Esim normalmi...Ben mi abartiyorum.

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Slm kk nin guzel hatunlari sizce abartiyormuyum.

Bir işe basladim ve is arkadaslarim unv mezunu ben ise lise ve ayni isi yapiyor ayni sartlarda aybi ucretle calisiyoruz.

Esimin buna yorumu onlarla ayni standartlarda calisiosan ooo daha ne istiyon duzeni bozma lz ins yonetim.

Bir ikincisi artik sana hanim diyecegim.
Eskiden su bardagi yerine koy desem sinir krizi gciren adam simdi hayat musterek sana yardim edeyim.deyip.
Surekli yardim edicek bisi varmi diye soruyo.

Icten ice kiriliyorum haklimiyim abartiyormuyum.
Bu arada esim unv mezunu ve guzel saygin isi var

Karisik yazmis olabilirim bir yandan bebegimi uyutmaya calisiyorum tsk herkese

Sanki calismiyorken saygi duymuyordu da smdi duyuor gibi hissettim .
Peki ilk konuda kirilmakda haklimiyim szce

Yorulduğunu düşünüyordur belki de?

İlk durum içinse yani içinden geçeni söylemiş, öyle kırılmalık birşey göremedim. Aşağılar tonda konuşmadıysa bir sorun yok bence.

Yorulduğunu düşünüyordur belki de?

İlk durum içinse yani içinden geçeni söylemiş, öyle kırılmalık birşey göremedim. Aşağılar tonda konuşmadıysa bir sorun yok bence.

Asagilar tonsa degil bilakis hayret ve hayranlik sezdim ama ne bileyim kirildm iste

Ne iş yapıyorsunuz ? Sanırım üniversite mezunu iş arkadaşlarınız , mezun oldukları dal üzerinde çalışmıyorlar sanırım

Cocuk gelisimi. Ozel bir kres
Ben meslek lisesi cikisliyim .
Diger arkadaslar onlisans lisans karisik

Maaşı alma yolları yapıyodur o dikkat.

Üzüldügünüz şey sizin iyi bir yerde iyi şartlarda çalışıyor olmanızı dile getirmesi mi?
Mezun olunan okul mu mı tecrübe mi iş verenin tercihidir.
Evde yardım etmesi sizin için avantaj bebeginizde var tam bir hoşnut davranış
Şimdi düşünmeyin kadın erkek eşittir
Çalışmasam da yardım etmeli diyr
Çok konu var burda yardım etmeyen eş konuları.
Tadını çıkarın güzel hayatınızın

Siz eşinize kırılmak için bahane arıyorsunuz gibi geliyor. Eşiniz haklı burada kırılacak bir durum yok. Benim işte anam ağlıyor da eşim yardım edeyim mi diye sormayı bırak çocuğu bile yanımdan almıyor. Sitem edince de deseydin yapardım, diyor. Ancak hastalanacağım çok şikayetleneceğim de sormak aklına geliyor. Evde oturduğum zaman eşime sitem etmezdim ev işi de beklemezdim tek istediğim ben işle ilgilenmesi idi.

Ben size hak verdim aslında. Evet çalıştığınız için size ekstra yardım etmesi çok güzel ama konu da yansıttıklarınızda sanki calışmazken size bi işe yaramıyorsun havası vermiş gibi bi durum var. Ev hanımı olmanın da hele bir de bebekle çok kolay olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. Belki kötü bir niyeti yoktur küçümser tavırla bakmamıştır ama önceden bardağına yerine koymak için olay çıkartan adamın şimdi sürekli yardım eder hale gelmesi biraz kırar. Çalışıp çalışmadığınız için sevmemeli ona göre saygı göstermemeli size. Onun hanımı olduğunuz için çocuğunun annesi olduğunuz icin akşam bi sıcak çorba yapıp kapıyı açtığınız için bile her şeyden önce insan olduğunuz eşi olduğunuz için saygıyı hak ediyorsunuz. Ben sizin ne demek istediğinizi anladım. Ana üzülmeyin. Netice de erkek. Çokta buna dikkat etmemiş olabilir. Eğer bir gün konusu geçerse kibarca söylersiniz ne hissettiğinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…