- Konu Sahibi Mina sevde
-
İşte bunu yapmayın. Burda eşinin üstüne gelen kadınlar seni bıraktığı duruma sinirleniyor. O zaman yazmayacaksın. Eşi için ailesini ülkesini bırakan kadın evde bırakılır kuzenle gezmeye gidilir. Kadına düş yakamdan derse kazma denir ne denir başka. Çünkü normal olanı. Seven ve eşine değer veren erkek onun yanlız olduğunu anlar. Henüz çocuk bile yokken eşi ile gezer tozar.Bazıları akıl verirken bazıları saçma salak konuşmuş.evet buraya konu acıp yorum yapma hakkını veriyoruz da herseyin bi haddi var.sagolun insanlık namına akıl fikir verip yardımcı olanlar.oguma kararı aldım üstüne düşmücem bide böyle deneyelim.o salonda otursun yatak odasına gidip film izlicem sohbet edip yanına gitmicem.sabah işe gönderdim hani öpmüyon ya dedi öpmüyorum dedim hep ben dedim azda senin aklına gelsin sen ilgilen dedim kapattım kapıyı hemen.bakalım aksam nasıl olacak
Hehe şimdi benim evdeki Afacan dan 5 tane olduğunu düşündüm. Ya ben şimdiden gırtlağina yetisemiyorum 5 olsa aş evine döner buralar. Daha sabah kalkıp yatağıma gelir gelmez anne mantı istiyorum diyor yaa. Öğlen yemeğine kadar 2 dk da bir anne mantı. Anne mantı. Saat gelsin vereyim de kurtulayim derken aynı sesi 5 çocuk tan aynı anda duyduğumu hayal ettim. Kesin kafama huni takmıştım çoktan. Valla helal olsun. Baya küçük işletme mutfağı gibi yemek yapılır evde. Çamaşır hele düşünemiyorum. Yani tekrar bebek beklediğinize göre siz gayet rahat başa çıkıyor sunuz herhalde.Tek çocuk gibi ilgi beklemiyor çocuklar. İhtiyaç duyunca birbirlerine yardım etmelerini söylüyorum. Kendi işlerini hallediyorlar genelde. Ama çok çamaşır oluyor. Ve doymuyorlar. Tek zorluğu bunlar sanırım. Ufaklığı saymazsak tabi
Hanfendi saygı var saygı var değilmi.ben orda yardımcı olmaya çalışan kişilere teşekkürleri mi de ilettim.sadece salakça saçma kısmını alıp buraya yapıştırmaya çalışacagınıza o kısımları da bi gözden geçirin derim.burda sayısız insanın sayısız sıkıntısı var yardım etmek isteyen eder akıl verir.yok istemiyorsan da hakaret etmeye hiç gerek yok. Derdimi paylaştım ki görüş alim ya kendimi degistiyim yada eşimi.o buraya odun yazdı kazma yazdı diye saygısız olmuyor da ben yazınca mı saygısızlık oluyor.o bayanın da dertleri varmış millet güzelce yorum yapmış akıl vermiş kimse gidip kazmadan kürek den bahsetmemiş.aynı saygısızlığı ben onun konusuna yapsam çok farklı bir sonuç alacağımı zannetmiyorum.
Bırak girme karı koca arasınaSen eşini tanımla, nedir bu davranışlarının adı?
Hehe şimdi benim evdeki Afacan dan 5 tane olduğunu düşündüm. Ya ben şimdiden gırtlağina yetisemiyorum 5 olsa aş evine döner buralar. Daha sabah kalkıp yatağıma gelir gelmez anne mantı istiyorum diyor yaa. Öğlen yemeğine kadar 2 dk da bir anne mantı. Anne mantı. Saat gelsin vereyim de kurtulayim derken aynı sesi 5 çocuk tan aynı anda duyduğumu hayal ettim. Kesin kafama huni takmıştım çoktan. Valla helal olsun. Baya küçük işletme mutfağı gibi yemek yapılır evde. Çamaşır hele düşünemiyorum. Yani tekrar bebek beklediğinize göre siz gayet rahat başa çıkıyor sunuz herhalde.
Bırak girme karı koca arasına
Ne bileyim. Ben bide diyorum 2 tane olsa biri ile ilgileniyorum derken diğerini ihmal edermiyim vs vs gibi birsürü düşünce. Ama yapan yapıyor arkadaş . 5 çocuk olsa ayrıca koca falan da görmez gözüm. 1. De bile başka boyut kazandı evlilikAllah kimseye cekemeyecegi derdi vermezmiş ya o hesap, benim de kafam götürmüyo hiç, sabah 7 akşam 10 zır zır zır kafa kalmıyor
Valla ben yaşadım da ordan biliyorum. Ama bizimki lohusa depresyonu na girmiştiUykusuzluk sinir stres çocuğun hastalığı ki diş çıkarma dönemini saymıyorum bile. Bunlarla uğraşırken eşin hadi hanım gidelim bir yemek yiyelim havan değişir demek yerine ben dışarı çıkıyorum derse şimdikinden çok daha fazla uzuleceksin.cikom şu paragrafın ibretlik zaten, özet bu
Aksam baba gelir gelmez hadi canım kolay gelsin diyorum ben, o uyutur yedirir giydirir alt değiştirir banyo yaptırır vs, bugün yemek yapma der sık sık motive eder
Ha şimdi konu sahibi der ki benimki de yapar,konu sonlarına doğru kocalar parlar ya
İyi geceler hanımlar biz eşimle severek evlendik ve üç yıllık evliyiz. Yurt dısında yasıyorum ve ailem yok.beni seviyor ama ilgilenmiyor.ben onla cok ilgileniyorum çünkü sevgiye ilgiye muhtacım.genelde aklına işi düşünce veya yatak zevki için geliyorum.onun harici kovuyor beni.kendi kendime küsüp geri barısırım.çünkü kimsem yok onun akrabaları var ama sevmiyorum onları kötülük yaptılar bana. Ve üstüne çok düşüyorum o yüzden .düş yakamdan diyor bana.ailesi burda degil.kardesine annesine zaman ayırıyor ama bana yok.bişey istesem beni tersliyor.çocugum olsun cok istiyorum bi kere denedik ama boş gebelik oldu.ikinci denemek için biraz daha beklemem gerek.kendimi yavruma adasam onu cok sevsem .ben napıcam ilgisiz kimsemyok.çok yalnızım cok .
Eşim beni sevmiyor demedim seviyor ama ilgilenmiyor.çünkü ben onun üstüne çok düşüyorum ve bu yüzden ilgi göstermiyor.mesela çok giderim yanına sarılırım öperim sürekli oda böyle olsun isterim benle konuşsun ilgilensin ama ben yaptıgım için gerek duymuyor 22 yasındayım ve bi kaç arkadas bulmuştum ama uzaktalar
Ben eşime istediğimi sayarım ister içimden ister dışımdan ama bunu benden başkası yapamaz.ben gidip insanların dert paylaştığı yere kötü laf yazmam.
Yine de)). Allah kolaylık versin, acılarını göstermesinTek çocuk gibi ilgi beklemiyor çocuklar. İhtiyaç duyunca birbirlerine yardım etmelerini söylüyorum. Kendi işlerini hallediyorlar genelde. Ama çok çamaşır oluyor. Ve doymuyorlar. Tek zorluğu bunlar sanırım. Ufaklığı saymazsak tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?