- Konu Sahibi Mina sevde
-
İyi geceler hanımlar biz eşimle severek evlendik ve üç yıllık evliyiz. Yurt dısında yasıyorum ve ailem yok.beni seviyor ama ilgilenmiyor.ben onla cok ilgileniyorum çünkü sevgiye ilgiye muhtacım.genelde aklına işi düşünce veya yatak zevki için geliyorum.onun harici kovuyor beni.kendi kendime küsüp geri barısırım.çünkü kimsem yok onun akrabaları var ama sevmiyorum onları kötülük yaptılar bana. Ve üstüne çok düşüyorum o yüzden .düş yakamdan diyor bana.ailesi burda degil.kardesine annesine zaman ayırıyor ama bana yok.bişey istesem beni tersliyor.çocugum olsun cok istiyorum bi kere denedik ama boş gebelik oldu.ikinci denemek için biraz daha beklemem gerek.kendimi yavruma adasam onu cok sevsem .ben napıcam ilgisiz kimsemyok.çok yalnızım cok .
Gerçekten 28 yaşında mısınız? :O çok gençsiniz. Zor olmuyor mu?Bak sana şöyle söyleyeyim. Benim 5 çocuğum var 6.da yolda inşallah. Ama eşim bana ilgisiz davranınca o çocuklar hiç de bana eğlence olmuyor. Aksine ben gergin olunca çocuklara da sinirleniyorum. Yani sonuçta biz 5 yaşında çocuk değiliz onlar da oyuncak bebek değiller ki can sıkıntımız alsınlar. Aksine daha yorgun uykusuz olacağın için daha sinirli olursun. Bi de doğum sonrası depresyon olayına girersen... sen en iyisi önce kendine bi uğraş bul psikolojinin düzelt sonra bebek düşün derim ben...
Yok daha 28 olmadimGerçekten 28 yaşında mısınız? :O çok gençsiniz. Zor olmuyor mu?
Kocana odun denmesini bile hazmedeyip hakaretler edecektin de niye kocam beni yanindan kovuyo sevmiyo ilgilenmiyo diye konu actin?Bide seni yontalım bakalım senden ne çıkacak.senin yontulmaya daha çok ihtiyacın var bence.gene benimkinden kazma olmuş.senden bi B*K olmazzz...!!!
5 çocuk? Maşallah! Nasıl yetiştiriyorsunuz hepsine bakmaya? Ben bir çocuğa zor bakıyorum. Ne kadınlar varmış be helal olsun)))Yok daha 28 olmadim27 yim. Pek zor degil. Yani göründüğü kadar değil. Ufak kızım zorluyor sadece. Onun dışındakiler büyüdü zaten
seni kovan erkekten çocuk mu istiyosun. aklıma şu gurursuz arkadaşım geldiİyi geceler hanımlar biz eşimle severek evlendik ve üç yıllık evliyiz. Yurt dısında yasıyorum ve ailem yok.beni seviyor ama ilgilenmiyor.ben onla cok ilgileniyorum çünkü sevgiye ilgiye muhtacım.genelde aklına işi düşünce veya yatak zevki için geliyorum.onun harici kovuyor beni.kendi kendime küsüp geri barısırım.çünkü kimsem yok onun akrabaları var ama sevmiyorum onları kötülük yaptılar bana. Ve üstüne çok düşüyorum o yüzden .düş yakamdan diyor bana.ailesi burda degil.kardesine annesine zaman ayırıyor ama bana yok.bişey istesem beni tersliyor.çocugum olsun cok istiyorum bi kere denedik ama boş gebelik oldu.ikinci denemek için biraz daha beklemem gerek.kendimi yavruma adasam onu cok sevsem .ben napıcam ilgisiz kimsemyok.çok yalnızım cok .
Tek çocuk gibi ilgi beklemiyor çocuklar. İhtiyaç duyunca birbirlerine yardım etmelerini söylüyorum. Kendi işlerini hallediyorlar genelde. Ama çok çamaşır oluyor. Ve doymuyorlar. Tek zorluğu bunlar sanırım. Ufaklığı saymazsak tabi5 çocuk? Maşallah! Nasıl yetiştiriyorsunuz hepsine bakmaya? Ben bir çocuğa zor bakıyorum. Ne kadınlar varmış be helal olsun)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?