eşim neden hep eski sevgilileriyle konuşma gereği duyuyo

dlkarsln2594

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
38
8
36
36
Eşimin eski sevgilisiyle konuştuğunu öğrendiğim gün hamile olduğumu öğrendim artık gidemezdim herşeyi düzelttik kadınla konuştum kendi aradığını ve esimin ona ben artık evliyim doğru olmaz konuşmamız dediğini söyledi. Sıkıntılı bi hamilelik geçirdik doğumuma 4 hafta kalmıştı ve başka bir eski sevgilisiyle konuştuğunu öğrendim ve o gece erken doğum yaptım hastaneden çıkıp eve geldikten 5 gün sonra boşanmak istediğimi söyledim kabul etmedi ağladı ve sadece arkadaşça hal hatır sorduğunu söyledi kadını aradım onunla da konuştum oda aynısını söyledi şimdi kendimi çok gurursuz hissediyorum gitmek istiyorum ama gidecek yerim yok üstelik te ikinci evliligim bu benim ...

Zaman ver eşine. Af dilediyse, boşanma aşamasına geldiyse düzelir belki. Tabii eski svgilisiyle yüz yüze de görüştü mü onu bilmiyorum, telefonda görüştüler demişsin. Ona istinaden söyledim bunları. Biraz sakin ol sen de çocuğuna kanalize ol, sana çocuk bakımında destek oluyor mu, bu süreçte yanında mı? Bunlar önemli. Pişmanlığını hareketleri ile gösteriyor mu sana? Destek çıkıyor mu?

Çok geçmiş olsun öncelikle esinin yaptığı hiç etik değil aynı durumu sana yaşatsam ne dusunurdun gibilerinden tavır al uzun bi süre cunku ikinci kere olmus.. Aklı basına gelmesi için evi birsüre bırakabilirsinde yani seni özlesin maksat yani çok kötü bi durum benim de kabul edebilecegim bi durum olmazdı..

Evet bana her konuda çok yardımcı oluyor çokta anlayışlı ne zaman konuyu açsam utanıyo ve sakin bi şekilde dinliyo beni çocuğa akşamları hep o bakıyo. Yüz yüze de konuşmuşlar şekli ne olursa olsun bir türlü yediremiyorum kendime birde biz çok severek evlendik zoruma gidiyor yene

Çok geçmiş olsun öncelikle esinin yaptığı hiç etik değil aynı durumu sana yaşatsam ne dusunurdun gibilerinden tavır al uzun bi süre cunku ikinci kere olmus.. Aklı basına gelmesi için evi birsüre bırakabilirsinde yani seni özlesin maksat yani çok kötü bi durum benim de kabul edebilecegim bi durum olmazdı..
demem mi hatta aynısını yaşatacam sana yaptıkların cezasız kalmayacak dedim ne desem alttan alıyo hiç bi tepkisi yok ama neden yaptın sorusuna bir türlü mantıklı cevap alamıyorum bilmiyorum diyo sadece

Ben de eski sevgilimle konuşmuştum çocuğu olunca.
İçimde gram başka bir düşünme yoktu hem de, sadece geçmişten bir arkadaş edasıyla rastlaştığımızda konuştuk.
Ama sizin eşiniz bunu alışkanlık haline getirmiş, evliliğiyle alakalı bir pişmanlık yaşıyor olabilir bence.

Ben de eski sevgilimle konuşmuştum çocuğu olunca.
İçimde gram başka bir düşünme yoktu hem de, sadece geçmişten bir arkadaş edasıyla rastlaştığımızda konuştuk.
Ama sizin eşiniz bunu alışkanlık haline getirmiş, evliliğiyle alakalı bir pişmanlık yaşıyor olabilir bence.
bende sordum pişman mısın bi eksikliğim mi var bak mecbur değilsin benimle yaşamaya asla bu şekilde işkence çekmeni istemem diye konuştum ama seni çok seviyorum seni bırakmam dedi ben sadece neden yapmış olabilir onu düşünüyorum bir türlü işin içinden çıkamıyorum

bende sordum pişman mısın bi eksikliğim mi var bak mecbur değilsin benimle yaşamaya asla bu şekilde işkence çekmeni istemem diye konuştum ama seni çok seviyorum seni bırakmam dedi ben sadece neden yapmış olabilir onu düşünüyorum bir türlü işin içinden çıkamıyorum
Sizi çok sevmesi, değer vermsi geçmişe sünger çektiği anlamına gelmez, bu olumsuz bakış açısı.
Diğeri ise, insanın içinde olan merak duygusu.
O insanlar ne yapıyor, benden sonra hayatlarında neler oldu, mutlular mı vs gibi saçma ve başa dert açabilecek kafa kurmacaları sebebiyle de konuşmuş olabilir.
Bazen aklıma çocukluk aşkım bile gelir, merak ederim sosyal hesaplarda aratırım.
Eşinizi siz tanıyorsunuz, hangi manada bunu yapabileceğini en iyi siz bilirsiniz.
Ama birden fazla tekrarlanması bana hoş görünmedi ya da gerçekten merak abidesi bir kocanız var.

Sizi çok sevmesi, değer vermsi geçmişe sünger çektiği anlamına gelmez, bu olumsuz bakış açısı.
Diğeri ise, insanın içinde olan merak duygusu.
O insanlar ne yapıyor, benden sonra hayatlarında neler oldu, mutlular mı vs gibi saçma ve başa dert açabilecek kafa kurmacaları sebebiyle de konuşmuş olabilir.
Bazen aklıma çocukluk aşkım bile gelir, merak ederim sosyal hesaplarda aratırım.
Eşinizi siz tanıyorsunuz, hangi manada bunu yapabileceğini en iyi siz bilirsiniz.
Ama birden fazla tekrarlanması bana hoş görünmedi ya da gerçekten merak abidesi bir kocanız var.
sizce ordan bakıldığında gurursuz mu görünüyorum ben kendimi çok ezik hissediyorum hala ona kadınlık yaptığım için

demem mi hatta aynısını yaşatacam sana yaptıkların cezasız kalmayacak dedim ne desem alttan alıyo hiç bi tepkisi yok ama neden yaptın sorusuna bir türlü mantıklı cevap alamıyorum bilmiyorum diyo sadece

allah allah zman zman sevmesede sırf meraktan eski sevgililere herkes bakabilir ama konuşması çok garip mantıklı bişey diyemez tabiki nerden tutarsa elinde kalır çoğu eski sevgililerle arkadaş olunabilecegini savunur ama ben okadar iyimser olamıyorum malesef vallahi bu durumda tekrar guvenini kazanıcak başka caresi yok işi de zor..

allah allah zman zman sevmesede sırf meraktan eski sevgililere herkes bakabilir ama konuşması çok garip mantıklı bişey diyemez tabiki nerden tutarsa tutsun elinde kalır çoğu eski sevgililerle arkadaş olunabilecegini savunur ama ben okadar iyimser olamıyorum malesef vallahi bu durumda tekrar guvenini kazanıcak başka caresi yok işi de zor..
en başka biri çıkar diye de hep bekleme içerisindeyim malesef

sizce ordan bakıldığında gurursuz mu görünüyorum ben kendimi çok ezik hissediyorum hala ona kadınlık yaptığım için
Ben öyle düşünmüyorum çünkü aldatıldığınız izlenimini almadım.
Sadece içerisinde belli ki duygu karmaşası yaşayan bir adamla evlisiniz.
Belki bebek psikolojisi belki kendi tatminsizliği bunu yaptırmış olabilir.
Ben kocamı eski sevgilisiyle konuştu diye boşamam ama yabancı bir kadınla sohbet etti diye boşarım, böyle bir insanım.
Çünkü geçmişteki insanlar hayatınızın bir parçasıdır ve umulmadık bir anda karşınıza çıkabilir, hatırlayabilirsiniz.
Her ne kadar onaylamasam da arkadaşça görüşülebilir konumdadırlar.
Sizi siz yapan küçücük de olsa bir parçaya sahiptirler.
Bence biraz ilişkinize zaman verin, eşinizin psikolojik ve duygusal durumunu ölçün.

Ben öyle düşünmüyorum çünkü aldatıldığınız izlenimini almadım.
Sadece içerisinde belli ki duygu karmaşası yaşayan bir adamla evlisiniz.
Belki bebek psikolojisi belki kendi tatminsizliği bunu yaptırmış olabilir.
Ben kocamı eski sevgilisiyle konuştu diye boşamam ama yabancı bir kadınla sohbet etti diye boşarım, böyle bir insanım.
Çünkü geçmişteki insanlar hayatınızın bir parçasıdır ve umulmadık bir anda karşınıza çıkabilir, hatırlayabilirsiniz.
Her ne kadar onaylamasam da arkadaşça görüşülebilir konumdadırlar.
Sizi siz yapan küçücük de olsa bir parçaya sahiptirler.
Bence biraz ilişkinize zaman verin, eşinizin psikolojik ve duygusal durumunu ölçün.
bende öyle yaptım eşimde zaman diyo ana ben dayanamıyorum sürekli açıyorum konuyu malesef

hep şüphe de yer bitirir insani son bi sans ver dicemde ikinci kere yapmış birincide çok tepki mi vermedin açaba bu ne rahatlık onda ?
vermem mi toparlandim gidiyodum ağlayarak sarıldı gitmeme engel oldu iki üç gün hiç suratına bakmadım en son senden iğreniyorum dedim oturdu ağlamaklı oldu sonra dediğim lafa pişman oldum üzüldüm ve konuyu kapattim

vermem mi toparlandim gidiyodum ağlayarak sarıldı gitmeme engel oldu iki üç gün hiç suratına bakmadım en son senden iğreniyorum dedim oturdu ağlamaklı oldu sonra dediğim lafa pişman oldum üzüldüm ve konuyu kapattim

kocan da ilginç yani ama seni seviyor da neden böyle davranıyor bnde şimdi neden niçin kafası yasadım bian:) seni anladım. Ya eski sevgili ile karsilasirsin tesadüfen belki selamlasirsin bişey hissetmeden kotu bitmemisse doğal karsilanabilir ( tek bunu doğal karsilayabilirim ben ayrıca...)
Asıl varya ver ben konusup arkadaş oluyım şunlarla falan derim bakalım ne yapıyor onlar nedir nasıldır evlilermi bekarlarmi falan hani bi yoklama çekerim adama yapacağimdan değilde aklıma pek bişeyde gelmiyor sen kafanı çok meşgul etme bunlarla evliliginden tat alamazsin bidaha bi hatasında işi biter şimdilik iyi geçin bakalım zman ne gösteriyor canım.

Siz olsanız ne yapardınız peki

dedigim gibi ayrılıp boşanmak için küçük sebeb katogorimde sadece unutana kadar surundurcegim kesin bende oğlak kadını olaraktan... ta ki güvenim böyle yeniden alevlenene kadar bence senin tepkilerin yerinde olmuş kendini kötü hissetme bu sebeple bosanilmazdi zaten.

dedigim gibi ayrılıp boşanmak için küçük sebeb katogorimde sadece unutana kadar surundurcegim kesin bende oğlak kadını olaraktan... ta ki güvenim böyle yeniden alevlenene kadar bence senin tepkilerin yerinde olmuş kendini kötü hissetme bu sebeple bosanilmazdi zaten.
sevindim böyle görülmesine yoksa kendi kendimi yiyordum

Neler konuşmuş ? konuşmanın içeriği neler ? Onu konuşmaya iten sebep ne ?
Bu soruların cevapları kavganın büyüklüğünü belirler bence .
Hani bizlerde sadece meraktan eski sevgililerimizin profillerini arada ziyaret ediyoruz .

Eee ayrılma şeklimize bağlı olarak gerekirse konuşuyoruzda . dediğim gibi fıtrat ergenken flörtü sevgililik zannettiğim zamanlarda bir çocuk vardı . Baktık bizden bir cacık olmuyor tamam bitirelim dediğimizden sadece 7 dk sonra eee nasılsın derdi . Hatta telefonumu değiştirince baktım mesajda atıyor . Ve çok sevdiği gelecek düşündüğü bir sevgilisi varken hemde . bazı erkekler ne yazık ki böyle .

Gurursuz değilsiniz . Kimsesiz de değilsiniz .
Eşinizi süründürebilirsiniz . Sanırım şuan lohusasınız .
Lohusalığınız geçince daha doğru düşüneceğinizi düşünüyorum . Metanetli olun :)

Back
X