Eşim neden böyle??

Yap sana istediğin yorumu yapamazsın diyen olmadı hiçbirzaman.yaptıgınız yoruma göre de karşılığım var benimde.saygıya saygı saygısıza saygısız.

Hah işte eşin beyefendiye de yap bu atarı,ilgiliye ilgili ilgisize ilgisiz,yapmıyoSun derse de sen de yap o zaman artık böyle de, hayat kocadan ibaret değil

Yukarıda açıkladım tüm ilgiyi kat kat ben yaptıgım için o gerek duymuyor.onun görüşüylede ilgi gösteriliyor geriyede sadece yatak kalıyor ilgi kısmını halleden biri var ya sonuçta

Bi yıl yeni olacak yurt dışına geleli.akraban ailen olmayınca hayat kocadan ibaret oluyor.edindiğim arkadaslar uzak herzaman görüşeleyecek kadar.bu atarları hepsini yaptım özür dileyip alıyor gönlümü o ara biraz ilgi ama devamını getirmiyor basa dönüyoruz tekrar.hersey bana kalıyor.o yüzden çocuk fikrini almak için başvurdum bu yola

Yukarıda açıkladım tüm ilgiyi kat kat ben yaptıgım için o gerek duymuyor.onun görüşüylede ilgi gösteriliyor geriyede sadece yatak kalıyor ilgi kısmını halleden biri var ya sonuçta

Bencil yani dicem gene kızcaksın,ilgi kısmı halledilmiyo, sadece o memnun hatta şımarıklık bile yapıyor düş yakamdan diye, sen ilgi görmüyosun, durumu açıkladın mı,bende bunları bunları bekliyorum dedin mi,ha dediysen de kaftan anlamadı ise ona dice lafım yok, laftan anlamayana ne yapılır

Bence bu senin bahanen, sen Türkiyede de olsan kocan hayatının büyük bir kısmı olacaktı,kaldı ki artık uzak diye bişey yok atla uçağa gör aileni

Ben yurtdışında değilim, batmandayım ama burda da farklı bir dil var insanlar kültür hersey başka, eş dost akraba kimse yok benim de, ama arkadaş da buldum çevre de edindim

Buranın Türkleri baska evet dil din kültür farklı değil ama aynı memleket den bile olsan Avrupa insanı baska.kendini beğenir kimse kolay kolay aile dışına cıkmıyor.eş dost çevre edinmiyorlar.kaynana elti gelin görümce çevreleri bundan ibaret.

Batman da öyle, kalabalık akraba çevreleri var ve onlarla görüşüyolar, komşularımı tanımıyorum 3.5 yıldır, ölsem kokarım evde o derece, ama eşimin arkadaşları var benim arkadaşlarım var onlarla görüşüyoruz, sizin arkadaş çevreniz yok mu yaşıt kişiler yani

Beni seviyor demişsin ama bu adamın seni sevdiği falan yok.
Ne demek annesine kardeşine vakit ayırıyor ama bana ayırmıyor ?? Ne diye evlenmiş o zaman ? Gitsin anasının sıcak koyuncuğunda uyuyuversin öyleyse..
Artık onun ailesi sensin sen. Ve o bunun kesinlikle farkında değil.
Düş yakamdan git başımdan demek ne demektir ya ? Nasıl hala sevdiğini söyleyebiliyorsun bu adamı.. Bide bu adamdan çocuk yapmaya kalkma derim..
Kendini yalnız ve aciz hissetmek yerine bu hislerini giderecek şeylere yönel. İş gibi dostlar gibi..
Bu adamla tüketme kendini. Zira bu adamın hayrını görecekmişsin gibi gelmedi bana.

Eşimin arkadas çevresi çok tanıdıkları çok evlisi evli olmayan aileler ama cok bozuklar gevurdan farkları yok ki.diskosu barı karı kız içki kumar.normalini bulmak çok zor.burda ne aldatılmalar oluyor.karıyı gönder Türkiye ye eve gevur al karı bunu duyunca gelmiyor geri.yada karı evdeyken üstüne bi karı daha getir. Böyleleri ilede arkadaş olunmazki

Böyleleri ile arkadaş olunmaz da esin neden arkadaş?

Sen görüşmüyosan da o görüşüyo demek ki, sen başkasını getirir diye mi aileni görmeye gitmiyosun

Ay küçük oğlum geldi aklıma. 3 yaşında her gün yanıma gelip anne çok acıktım ben diyor. Yemeği veriyorum belki yarım saat sonra yine aynı. Kızım da 5 yaşında öyle az yer ki durmadan açtır. Sağlıklı beslenir az ama sık. Tabi bu durumda evde sofra kalkmıyor pek. Neyse bitmek üzere taşınıyoruz eşim yardımcı için söz verdi. En azından çamaşır yemek hafifler biraz. Ben de rahatça oturup ders çalışıp spora gitmeyi düşünüyorum. Gün sayıyorum resmen

İşte öyle bir eş şükür sebebi. Bizde de aynı. Eşim gelmeden sorar yemek var mı diye yoksa hazırlanın dışarda yiyelim der. Yani neredeyse son bir ayı öyle geçirdik. Ama finalleri geçtim. Bu benim için yeter.

5 çocuk bide ders bide spor. Kaşı bitarafını nazar değer. Maşallah

5 çocuk bide ders bide spor. Kaşı bitarafını nazar değer. Maşallah
Ders bitti sayılır son dönemim. 3 çocukla girdim üniversiteye. 6 çocukla bitiyor inşallah. Çok istediğim bi meslek var 20 kişi alıyor yılda belki binlercesi başvuruyor. Hedef orayı kazanmak inşallah. Spor çok istediğim beni acayip rahatlatan birşey. Bu zamana kadar düzenli yapamadım ama artık başlamayı düşünüyorum. Malum 5 doğum vücudu yıprattı. Boş durmayı hiç sevmiyorum açıkçası belki bu zaman kadar çalışma imkanım olmadığı için çocuk istedim o yüzden. Artık çalışıp kendime vakit ayırmak istiyorum yavaştan.

Ben normal de böyle 5 çocuk yapana saydırırım. Ama sizin durum farklı. Üniversite bitirip kendiniz için bir hayal kurup peşine düşmüşsünüz. İstek ve arzularınıza saygı duyan bir eş. İstekleriniz e 5 çocuk var evde otur bak demek yerine destek olan bir eş. Demekki bu da olabiliyor muş. Valla 5 çocuklu bir kadına bukadar helal olsun diyeceğim aklıma gelmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…