- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi Mina sevde
-
Yap sana istediğin yorumu yapamazsın diyen olmadı hiçbirzaman.yaptıgınız yoruma göre de karşılığım var benimde.saygıya saygı saygısıza saygısız.
Yukarıda açıkladım tüm ilgiyi kat kat ben yaptıgım için o gerek duymuyor.onun görüşüylede ilgi gösteriliyor geriyede sadece yatak kalıyor ilgi kısmını halleden biri var ya sonuçta
Bi yıl yeni olacak yurt dışına geleli.akraban ailen olmayınca hayat kocadan ibaret oluyor.edindiğim arkadaslar uzak herzaman görüşeleyecek kadar.bu atarları hepsini yaptım özür dileyip alıyor gönlümü o ara biraz ilgi ama devamını getirmiyor basa dönüyoruz tekrar.hersey bana kalıyor.o yüzden çocuk fikrini almak için başvurdum bu yola
Yerim öyle avrupa yı benBuranın Türkleri baska evet dil din kültür farklı değil ama aynı memleket den bile olsan Avrupa insanı baska.kendini beğenir kimse kolay kolay aile dışına cıkmıyor.eş dost çevre edinmiyorlar.kaynana elti gelin görümce çevreleri bundan ibaret.
Buranın Türkleri baska evet dil din kültür farklı değil ama aynı memleket den bile olsan Avrupa insanı baska.kendini beğenir kimse kolay kolay aile dışına cıkmıyor.eş dost çevre edinmiyorlar.kaynana elti gelin görümce çevreleri bundan ibaret.
Eşimin arkadas çevresi çok tanıdıkları çok evlisi evli olmayan aileler ama cok bozuklar gevurdan farkları yok ki.diskosu barı karı kız içki kumar.normalini bulmak çok zor.burda ne aldatılmalar oluyor.karıyı gönder Türkiye ye eve gevur al karı bunu duyunca gelmiyor geri.yada karı evdeyken üstüne bi karı daha getir. Böyleleri ilede arkadaş olunmazki
Ay küçük oğlum geldi aklıma. 3 yaşında her gün yanıma gelip anne çok acıktım ben diyor. Yemeği veriyorum belki yarım saat sonra yine aynı. Kızım da 5 yaşında öyle az yer ki durmadan açtır. Sağlıklı beslenir az ama sık. Tabi bu durumda evde sofra kalkmıyor pek. Neyse bitmek üzere taşınıyoruz eşim yardımcı için söz verdi. En azından çamaşır yemek hafifler biraz. Ben de rahatça oturup ders çalışıp spora gitmeyi düşünüyorum. Gün sayıyorum resmenHehe şimdi benim evdeki Afacan dan 5 tane olduğunu düşündüm. Ya ben şimdiden gırtlağina yetisemiyorum 5 olsa aş evine döner buralar. Daha sabah kalkıp yatağıma gelir gelmez anne mantı istiyorum diyor yaa. Öğlen yemeğine kadar 2 dk da bir anne mantı. Anne mantı. Saat gelsin vereyim de kurtulayim derken aynı sesi 5 çocuk tan aynı anda duyduğumu hayal ettim. Kesin kafama huni takmıştım çoktan. Valla helal olsun. Baya küçük işletme mutfağı gibi yemek yapılır evde. Çamaşır hele düşünemiyorum. Yani tekrar bebek beklediğinize göre siz gayet rahat başa çıkıyor sunuz herhalde.
İşte öyle bir eş şükür sebebi. Bizde de aynı. Eşim gelmeden sorar yemek var mı diye yoksa hazırlanın dışarda yiyelim der. Yani neredeyse son bir ayı öyle geçirdik. Ama finalleri geçtim. Bu benim için yeter.Uykusuzluk sinir stres çocuğun hastalığı ki diş çıkarma dönemini saymıyorum bile. Bunlarla uğraşırken eşin hadi hanım gidelim bir yemek yiyelim havan değişir demek yerine ben dışarı çıkıyorum derse şimdikinden çok daha fazla uzuleceksin.cikom şu paragrafın ibretlik zaten, özet bu
Aksam baba gelir gelmez hadi canım kolay gelsin diyorum ben, o uyutur yedirir giydirir alt değiştirir banyo yaptırır vs, bugün yemek yapma der sık sık motive eder
Ha şimdi konu sahibi der ki benimki de yapar,konu sonlarına doğru kocalar parlar ya
Amin canım.Yine de)). Allah kolaylık versin, acılarını göstermesin
5 çocuk bide ders bide spor. Kaşı bitarafını nazar değer. MaşallahAy küçük oğlum geldi aklıma. 3 yaşında her gün yanıma gelip anne çok acıktım ben diyor. Yemeği veriyorum belki yarım saat sonra yine aynı. Kızım da 5 yaşında öyle az yer ki durmadan açtır. Sağlıklı beslenir az ama sık. Tabi bu durumda evde sofra kalkmıyor pek. Neyse bitmek üzere taşınıyoruz eşim yardımcı için söz verdi. En azından çamaşır yemek hafifler biraz. Ben de rahatça oturup ders çalışıp spora gitmeyi düşünüyorum. Gün sayıyorum resmen
Ders bitti sayılır son dönemim. 3 çocukla girdim üniversiteye. 6 çocukla bitiyor inşallah. Çok istediğim bi meslek var 20 kişi alıyor yılda belki binlercesi başvuruyor. Hedef orayı kazanmak inşallah. Spor çok istediğim beni acayip rahatlatan birşey. Bu zamana kadar düzenli yapamadım ama artık başlamayı düşünüyorum. Malum 5 doğum vücudu yıprattı. Boş durmayı hiç sevmiyorum açıkçası belki bu zaman kadar çalışma imkanım olmadığı için çocuk istedim o yüzden. Artık çalışıp kendime vakit ayırmak istiyorum yavaştan.5 çocuk bide ders bide spor. Kaşı bitarafını nazar değer. Maşallah
Ben normal de böyle 5 çocuk yapana saydırırım. Ama sizin durum farklı. Üniversite bitirip kendiniz için bir hayal kurup peşine düşmüşsünüz. İstek ve arzularınıza saygı duyan bir eş. İstekleriniz e 5 çocuk var evde otur bak demek yerine destek olan bir eş. Demekki bu da olabiliyor muş. Valla 5 çocuklu bir kadına bukadar helal olsun diyeceğim aklıma gelmezdi.Ders bitti sayılır son dönemim. 3 çocukla girdim üniversiteye. 6 çocukla bitiyor inşallah. Çok istediğim bi meslek var 20 kişi alıyor yılda belki binlercesi başvuruyor. Hedef orayı kazanmak inşallah. Spor çok istediğim beni acayip rahatlatan birşey. Bu zamana kadar düzenli yapamadım ama artık başlamayı düşünüyorum. Malum 5 doğum vücudu yıprattı. Boş durmayı hiç sevmiyorum açıkçası belki bu zaman kadar çalışma imkanım olmadığı için çocuk istedim o yüzden. Artık çalışıp kendime vakit ayırmak istiyorum yavaştan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?