Eşim neden bunu dedi?

Evet ya bide gece gönlümü almaya çalıştı, sabahta erkenden işe gitti. Of çok pişman oldum ya. Bana da ders oldu.

Çok alınganım. Sorun o sanırım.

Konunun sizinle alakası yok
Hepimiz zaman zaman böyle düşünüyoruz, sorumluluğun az olduğu, kendimize daha kaliteli vakit ayırdığımız günleri özlüyoruz
Evlilik , sorumluluklar, iş stresi hep bir şeyleri tamamlamaya çalışmak insanı sevdiği şeylerden alıkoyuyor ama bu demek değil ki sizi sevmiyor. Bu şekilde yaşamanın da insana getirdiği tatminler var ki bu yaşam şekli seçiliyor.

Bu kadar alıngan olmak yorar sizi, yapmayın, güzel giden şeylere sorun eklemeyin

Çok teşeşkkür ederim. Ben daha rahat bir işim ve evden çalıştığım için bolca vaktim var. Anlayışsızlık etmişim. Benimde ona destek olmam gerekirdi. Çok pişman oldum.

Ben de öğrenciyken çok mutluydum tek sorumluluğum okuldu bunda abartılacak bir şey yok.

Ben böyle düşünemedim. Şuan farklı bir şehirde evden çalışıyorum. Ondan başka kimsem yok. Onunda işi zor bana göre. Çok bunalttım onu ya. İyi ki konu açmışım

Evet ya bide gece gönlümü almaya çalıştı, sabahta erkenden işe gitti. Of çok pişman oldum ya. Bana da ders oldu.
Hala geri vites yapabilirsiniz, işten geldiği zaman dramatize etmeden oturun sohbet edin, dertleşin. Onu anladığınızı zaman zaman böyle hissedebileceğini bu durumlarda yanında olduğunuzu hissettirin. Böyle yaparsanız ilişkiniz çok yıpranır, daha kötüsü kendisini çıkmazda mutsuz hissettiği zamanlarda size gelmek yerine ya içine kapanır yada arkadaşlarına içini döker. Başka bi dünyası oluşur, anlaşılamamak insanı yalnızlaştırır.
Her şeye romantik bakmaya gerek yok, tamam evliyiz eşiz ama aynı zamanda birbirimizin en iyi arkadaşıda olmamız gerekmez mi , şahsen benim bakış açım bu

Söylediğinin sizinle bi ilgisi yok bence. Eşinizi desteklemek isterseniz; idealleri hedefleri için birlikte çabalayabilirsiniz. Muhakkak sizin de vardır yapmak istediğiniz şeyler. Farklı rutinler oluşturun. Salı çarşamba günleri kitap okuma saatiniz olsun mesela, o ders çalışıyorken siz başka bir şeyle ilgilenin gibi.. ben de aynı konuda eşime dert yanıyorum bazen tamam hadi yapalım deyip yine kendimizi boş boş dizi izlerken buluyoruz biraz sinir bozucu

Seninle alakalı bir durum yokmuş ki

Sadece hayat şartları değil bence.yaşla da ilgisi var.eski heves olmuyor.

Evde fazla oturuyorsun galiba kurmaya yer arıyorsun. Gir bir işe çalış, bir meşgale edin.
Geçen de bizim burada bir markette çalışan kız üst raflara ulaşmanın zorluğundan bahsediyordu boyu kısa olduğu için buna da alınmak ister misin?

Ben zaten evden çalışıyorum. Vaktim çok evet , değerlendireceğim .

Valla adam sizin için bir şey söylememiş ki. Ama söyledikleri doğru. İnsan bekarken yalnızken canının istediği gibi yaşayabiliyor. Ben sabahlara kadar kitap okur film izlerdim mesela. Şimdi evliyim,bir sürü sorumluluğum var,çocuk var,bir sürü işim var. Eşimle mutsuzum diye değil ki, bekarken sorumluluğun olmadığı için rahattım. Eşiniz de size bunu anlatmış siz üzerinize alınmışsınız

Yani domdom adam yorgunmuş, yorgunum demis sence niye demis olabilir paylaşmak icin :))

Senlik bir durum yok, calismis yorulmuş sana da dert yanmış iste seninle ne ilgisi olabilir stajın

Benim eşim evlenene kadar normalde hiç aile evinden ayrılmamış, ilk evlendiğimiz zamanlar onun için evliliğe alışmak zor olmuştu. Benim için de zordu. Herkes için biraz zor alışmak, eskiden dediği de sizden hemen öncesi değil sonuçta, öyleyse bile çok normal. İnsan tek yaşamaya bile hemen alışamıyor, evliliğin getirdiği bazı sorumluluklar var bunlar da cabası. Herkesin yaşayabileceği şeyler ve eşiniz hiç kırıcı olmayacak bir şekilde dile getirmiş olabilir, ki sadece geçmişten bahsetmek istemiş olabilir. Bence alınmayın üzerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…