken daha da üstünüze geliyor. Üstelik ona bir evlat vermişsiniz. İnşallah eşiniz düzelir, size iyi davranır. Bebeğinizle zaman geçirin, derdiniz oldu mu sık sık anlatın içinizde kalmasın. Eşinizle tartışmaya girmemeye çalışın. Kendi huzurunuz için. Ve bebeğinizin huzuru için.

Sağolun hakkınızı helal edin sabah sabah derdimi dinlediiz cevap verdiniz sağolun..

elleri kırılsın aciz herif
zaten evdeki kadını dövmek ne kolay erkekse dışarda bir adama tokat atsın

konu sahibi bu böyle olmaz ara aileni gelsin seni alsınlar boşan demiyorum.ama bu kocan.olacak şahsın gözünü korkutman lazım

Benimde eşim senin eşine benxer.Normalde çok iyi anlaşırız.Ama en küçük şeyde kıyamet kopar.Kendisini haklı çıkartır.Bizde çok şükür dayak olayı yok ama en sonda söylenecek lafı en başta söyler kendine zarar verecek davranışlar içine girer.Hep derim neden böyle davranıyrsun.O da kndimi kontorl edermiyorum diyor.Bence de tedavi görmeleri lazım.Bunları büyüten ailelerde en büyük kabahat.Ne yazıkki tedaviyi kabul etmez türk erkekleri

Bir baba çocuğunun annesine nasıl yapar bunu.. O cennet kokulunun annesine..
Ben burdan okurken duygulandim kusura bakmayın.. Ama çaresiz değilsiniz Allah'a sığının bol bol dua edin, herkes terkeder, yalnız bırakır ama o bırakmaz...
Durumunuz musaitse aslında bir psikologa gitseniz iyi olur.
Ve siz bir annesiniz o cennet kokulunun annesi, güçlü olmalisiniz sonra mantiginiza gore hareket edersiniz. Dilerim Rabbim tez zamanda sizi aydınlığa çıkarır...

Ne olursa olsun ailenden saklama
Sen sakladıkça nasıl olsa kimse bilmiyor nasıl olsa bir yere gidemez bana muhtaç diye ömrün dayakla geçer. Butip adamlar değişmez boşuna bekleme

Reactions: anu
bana tokat atacak adamı eve sokmazdım aklı başına gelinceye kadar dolansın ortalıkta

Malll herifff!!!!
Böyleleri bedavaya baba oluyorlar işte......................................!!!!!

Ne olursa olsun ailenden saklama
Sen sakladıkça nasıl olsa kimse bilmiyor nasıl olsa bir yere gidemez bana muhtaç diye ömrün dayakla geçer. Butip adamlar değişmez boşuna bekleme

Arkadasa katiliyorum, madem sen karsisinda duramiyorsun ailene ya da cekindigi bir aile buyugune anlat durumu, sen bir sey yapmadikca bunun dozu artar, allah buyuk evet ama isini allaha birakma ne demisler once tedbir sonra tevekkul, kocan bu sinirle ileride cocugunuza da tokat atar yani bu gerginlikleri o yavruya yasatmayin

ayyy yine klasik türk erkeği..bu adamın kahrı çekilmez..ailenede söyle..vur tekmeyi..tokat atmak neymiş görür..kadına el kaldıran erkek değildir..

eşin neden böyle ;
çünkü insan olamamış , adam hiç olamamış sığınma evleri var gidebilirsin... sineye çektikçe daha fazlasını yapacak bu adam..

Reactions: anu
siz de neden sessiz kalıyosunuz ki? yağmasanızda gürleyin! eşim bana tokat atsa eğer bedelini çok pis öder. bunu bildiği için ne kadar sinirli olursa olsun cesaret edemez

Ah o evlere gitmek kolay mı eve değil gitmek kolay mı ben eşimi 6 yıl bekledim ve evlendim insan evlenmeden bunları hayal etmiyor ki eşimi çok seviyorum cok mücadele verdik çok zor yuva kurduk ama işte tersine gidince böyle sadece düzelmesini iistiyorum

CANIM BENİM yaa alttaki değerlendirmeleri okurken sütüm kesildi demişsin çok çok üzüldüm seni üzdüğü ve o bebişin hiç yoktan sebepler ile tartışarak seni üzdüğünden dolayı eşini allah afetsin eli birdefa kalkmış arkası hep gelir derler ama inşallah gelmez ve yaptıklarından pişman olup vicdan azabı çeker belki salonda utandığı için sana eli kalktığı için yatmıştır şimdilik gönlünü sen al alttan al bakalım ne olcak kırmadan yumuşak yaklaş ses tonunda çok önemli yavrun için üzme dahafazla kendini sabırlı ol inşallah düzelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…