ben kimsenin sırtından geçinmiyorum burada yorum yapıyorsunuz bakıyorum hiç sözlerinin nereye gideceğini düşünmüyorsunuz bence siz bilmiyorum evli misiniz ama kayınvaldenizle yada eşinizin akrabalarıyla bu tarz konuşuşursunuz bu arada ben çalıştım eveeeet ama kayınvaldem hergün laf etti işten gelip hem onun yemeğini temizliğini hemde kendi evimin işini yapıyordummm bilip bilmeden konuşmak ne kadar basitmişşşş burda bunu çok iyi anladım.........Ay ne kadar ayıp!!koskoca insanlar kendi evlerini size niye versin ki
madem sığamıyosunuz o zaman para kazanıp büyük eve geçip öyle çocuk yapsaydınız
herkes sizin keyfiniz için üzenini mi bozacak?bi de eşine kızıyosun.kendi malını mı aldılar elinden de sitem ediyorsun?bu genç yaşta niye başkasının sırtından gecınıyosun.bence kendine gel git çalış para kazan ekmek aslanın ağzında..kayınpeer yıllarca kazanığını niye sana versin ?
işte burda böyle değil evin bize ait olduğunu çünkü bizim evin alımında katkımız olduğunu biliyorlar kiiiii evi alınırken tabiiki eşimde yardım etti ama sana hak veriyorum kalıplaşıyorlarr yada düşünemiyorlaar ....Canım kusura bakma ama ben burda seni haklı bulmadım.Yaşlı insanlar biraz kalıpçıdır kolay kolay vazgeçemezler alışkanlıklarından.Ayrıca o ev onların evi eşinede onlar vermiş yaşadığınız evi buda kendin olmayan bir mal üzerinde hak yada istek belirtemezsin demek..
Onların size görevi bitmiş.Gerekirse kredi çekin ama siz alın yeni bir ev.
söz olayına cevap verdim sanırım ewet söz verdii çünkü biz evlenirken bize hiç destek olmadılar diyimm sizin kızınız size mi düşkün babsına mı ben bunu cevabını alayım ilk önce çünkü oğlum bana çok düşkünnn ve ben oğlumun ben bornozla görmesinden utanıyoruuumm bu yaniiii umarım şimdi anlarsınızzzben size hak vermedim üzgünüm kayınvaliden önceden sana sözmü verdi üst kata çıkacaksınız diye neden durup dururken sizle değişsinler birde oğlum banyodan çıkınca soruyor demişsin benim kızım var evimiz dar değil ama oda soruyor mantığınızı hiç anlamadım birde tek evladı sizmisiniz başka çocuğu yokmu birtek sizemi ev verdi anlamadım
çocuğum erkek biliyor musunuz bilmyiorum ama erkek çocuklar anneye fazla düşkün olur ve ev müsait olmadığı için ben her banyoya girdiğimde evladım soruyoo bana acaba siz bu durumda olsanız napardınız inşallah çözüm gelecektiir
Olmamalı da zaten.Kim yıllarca oturduğu evi terkeder ki oğlu için?Normalde bende eşimin ailesinden çektiğim için bende kızgın cevaplar yazabiliyorum ama bu konuda size katılmıyorum kızlar.Kusura bakmayın ama o aile size ve eşinize bir ev vermiş.Şu devirde bir ev almak kolay mı?Üstüne birde kendi evinden çıkıp sizinkine girmelerini istemekte ne demek?Kendinizi onların yerine koyun bakalım birde.Bana bunu diyecek çocuğa evimi vermeyi bırak alt kattan da çıkartırım.Herkes haddini bilecek.Kayınpederiniz "Beğenmiyorsanız para biriktirin ev alın"dese yada "Madem hoşunuza gitmiyor kiraya çıkın"dese size ne diyeceksiniz o zaman?Şartlar tersi olsaydı.Kendi ailenizin evinde kalıyor olsaydınız kendi anne-babanıza böyle bir teklifle gidebilir miydiniz ki?Babanıza bunu söylerken yüzünüz kızarmaz mıydı ki eşinizden bunu yapmasını bekliyorsunuz
Ay ne kadar ayıp!!koskoca insanlar kendi evlerini size niye versin ki
madem sığamıyosunuz o zaman para kazanıp büyük eve geçip öyle çocuk yapsaydınız
herkes sizin keyfiniz için üzenini mi bozacak?bi de eşine kızıyosun.kendi malını mı aldılar elinden de sitem ediyorsun?bu genç yaşta niye başkasının sırtından gecınıyosun.bence kendine gel git çalış para kazan ekmek aslanın ağzında..kayınpeer yıllarca kazanığını niye sana versin ?
ben kimsenin sırtından geçinmiyorum burada yorum yapıyorsunuz bakıyorum hiç sözlerinin nereye gideceğini düşünmüyorsunuz bence siz bilmiyorum evli misiniz ama kayınvaldenizle yada eşinizin akrabalarıyla bu tarz konuşuşursunuz bu arada ben çalıştım eveeeet ama kayınvaldem hergün laf etti işten gelip hem onun yemeğini temizliğini hemde kendi evimin işini yapıyordummm bilip bilmeden konuşmak ne kadar basitmişşşş burda bunu çok iyi anladım.........
ben de aynı şeyleri söyleyecektim. çok şkür başınızı sokacak bi ev vermişler. demezler mi buldunda bunuyor musun. neden kendi evinden çıksınlar ki bunun için bi sebep yok bu kadar ince düşünmesi için insanın melek filan olması lazım. eşinize de yazık böyle bişeyi nasıl söylesin. benim eşimin babasının arsası var. gecekonduları var arsa üzerinde. mütaite verse bikaç daire verio ama eşim baba ver de bizim de evimiz olsun diyemiyor. kiradayız bebeğimiz olacak üstelik. adam verse mütaite bi daireyi bana ver bile diyemez. bence halinize şükredin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?