Eşim neden böyle??

Bak sana şöyle söyleyeyim. Benim 5 çocuğum var 6.da yolda inşallah. Ama eşim bana ilgisiz davranınca o çocuklar hiç de bana eğlence olmuyor. Aksine ben gergin olunca çocuklara da sinirleniyorum. Yani sonuçta biz 5 yaşında çocuk değiliz onlar da oyuncak bebek değiller ki can sıkıntımız alsınlar. Aksine daha yorgun uykusuz olacağın için daha sinirli olursun. Bi de doğum sonrası depresyon olayına girersen... sen en iyisi önce kendine bi uğraş bul psikolojinin düzelt sonra bebek düşün derim ben...

Peki çocuk olduktan sonra ne senle nede çocuğuyla ilgilenmezse ne olacak. Bence diğer kızlarında dediği gibi evliliğin biraz olsun yerine otursun. Ve gerçekten kaçan kovalaniyo elini eteğini çek biraz. Farkı gideceksin.

VALLA PESS YA !!!
A
dam düş yakamdan diyor aklına o iş düşünce kendimi yatakta buluyorum diyorsun !
Ve bunun haricinde sizi rencide ederek yanından kovuyor
Siz hala yanlızım çocuk yapsam teselli bulurmuyum diyorsunuz ?
pEKİ bu mutsuzluğu kendinize neden reva görüyorsunuz bende bunu merak ettim !

Yanlız bir can,bir insan doğuracaksınız farkındasınız dimi?böyle bir adamdan ne baba ne koca olur,kendi mutluluğunuz için bir çocuğu harcamayın,o çocuk doğunca mutlu mu olacak sanıyorsunuz?bu kadar bencil olmayın,bellili eşiniz sizden pek hoşlanmıyor açıkcacda istemiyor,muhtaçmısınız eşininize?siz iyisimi fazla ısrarcı olmayıp eşinizden ayrılın,en hayırlısı böylesi.

bence eşinle çok ilgilenme onun yerine kendinle ilgilen; kitap oku spor yap el nakışı tarzında olabilir yanındayken kulaklığı tak müzik dinle eğlenceli olduğunu göster mutfakta çay demlerken yada yemek yaparken şarkı mırıldan eşin evdeyken bu mutfak olayı bende işe yaradı daha doğrusu eşin yokmuş gibi mutlu olduğunu davran canım

Gerçekten 28 yaşında mısınız? :O çok gençsiniz. Zor olmuyor mu?

Bir çok Insan aynı şeyi söylemiş
Yapma
Bak şimdi anlamiyorsun ama bebek dogunca can skntn geçmiyor inan bana
Daha hassas daha agresif daha sinirli oluyorsun
Tek başına ona yetemezsin
Senin esin çocuk olduktan sonra iyice uzaklasacak
Yaşadık örneklerini
Aklını başına al lütfen

canınız sıkılmasın die çocuk emin olun birilerine ihtiyacınız artıyor hatta epey artıo sevmediklerinizin ağız kokusunu çekiorsunuz...

Bazıları akıl verirken bazıları saçma salak konuşmuş.evet buraya konu acıp yorum yapma hakkını veriyoruz da herseyin bi haddi var.sagolun insanlık namına akıl fikir verip yardımcı olanlar.oguma kararı aldım üstüne düşmücem bide böyle deneyelim.o salonda otursun yatak odasına gidip film izlicem sohbet edip yanına gitmicem.sabah işe gönderdim hani öpmüyon ya dedi öpmüyorum dedim hep ben dedim azda senin aklına gelsin sen ilgilen dedim kapattım kapıyı hemen.bakalım aksam nasıl olacak

Çocuk yaparsan daha mutsuz olursun canım, sakın yapma, ayrılmayı dene.
Zor son, sonu olmayan zordan daha iyidir.

Bide seni yontalım bakalım senden ne çıkacak.senin yontulmaya daha çok ihtiyacın var bence.gene benimkinden kazma olmuş.senden bi B*K olmazzz...!!!

üslubunuza dikkat edin
gecenin bu vakti yorum yapıyoruz konu açtıysanız eleştiriyi de kaldırmalısınız
"bazıları saçma salak konuşmuş" lafınız büyük falso, üstteki mesajınızdaki üsluba değinmiyorum bile...
bir dönün kendinize bakın derim ben
genç yaşta evlenmişsiniz bir mesleğiniz bir uğraşınız işiniz yok anladığım kadarıyla, bir de hayatınızın merkezine eşinizi koymuşsunuz anlaşılan o ki kendisi bu durumdan pek memnun değil. işine gelince yatağına alıp işine gelmeyince sizi yanından kovan bir adam (!)
gerçekten kendinize bunu yakıştırıyor musunuz?
burada bangır bangır "kendinize ait bir hayatınız, bir konumunuz, çevreniz olsun, evlendiğiniz kişi de sizi tamamlayan hayatınıza mutluluk huzur getiren biri olsun" diyoruz. bu mesaj konu sahibine değil konu sahibinin düşeceği hatanın kıyısındakilere gidiyor genellikle... sizin saçma sapan dediğiniz yorumlar da bu minvalde anladığım kadarıyla...
evliliğinizde saygı yok hanımefendi sevgi hakkında da yorum yapamayacağım
"bir çocuk yapıp kendimi ona mı adasam?" diyorsunuz ya bence bu fikirden önce kendinizi bulmaya yönelik birşeyler yapın.
emin olun kendinizi beslemeden, kendiniz olmadan anne olursanız çocuğa da bir faydanız olmaz.

Yok daha 28 olmadim 27 yim. Pek zor degil. Yani göründüğü kadar değil. Ufak kızım zorluyor sadece. Onun dışındakiler büyüdü zaten
5 çocuk? Maşallah! Nasıl yetiştiriyorsunuz hepsine bakmaya? Ben bir çocuğa zor bakıyorum. Ne kadınlar varmış be helal olsun)))

seni kovan erkekten çocuk mu istiyosun. aklıma şu gurursuz arkadaşım geldi

5 çocuk? Maşallah! Nasıl yetiştiriyorsunuz hepsine bakmaya? Ben bir çocuğa zor bakıyorum. Ne kadınlar varmış be helal olsun)))
Tek çocuk gibi ilgi beklemiyor çocuklar. İhtiyaç duyunca birbirlerine yardım etmelerini söylüyorum. Kendi işlerini hallediyorlar genelde. Ama çok çamaşır oluyor. Ve doymuyorlar. Tek zorluğu bunlar sanırım. Ufaklığı saymazsak tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…