Esim normalmi...Ben mi abartiyorum.

Evet bence düşundugunuz gibi esinizin gözunde sayginlik kazanmişsiniz. Bazi erkeklerde bu var. Çalisan kadin daha saygin oluyor gozlerinde. Birde uni mezunlariyla ayni statude olmaniz sizi daha da degerlendirmis gozunde. Bende olsam bozulurdum. Bundan sonra sana hanim diyecegim de ne demek. Aman bosver her birinin baska bir garip tarafi var. Inan taka taka bir hasta oluruz onlarda bir gram ilerleme olmaz. Tadini cikar

Kendinize iş mi arıyorsunuz anlamadım. Çalıştığınız için yorulduğunuzu düşünmüş tavrını değiştirmiş şükretmeniz lazım. Ayrıca ilkini anlamadım. Lise mezunlarına günümüzde iş vermiyorlar , maaşınız da iyiyse evet şanslısınız.

Onunuzde saygiyla egiliyorum ben anlatamadim ifade edemedim kndimi ama siz cok guzel anlamissiniz....

Çalışan kadınlara ev hanımlarından daha çok saygı duyulması gerektiğini mi savunuyorsunuz?

Bu yaklaşım kadının kadına uyguladığı şiddete güzel bir örnek olmuş!
Çalışan üreten herhangi bir insana herkes daha çok saygı duyar. Bu erkek de olsa böyledir.

Ben tembel ve tek fonksiyonu evde oturmak olan bir insandansa, üretken bir üniversite hocasına elbette daha çok saygı duyarım. Sizce tembellerle, bilim insanları aynı kefeye mi konmalı?

Direkt karşı taraf "Normal mi?" diye sormak yerine "Ben normal miyim?" demeliydiniz.

Hayir bunu kafaya takmanız normal değil, siz kendi kendize komplekse girmişsiniz.

Kırılmaya bahane arıyorsunuz galiba, yada işinizle övünmek icin açtınız konuyu...

1. Kocam uni okumadan basardigimin farkında , kahrolsun ne kaar mükemmelim

2. Kocam centilmene dönüştü , ne yapmalıyım.

Ciddimisiniz?

Seni yine bir tek ben anladım galiba.

Evet bence de üzücü bir durum. Ama kırılacak kadar değil.

Bahsettigin durumu erkek kafası almaz, anlamaz. Sakın anlatmaya kalkışıp sinir bozma.

Evet biraz abartiyorsunuz kırılacak birşey yok. İkinci mevzuda hele hiç birşey goremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…