Bunların hesabını vicdanı verecek. Yazık günah size de bebeğinize de... Böyle vicdansızlıkları gördükçe acıdan ben bile kıvranıyorum. Sizin durumunuzu hayal edemiyorum. Umarım düzelir her şey. Hayatta mutlu olursunuz. Çocuğunuzu da en güzel şekilde yetiştirirsiniz.
O yüzden sizin güçlü olmanız gerekiyor. Siz güçlü olun ki o da sizden güç alsın.Zaten tek isteğim Rabbimden evladım i düzgün yetiştirmek ben herseyi çekerim bu adamida çekerim ama allah im evladım ile Sınav etmesin
Ayıp ediyor eşiniz. Yalnız bir kadına kol kanat germesi gerekirken daha da üstünüze geliyor. Üstelik ona bir evlat vermişsiniz. İnşallah eşiniz düzelir, size iyi davranır. Bebeğinizle zaman geçirin, derdiniz oldu mu sık sık anlatın içinizde kalmasın. Eşinizle tartışmaya girmemeye çalışın. Kendi huzurunuz için. Ve bebeğinizin huzuru için.Öyle yapmaya çalışıyorum evladımin yüzüne baktıkça içim rahatlıyo zaten aslında bende ne ana var ne baba eşime Sığındim kolum kanadım olsun diye oda böyle yapiyor genede şükür evlat var işte şükür sağlıkli
Sağolun hakkınızı helal edin sabah sabah derdimi dinlediiz cevap verdiniz sağolun..
Malll herifff!!!!Şu yüzden benim evladım sürekli ağlayan bir çocuk hiç durmuyor bir yandan onunla bir yandan ev ile ilgilenmek çok zor ben yemek yaparken çocuğa bakacakti ama çocuğun sesine dayanamadi başından atmak için bana getirdi bende tartıştim sadece çocuğu al içeri git dedim olay bu yani
Ne olursa olsun ailenden saklama
Sen sakladıkça nasıl olsa kimse bilmiyor nasıl olsa bir yere gidemez bana muhtaç diye ömrün dayakla geçer. Butip adamlar değişmez boşuna bekleme
tabi üzerine bi araba dayak yemezse güzel bir ders vermiş olurGidin bir tane patlatın, sonra özür dileyip GEÇTİ Mİ diye sorun. Anlasın özürün bir ise yaramadığını.
SEVGİLER;)
Bayanlar Merhaba. Olayı kısaca anlatmak istiyorum eşimle dün çok saçma sebepten dolayı tartıştık ve bana iki defa tokat attı yeni doğum yaptım 3 aylık bir evladım var çok sıkıntılı hamilelik geçirdim ve aynı şekilde zor bir lohusalik ve bu dönemlerde yanımda olmadı daha sonradan hatasını anlayip Özürde diledi sözde verdi ama dün gene yaptı yapacağını eşim çok sinirli biri şimdi benimle kendi konusmuyo ve salonda yatıyor gidecek yerim de yok ne yapacahim bbilmiyorum akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?