- Konu Sahibi Mina sevde
-
Teşekkür ederim. Bunu duymak beni gerçekten çok mutlu etti. Çünkü bir amacım da buydu. Bir kadın isterse başarabilir. Ama en büyük teşekkürü eşim hakkediyor çünkü her türlü yanımda oldu. Kimi zaman ise gitmedi çocuk baktı kimi zaman bebek küçük diye benimle okula gelip bebeğe baktı. Yemek olmadı ses etmedi temizlik yapılmadı kendi yaptı. Maşallah barekallah nazar degdirmeyeyim şimdi.Ben normal de böyle 5 çocuk yapana saydırırım. Ama sizin durum farklı. Üniversite bitirip kendiniz için bir hayal kurup peşine düşmüşsünüz. İstek ve arzularınıza saygı duyan bir eş. İstekleriniz e 5 çocuk var evde otur bak demek yerine destek olan bir eş. Demekki bu da olabiliyor muş. Valla 5 çocuklu bir kadına bukadar helal olsun diyeceğim aklıma gelmezdi.
Teşekkür ederim. Bunu duymak beni gerçekten çok mutlu etti. Çünkü bir amacım da buydu. Bir kadın isterse başarabilir. Ama en büyük teşekkürü eşim hakkediyor çünkü her türlü yanımda oldu. Kimi zaman ise gitmedi çocuk baktı kimi zaman bebek küçük diye benimle okula gelip bebeğe baktı. Yemek olmadı ses etmedi temizlik yapılmadı kendi yaptı. Maşallah barekallah nazar degdirmeyeyim şimdi.
Peki siz niye bu konuda nispet yapar gibi yazıyosunuz diğer cinsellik konusunda nispet yapılmış diye demediğiniz kalmamış,burdada konu sahibi üzülmezmi ilgisizlikten şikayetçi zaten konu sahibi napsın sizin eşinizin nasıl olduğunu?Uykusuzluk sinir stres çocuğun hastalığı ki diş çıkarma dönemini saymıyorum bile. Bunlarla uğraşırken eşin hadi hanım gidelim bir yemek yiyelim havan değişir demek yerine ben dışarı çıkıyorum derse şimdikinden çok daha fazla uzuleceksin. @cikom şu paragrafın ibretlik zaten, özet bu
Aksam baba gelir gelmez hadi canım kolay gelsin diyorum ben, o uyutur yedirir giydirir alt değiştirir banyo yaptırır vs, bugün yemek yapma der sık sık motive eder
Ha şimdi konu sahibi der ki benimki de yapar,konu sonlarına doğru kocalar parlar ya
Peki siz niye bu konuda nispet yapar gibi yazıyosunuz diğer cinsellik konusunda nispet yapılmış diye demediğiniz kalmamış,burdada konu sahibi üzülmezmi ilgisizlikten şikayetçi zaten konu sahibi napsın sizin eşinizin nasıl olduğunu?
Yok niye bileneyim cinsellik konusundaki kadına baya yüklenilmiş,benim konumdada eşinizi övmüşsünüz konu tamamen benimle alakalıyken şimdi buraya baktım yine aynısı hayırdır dedim :)Cikomun yazdığı paragrafa örnek olsun diye yazdım, konu sahibi de çocuk istediği için, ilerde eşi bu saydıklarımı yapacak bir adam mı yoksa gene kuzenle çıkacak biri mi gerçeklerle yüzleşmesini istedim
Sen bana mı bilendin dünden hayırdır?
Yok niye bileneyim cinsellik konusundaki kadına baya yüklenilmiş,benim konumdada eşinizi övmüşsünüz konu tamamen benimle alakalıyken şimdi buraya baktım yine aynısı hayırdır dedim :)
Ben normal veya değil demedim burdaki uyarıları yapan çoğu kişi başka konuda kendisi yapıyor farkında değiller buna sizde dahilsiniz sataşmak değil söylemek istedim ben sizin gibi bulup yapıştırmaya çalışmıcam son konumda duruyor eşinizi durduk yere övme yazınızSenin konumda ne demişim övmüşüm merak ettim hangi konu, o arkadaşın yazdıklarını sen okumadın bence, sadece şu an bana sataşmak amaçlı yazıyosun, kaldı ki kişiye sadece ben yazmadım, herkes farketti, nispet yapmayı da geçti mahremini anlattı gir bir daha oku, misal ben o arkadaşın bugün 2 kere seks yaptığını biliyorum çünkü kendisi cumaları ikişer kez yapıyoruz diye yazdı,normal mi bu
Ben sadece haksızlık olarak gördüğüm bişeyi söyledim yorum yapıp yapmamanız size kalmış,ben evlilik sonramı söyliyim mutfağa girip saatlerce yemek yapan(yavaşlıktan dolayı) biyandan yüksek lisansıyla uğraşan bi kızBulup yapıştırılacak birsey yok zaten son konunda, sen alenen bana bilenmis gelmişsin, nedenini anlayamıyorum ben sana kötü birşey mi söyledim hayatına ayna tutmaya çalıştım kendi tecrübelerimce ha bu bana ders oldu artık konularına yorum yapmam sadece izlerim zaten daha önce de dedim evlilik sonranı merak ediyorum ben
Ben sadece haksızlık olarak gördüğüm bişeyi söyledim yorum yapıp yapmamanız size kalmış,ben evlilik sonramı söyliyim mutfağa girip saatlerce yemek yapan(yavaşlıktan dolayı) biyandan yüksek lisansıyla uğraşan bi kız
O yorumu gordugumde bana da cok garip gelmişti. Böyle bir konuya insan niye benim eşim böyle böyledir diye yazar demistim.Peki siz niye bu konuda nispet yapar gibi yazıyosunuz diğer cinsellik konusunda nispet yapılmış diye demediğiniz kalmamış,burdada konu sahibi üzülmezmi ilgisizlikten şikayetçi zaten konu sahibi napsın sizin eşinizin nasıl olduğunu?
İyi geceler hanımlar biz eşimle severek evlendik ve üç yıllık evliyiz. Yurt dısında yasıyorum ve ailem yok.beni seviyor ama ilgilenmiyor.ben onla cok ilgileniyorum çünkü sevgiye ilgiye muhtacım.genelde aklına işi düşünce veya yatak zevki için geliyorum.onun harici kovuyor beni.kendi kendime küsüp geri barısırım.çünkü kimsem yok onun akrabaları var ama sevmiyorum onları kötülük yaptılar bana. Ve üstüne çok düşüyorum o yüzden .düş yakamdan diyor bana.ailesi burda degil.kardesine annesine zaman ayırıyor ama bana yok.bişey istesem beni tersliyor.çocugum olsun cok istiyorum bi kere denedik ama boş gebelik oldu.ikinci denemek için biraz daha beklemem gerek.kendimi yavruma adasam onu cok sevsem .ben napıcam ilgisiz kimsemyok.çok yalnızım cok .
Eşimin tanıdığı cok derken cok ama muhattap degiliz.kensisi de bende gidip gelme görüşme yok.eşimde bozuk oldukları için arkadaslık yapmıyor.zaten bende istemem ama işte öyle olunca arkadas edinemedim.
Böyle sevgi de görmedim doğrusu. Sevismek dışında sizi yanına sokmuyor, yanından kovuyormus.acaba aşkı sevgiyi hiç tatmadinizmi da bunu sevgi sanıyorsunuz. Eşimin bugüne kadar bana karşı bir kötü sözünü duymadım.sever ilgilenir hep hoş tutar.ama sizin ki gibi beni yanından kovsaydi benimle birlikte vakit geçirmek istemeseydi sevmiyor der bosanirdim.ondan çocuk yapmazdım.beni sevmeyeni ben hiç istemezdim.bana gurursuzluk gibi geliyor. Burda hemen şimdi tepki gösterirler boşanmak kolaymi bilmem ne diye.evet kolay.sevgisiz saygısız kadının ezildiği mutlu olmadığı bir evlilik bitmeli.ben mutluluk için evlendim.mutlu değilsem niye kendimi üzeyim. Daha güzel bir yaşam kurabilirim kendime diye düşünürüm. Erkeklere bağlı asalak gibi yaşamak bana göre değil. Allahtan şanslı kesimdeyim.eşim gözümün içine bakar aksı olursa zaten böyle peşinde koşmazdım.Eşim beni sevmiyor demedim seviyor ama ilgilenmiyor.çünkü ben onun üstüne çok düşüyorum ve bu yüzden ilgi göstermiyor.mesela çok giderim yanına sarılırım öperim sürekli oda böyle olsun isterim benle konuşsun ilgilensin ama ben yaptıgım için gerek duymuyor 22 yasındayım ve bi kaç arkadas bulmuştum ama uzaktalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?