Gitmeyeceksen de bir şekilde tavır koyman lazım. Yoksa alışır, hiç değişmez. Yaptığını hakkettiğini, sessizliğinin de hatanı kabul edişinden olduğuna inanır.Ah o evlere gitmek kolay mı eve değil gitmek kolay mı ben eşimi 6 yıl bekledim ve evlendim insan evlenmeden bunları hayal etmiyor ki eşimi çok seviyorum cok mücadele verdik çok zor yuva kurduk ama işte tersine gidince böyle sadece düzelmesini iistiyorum
Bayanlar Merhaba. Olayı kısaca anlatmak istiyorum eşimle dün çok saçma sebepten dolayı tartıştık ve bana iki defa tokat attı yeni doğum yaptım 3 aylık bir evladım var çok sıkıntılı hamilelik geçirdim ve aynı şekilde zor bir lohusalik ve bu dönemlerde yanımda olmadı daha sonradan hatasını anlayip Özürde diledi sözde verdi ama dün gene yaptı yapacağını eşim çok sinirli biri şimdi benimle kendi konusmuyo ve salonda yatıyor gidecek yerim de yok ne yapacahim bbilmiyorum akıl verin lütfen
Terapiste gitmez ve utandıgi için değil beni suçlu buldugu için benle konusmuyor diyecek benim damarına bastın kızdırdn falan ben bir sefer aileme gitmek istedim yollamadi zorla evde tuttu bebeğim de var ne yapacağım bilmiyorum konusmaya çalışsam ağır laflar söyleyecek biliyoruum
Asyasah hepsini denedim söyledim böyle olmaz çok sinir iyi deil bak yıpraniyoruz falan hepsini denedim tamam diyor bir daha olmayacak diyor bir tartışmada gene aynı ağır lafları hiç katmıyorum bile artık çok ağır geliyo bazen diyorum ocaki açıp gazdan evladımida alıp göç edeyim bunu kendisinede söyledim yok gegerçekten çok zor durumdayim
Bayanlar Merhaba. Olayı kısaca anlatmak istiyorum eşimle dün çok saçma sebepten dolayı tartıştık ve bana iki defa tokat attı yeni doğum yaptım 3 aylık bir evladım var çok sıkıntılı hamilelik geçirdim ve aynı şekilde zor bir lohusalik ve bu dönemlerde yanımda olmadı daha sonradan hatasını anlayip Özürde diledi sözde verdi ama dün gene yaptı yapacağını eşim çok sinirli biri şimdi benimle kendi konusmuyo ve salonda yatıyor gidecek yerim de yok ne yapacahim bbilmiyorum akıl verin lütfen
kişilik sahibi bir insansa oturup empati kurar.tabi üzerine bi araba dayak yemezse güzel bir ders vermiş olur
CANIM BENİM yaa alttaki değerlendirmeleri okurken sütüm kesildi demişsin çok çok üzüldüm seni üzdüğü ve o bebişin hiç yoktan sebepler ile tartışarak seni üzdüğünden dolayı eşini allah afetsin eli birdefa kalkmış arkası hep gelir derler ama inşallah gelmez ve yaptıklarından pişman olup vicdan azabı çeker belki salonda utandığı için sana eli kalktığı için yatmıştır şimdilik gönlünü sen al alttan al bakalım ne olcak kırmadan yumuşak yaklaş ses tonunda çok önemli yavrun için üzme dahafazla kendini sabırlı ol inşallah düzelir..[/QUOTE
arkadaşım birde gidip gönül alacak?
Etme gözünü seveyim!
Gitsin yatsın, zıbarsın orada.
Gurur denilen birşey var.
Hem suçlu hemde haklı olmasın.
SEVGİLER;
Çok uzuldum vicdansız adam ne diceğimi bilemiyorum ama seni çok iyi anlıyorum benim eşimde çok sinirliBayanlar Merhaba. Olayı kısaca anlatmak istiyorum eşimle dün çok saçma sebepten dolayı tartıştık ve bana iki defa tokat attı yeni doğum yaptım 3 aylık bir evladım var çok sıkıntılı hamilelik geçirdim ve aynı şekilde zor bir lohusalik ve bu dönemlerde yanımda olmadı daha sonradan hatasını anlayip Özürde diledi sözde verdi ama dün gene yaptı yapacağını eşim çok sinirli biri şimdi benimle kendi konusmuyo ve salonda yatıyor gidecek yerim de yok ne yapacahim bbilmiyorum akıl verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?