Eşim neden böyle??

Mina sevde

Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
420
435
18
33
İyi geceler hanımlar biz eşimle severek evlendik ve üç yıllık evliyiz. Yurt dısında yasıyorum ve ailem yok.beni seviyor ama ilgilenmiyor.ben onla cok ilgileniyorum çünkü sevgiye ilgiye muhtacım.genelde aklına işi düşünce veya yatak zevki için geliyorum.onun harici kovuyor beni.kendi kendime küsüp geri barısırım.çünkü kimsem yok onun akrabaları var ama sevmiyorum onları kötülük yaptılar bana. Ve üstüne çok düşüyorum o yüzden .düş yakamdan diyor bana.ailesi burda degil.kardesine annesine zaman ayırıyor ama bana yok.bişey istesem beni tersliyor.çocugum olsun cok istiyorum bi kere denedik ama boş gebelik oldu.ikinci denemek için biraz daha beklemem gerek.kendimi yavruma adasam onu cok sevsem .ben napıcam ilgisiz kimsemyok.çok yalnızım cok .

Hem benimle ilgilenmiyor beni sevmiyor mutlu değilim diyorsunuz hemde bebek istiyorsunuz..yarın birgun bosanirsaniz o bebeğin hali ne olacak..bile bile insan bunu niye yapar?
Can sıkıntısından bebek doğurmak isteyeni de yeni görüyorum..
Önce evliliğini sağlama al sonra bebek düşünürsün

Doğanın kanunu şöyle işler; kaçan kovalanır.Eşinizin üstüne düştükçe asla ama asla değer görmeyeceksiniz. Yalnız olabilirsiniz, ama biran önce mızmızlanmayı bırakıp,kendinizi toparlamanız lazım.İnternetten yabancı dizi izleyin, birşeyler okuyun, dil bilmiyorsanız kaldığınız ülkenin dilini öğrenin, pasta yemek tarifleri deneyin, arkadaş edinin.Eşinizi değiştiremeyeceğinize göre kendinizi oyalayacak birşeyler bulmalısınız.
Yoksa yıllarınız yakınmakla geçecek.

Eşim beni sevmiyor demedim seviyor ama ilgilenmiyor.çünkü ben onun üstüne çok düşüyorum ve bu yüzden ilgi göstermiyor.mesela çok giderim yanına sarılırım öperim sürekli oda böyle olsun isterim benle konuşsun ilgilensin ama ben yaptıgım için gerek duymuyor 22 yasındayım ve bi kaç arkadas bulmuştum ama uzaktalar

Can sıkıntısına çocuk doğuracak degilim yalnızlığıma çare olur sevebileceğim biri ve onunda beni seveceğini düşünmek herşeyimi ona adamak gecemi gündüzümü ömrü mü

Yalnızlığına care olacak başka çözümler bulmalısın..herhangi bir kurs olur yardım dernekleri olur vs..
Eşinle problemin olmasa bu sebeple bebek istemeni anlarim ama bu durumda bebek çözüm değil dert olur sana..

Kafa karıştırıcı ve can sıkıcı onu tanıdığım için sevdiğini biliyorum napıcam ya boş boş ömür mü gecircem.baska bi kötü alışkanlığı olsa tamam dicem ama yok ilgisizlik ilgisizlik ilgisizlik ben onun üstüne düştüm diye kacıyo benden.sokaga çıkmak istiyor benle kal diyorum kuzenimle gezecem diyo gitme diyorum.akrabalara gidelim diyo sevmediğim için cok durmam diyorum diyorum da acaba suç bende mi onuda bilmiyorum

Sokağa çıkmak istiyorsa kuzeniyle gezmek istiyorsa tabiki kal diyeceksin bekar değil o artık evli bir adam ki namusu olarak aldığı kadını gurbette dört duvar arasında bırakması adamlığa yakışmaz!! Bence siz hatayı kendinize söyleyemiyorsunuz.. kandırmayın kendinizi, kursa gidin gezin bolca üstüne de çok düşmeyin erkekler azıcık ilgiye biz kadınlar gibi bağlanmaz daha çok burun kıvırır kendilerini bişi sanarlar .ayrıca boş boş ömür geçmez demişsin ama kendi yaşadığın boşluğa bir sabiyi masum bir bebeği sürüklemekte olmaz .evet belki psikolojin bpzuldu artık ama kendini toparla sana yazık kendini toparlamadan eşini de düzeltmeden çocuk yapma çünkü o çocuk olunca daha çok yalnızlaşacaksın uyku uyuyamadığın gecelerdeo adam yine umursamadığında seni daha çok üzüleceksin

Beni seviyor ama ilgilenmiyor, bisey istiyorum tersliyor demissin seni boylemi seviyo. bide cocuk istiyosun hepten beter olur. en az senin kadar esininde cocuk istemesi gerekirki cocugun degeri bilinsin arti nasıl beceriyorsunuz karşılık görmeden opmeyi, sarılmayı, esim sucum yokken bana ters davransa degil salirmak konuşmuyorum.

İşte olmuyor kardesşş senin anan baban kardesin vardır hiç olmadı arkadasın dostun vardır.kimsen olmayınca yanında sadece eşin olup da ona baglı kalmadıkça anlayamazsın.küsüyorum konuşmuyorum demişsin ya hersey öyle iki triple bitmiyor.ben bu adama hergün küsüp küsüp barışıyorum bazen o ozür diliyo bazen kendiliğimden.napim oturup duvarlarla mi sohbet edim.yasamadan anlayamazsın ama yasamazsın inşallah

Ben aileme 2 saatlik uzaktayım ama o kadar zorluk yaşıyprum ki burda da kimsem yok ama en azındam haftasonu gidebiliyorum yine de psikolojim bozuluyor birde senin durumunda olsam gerçekten delirirdim allah yardımcın olsun ama böyle de kendini yıprattığını farkına var güzelim düşün ne yapabileceğini bundam 5 sene sonra nasıl olacağını

Üzülüyorsun aglıyorsun yanında aynı adam seviniyorsun aynı adam.ailene anlatamıyorsun benim şu derdim var canım sıkkın diye.bide onları üzmek istemiyorsun içine atıyorsun sıkıntı stres.aradıgın sadece ilgi sevgi ama çokça yetmiyor işte.napıcaksın kime ne diycek kime gideceksin en basından böyleydi bu adam sevgisini çokca belli etmezdi ama bi yıl Türkiye de kaldım ailem vardı önemsemiyordum burda öyle olmuyor işte olmuyor

Arkadaş bi çok kadın böyle ya açık açık soruyorum bayanlar cahilmisiniz, acizmisiniz, zayıfmısınız hangisi? Kocam beni kovuyo ama asla boşanmam ayrılmam yada burnunu sürttürmem!! Çok yalnızım çocuk yapayın kendimi adarım.

YAPMAYIN ÇOCUK FALAN HİÇ BİŞEYE ADAMAYIN KENDİNİZİ, ÖNCE MUTSUZ HAYATINIZDAN KENDİNİZİ KURTARIN BAĞIMLI PSİKOLOJİSİNDEN ÇIKIN Kİ DOĞURCAĞINIZ ÇOCUĞA FAYDANIZ OLSUN. Koca koca harflerle yazdım bi kaç defa okuyun. Mutsuz aile ortamına yeni bireyler getirip hayatlarını karartmayın. Bi bencil olmayın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…