Eşim neden böyle??

İşte bunu yapmayın. Burda eşinin üstüne gelen kadınlar seni bıraktığı duruma sinirleniyor. O zaman yazmayacaksın. Eşi için ailesini ülkesini bırakan kadın evde bırakılır kuzenle gezmeye gidilir. Kadına düş yakamdan derse kazma denir ne denir başka. Çünkü normal olanı. Seven ve eşine değer veren erkek onun yanlız olduğunu anlar. Henüz çocuk bile yokken eşi ile gezer tozar.

Birde benim anlamadığım yurt dışına gelin giden lerin konuları ile problemlerinde hep aynı sorun var. Kimsem yok. Sıkılıyorum. Mahrumiyet bölgesi mi anlamıyorum ki. Akraba falan olduğuna göre başka Türk ler de vardır. Arkadaş edin. Dil kursuna git. Şehir i tanı.

Eşin senle değil kuzen le mi gezmek istiyor bende x yere kahve içmeye çıkayım de. Yani genelde yurt dışına gelin gidenlerin ortak sorunu bu platform da hep aynı.

Yurt dışına gelin gitmeyi düşünen ler. Okuyun bunları gitmeyin .

Çocuk diyorsun. Bir kere ilgili bir erkek bile çocukla birlikte daha ilgisiz oluyor. Sen şimdi çocuk olunca onunla zaman geciririm diyorsun ya. Öyle olmuyor. Hamilelik ve çocuk doğduktan sonra ilk iki yıl eşten en cok ilgi beklenen dönem.

Uykusuzluk sinir stres çocuğun hastalığı ki diş çıkarma dönemini saymıyorum bile. Bunlarla uğraşırken eşin hadi hanım gidelim bir yemek yiyelim havan değişir demek yerine ben dışarı çıkıyorum derse şimdikinden çok daha fazla uzuleceksin.

Son düzenleme:
Hanfendi saygı var saygı var değilmi.ben orda yardımcı olmaya çalışan kişilere teşekkürleri mi de ilettim.sadece salakça saçma kısmını alıp buraya yapıştırmaya çalışacagınıza o kısımları da bi gözden geçirin derim.burda sayısız insanın sayısız sıkıntısı var yardım etmek isteyen eder akıl verir.yok istemiyorsan da hakaret etmeye hiç gerek yok. Derdimi paylaştım ki görüş alim ya kendimi degistiyim yada eşimi.o buraya odun yazdı kazma yazdı diye saygısız olmuyor da ben yazınca mı saygısızlık oluyor.o bayanın da dertleri varmış millet güzelce yorum yapmış akıl vermiş kimse gidip kazmadan kürek den bahsetmemiş.aynı saygısızlığı ben onun konusuna yapsam çok farklı bir sonuç alacağımı zannetmiyorum.

Hehe şimdi benim evdeki Afacan dan 5 tane olduğunu düşündüm. Ya ben şimdiden gırtlağina yetisemiyorum 5 olsa aş evine döner buralar. Daha sabah kalkıp yatağıma gelir gelmez anne mantı istiyorum diyor yaa. Öğlen yemeğine kadar 2 dk da bir anne mantı. Anne mantı. Saat gelsin vereyim de kurtulayim derken aynı sesi 5 çocuk tan aynı anda duyduğumu hayal ettim. Kesin kafama huni takmıştım çoktan. Valla helal olsun. Baya küçük işletme mutfağı gibi yemek yapılır evde. Çamaşır hele düşünemiyorum. Yani tekrar bebek beklediğinize göre siz gayet rahat başa çıkıyor sunuz herhalde.

Sen eşini tanımla, nedir bu davranışlarının adı?

Allah kimseye cekemeyecegi derdi vermezmiş ya o hesap, benim de kafam götürmüyo hiç, sabah 7 akşam 10 zır zır zır kafa kalmıyor

Uykusuzluk sinir stres çocuğun hastalığı ki diş çıkarma dönemini saymıyorum bile. Bunlarla uğraşırken eşin hadi hanım gidelim bir yemek yiyelim havan değişir demek yerine ben dışarı çıkıyorum derse şimdikinden çok daha fazla uzuleceksin. cikom şu paragrafın ibretlik zaten, özet bu

Aksam baba gelir gelmez hadi canım kolay gelsin diyorum ben, o uyutur yedirir giydirir alt değiştirir banyo yaptırır vs, bugün yemek yapma der sık sık motive eder

Ha şimdi konu sahibi der ki benimki de yapar,konu sonlarına doğru kocalar parlar ya

Allah kimseye cekemeyecegi derdi vermezmiş ya o hesap, benim de kafam götürmüyo hiç, sabah 7 akşam 10 zır zır zır kafa kalmıyor
Ne bileyim. Ben bide diyorum 2 tane olsa biri ile ilgileniyorum derken diğerini ihmal edermiyim vs vs gibi birsürü düşünce. Ama yapan yapıyor arkadaş . 5 çocuk olsa ayrıca koca falan da görmez gözüm. 1. De bile başka boyut kazandı evlilik

Düşünüyorum kocam bir tek seks için yanıma yaklasacak yalnız birsey yapmayacak benimle, sürekli akraba kuzen vs lafı edecek, sonra beni seviyo olacak

Çiçek bile ilgi istiyo yahu

psikiyatra git bende de kocama karşı böyle şeyler var aslında kişinin kendine yetip yetmemesi ile ilgili.

Ben eşime istediğimi sayarım ister içimden ister dışımdan ama bunu benden başkası yapamaz.ben gidip insanların dert paylaştığı yere kötü laf yazmam.

Sürekli kuzen akraba lafı eden yok arada çıkmak hakkı ama ben onada fazla sıcak bakmadım.biz yeri geldiği zaman geziyoruz.yorgun oldugum zamanlar veya canım yemek yapmak istemediğinde dışarıdan da çok yedik.ben ilgisizlik den bahsettim.benim ona cok ilgi gösterip aynı ilgiyi geri alamamaktan.

Valla ben yaşadım da ordan biliyorum. Ama bizimki lohusa depresyonu na girmişti

Ama o zaman bile konu sahibinin anlattığı kadar değildi. Sonra düzeldi. Çocuk kendini biraz toplayinca. Pat diye aradı avm de buluşalım filmi sen seç. Yada arar napıyorsun, ev işi desem. Yemek yapma dışardan yeriz yada buluşalım balık alırız der. Gider alırız beraber hazırlar yeriz. Yani ben Çalışmıyorum o yüzden çocukla ilgili sadece banyo yaptırma kısmı ona ait oldu. Zaten beceremez de.

Ama mesela diyelim çok yoğun iş dönemin de. Ben çok yorgunum der yatar akşam hafta sonu. Ama bilir bende sıkıldım ne diye boş evde duruyorsun arkadaşlarınla falan buluş der. Geçen yaz mesela yaz dönemi izin kullanamadı okadar yogun. Beni oğluma tatile yolladı arkadaşım kızları ben ve oğlum gittik. Ben başta yok ya olmaz falan dedim. Sen teksin eve yorgun gelicen nasıl yemek yapican. Boşver beni düşünme okadar çalışıp tatil yapamıyorum bari sen yap tatilini kafan rahatlasın dedi.

Yani evde oturan kadın ın da tatile ihtiyacı var diyebiliyor olmasi bile iyi bişey

Su yorumları ben mi yazdım arkadaşım, sen yazmışsın işte,yatak için aklına geliyorum yazmışsın

Yine de)). Allah kolaylık versin, acılarını göstermesin

Yani ilgi nedir işe giderken eşini sarılıp öpüp göndermek.gece uyumadan önce öpüp iyi geceler demek.işten gelince bana seni çok özledim desin.yorgun oldugu zamanlarda ben yorgunum yeter git demesin.bende çalıştım ama ben ona öyle yapmadım.yukarıdaki saydıklarımı yapan biri var ama hep benim.yapmadıgım zaman noldu öpmüyon konuşmıyon felan filan diyor ama bunu kendisi yapmıyor işte

Kitap oku
Orgu or
Temizlik yap
Pasta yap
Taki tasarla
Makyaj yap
Cik gez
Resim yap
Sudoku al
Ama erkegin ustune dusulmez
Hele ki sikintidan bebek yapilmaz
Kafayi yersin
Psikolojini acilen toparlamalisin
once kendinle basbasa kalmaktan zevk alin
Bir insan kendiyle guzel vakit gecirirse herkes onun yaninda olmak ister
Bu dediklerimi iyi dusunun

Yap sana istediğin yorumu yapamazsın diyen olmadı hiçbirzaman.yaptıgınız yoruma göre de karşılığım var benimde.saygıya saygı saygısıza saygısız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…