eşim neden böyle

Gitmeyeceksen de bir şekilde tavır koyman lazım. Yoksa alışır, hiç değişmez. Yaptığını hakkettiğini, sessizliğinin de hatanı kabul edişinden olduğuna inanır.

Çok Sağol.. ama o utandıgi için değil beni suçlu buldugu için salonda ve konuşmuyor ben konuşmaya kalksam kavga edecek yine çünkü bunları yaşadım hep çok yoruldum artık eskiden çocuk yoktu gene atlatiyordum ama şimdi yapamıyorum bir yandan çocuk bir yandan bu olmuyo

ayyy bu adamlara niçin çocuk doğuruyorsunuz
çocuğu 2 dk oyalamaya sabrı yok adamın.
valla Allah yardımcınız olsun..

Öyle sanıyor zaten ben susuyorum diye beni hatalı buluyor bu sefer daha çok üste çıkmaya çalışıyor ama diyorum ya artık gerçekten çok zorlaniyorum yıprandim artık

Eşimin ilk evlendiğimiz zamandaki halini gördüm şu yazdıklarınızda. Benim eşimde çok sinirliydi ve her ne olursa olsun hep kendini haklı görürdü haksızda olsa burnundan kıl aldırmazdı sen başlattın tartışmayı özür dilemesi gereken biri varsa o da sensin derdi. Bizdeki tek fark (ve önemli bir fark) hiç şiddet olmadı bana karşı ama sinirlendiğinde elinde bardak varsa duvara fırlatırdı hırsını almak için. Bir süre uyardım ben haksız olduğumda özür diliyorum zaten sende haksızlığını kabul et artık kendini dev aynasında görme ve elindeki şeyleri tartışma esnasında oraya buraya fırlatma diye ama çözüm olmadı. Ta kiii bir gün artık canıma tak edip ailesine çağırana kadar. Kayınvalidemle kayınpederimi aradım eve çağırdım. Geldiler kayınpederim çok adil bir adamdır haklıyı haksızı ayırt eder evladıda olsa haksızsa yüzüne söyler. Dedim böyle böyle ben artık bıktım gerçekten bıktım nedir bu ya elindeki şeyleri fırlatıyor gerçekten haksız olduğunda kabul etmiyor. Benden buraya kadar baba bana kesinlikle ben böyleyim böyle kabul ediyorsan et yoksa sen bilirsin dedi siz benim yerimde olsanız ne yapardınız dedim. Oğluna döndü ne demek beni böyle kabul ediyorsan et etmiyorsan sen bilirsin bu ne demektir kapıyı mı gösteriyorsun sen eşine dedi. Evlilik böyle burnundan kıl aldırmamakla olmaz eşin bir adım atıyorsa sen de atacaksın. Aklını başına topla çeki düzen ver kendine sen benim oğlumsan eşinde benim kızım artık siz ne kadar değerliyseniz benim için kızımda öyle bunu da sakın aklından çıkarma dedi. Eşimde hiç ses yok sadece kafası önde dinliyor. İlk birkaç ay kimseye yansıtmayayım diye söylemedim ama o hiç söylemeyeceğimi düşündü galiba. Ailesinin özellikle babasının benim yanımda olması benim için büyük bir şanstı. O günden sonra daha dikkatli olmaya başladı. Şimdi ise 13 yıldan sonra sinirleri alınmış gibi kolay kolay sinirlenmiyor. Hatta zaman zaman arkadaşlarla sohbet ederkende ailelerden konu açılsın hanımın ailesini geçtim benimkiler bile onun yanında gerçi bende vakti zamanında hot zot bir adamdım. Başkası olsa çekmezdi beni kesin şanslıyım o konuda diyor.

Sizin adınıza Sevindim umarım bizimki de geçici bir süreçtir bende bir kaynana var allah düşman başına yalancınin önde gideni zaten doğum zamanı geldi yardım edeceği yerde ayağına hizmet bekledi anlayacağın onlardan zaten böyle görüp büyümüş sadece bir abisi var o çok karşı bir tek o konuşur eşimle

inşallah utancından yapıyordur ama sanmıyorum..utansa gönlünü almaya çalışır..sen konuşmayı dene kızgınlığını kırgınlığını anlat..

Aa faha neler.. Cozumsuz degilsiniz hanimefendi ne demek intihar etmek.
Azicik surundurun esinizi her tokatta kufurde yanina durmayacagnzi ogretin.

Babanizin yanina gidin o isteyken surunsun bir kac hafta. Babaniz soylenir soylenir susar yakandan tutup sokaga atavak degil ya

Sizi kendi yerime koydum,öldürürdüm ben o adamı ya .Ne kadar aşağılayıcı bir şey,sanki karşısında insan yok gibi .
Almayın eve o adamı ya,dövdürmeyin kendinizi..

Şu bayanlara vuran erkeklere sinir oluyorum kim olursa olsun. Allah onlara bir gün bir tokat atacak kendine gelemeyecekler Eşinize tepkinizi koymalısınız bence.

Tartışma sebebiniz neydi?
Başlarım sinirini, o deliyse ben ondan daha deli olurum.
Aileniz yokmu?
Bu çok ağır birşey yavrusunun annesine daha tazecik bir anneye üstelik zor bir dönemden geçmiş bir bayana birde tokat mı atıyor hiç destek vermemekle birlikte?
Sizin ona muhtaç olduğunu düşünüyordur.
Siz sessiz kalır hiçbirşey yapmayıp o evde kaldıkça daha çok ezilirsiniz.
Hiç eşinize haber vermeden ailenizin yanına gidin, biraz yokluğunuzu ve hatasını anlasın.
Biraz pasif geldiniz bana kusura bakmayın ama.

Bu hikayede tek üzüldüğüm kişi o 3 aylık bebek. Allah dert keder veriyor da mantık güç kuvvet irade vermiyor mu?
Yorumum çok acımasız olabilir ama sıkıntılarınızın kaynağını Allah'ın verdiği dertlerde değil, onun verdiği insana özgü yetenekleri kullanamamanızda aramanızı tavsiye ederim.

Pasif mi daha dibi oldum sayesinde. Ben aileme gitsem hata anlamak değil aklına bile gelmez ben birsey yapmadım der.. ve allah tabiki mantık güç kuvvet veriyor allah kimsenin başına vermesin başına gelmeyen anlayamaz

çok üzüldüm. eşin sinirliyken bence ondan uzak dur. bebeğinizi de bu tarz şeylerin bağrışmların ortasında bırakmayın lütfen. çok acıyorum onlara...

Hem suclu hem güclü... Ne diye biliriz ki, dogru olan seyleri yazmamizi , gidecek yerim yok, yani ayrilamam diyerek engellemissiniz... Allah yardimciniz olsun...

Yahu neden bayanlar gidecek yerim yok diyor , sen neden gidiyosunki al kolundan tut at disari kitle kapiyi .
Ne demek tokat atiyor ..
Gerizekali.

Reactions: anu
Gücü kadına yeten adamları da bir temiz dövseler keşke anlasa ne hissediyor kadınlar az bir anlasa
Şimdi eşin sinirliyse kavgaya girme neden tartışıyorsun ki baktın sinirleniyor Çek git başka odaya siniri geçene kadar
Kendi ailenden hayır yoksa onun ailesine söyle

Çok uzuldum vicdansız adam ne diceğimi bilemiyorum ama seni çok iyi anlıyorum benim eşimde çok sinirli(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…