Ben size hak verdim aslında. Evet çalıştığınız için size ekstra yardım etmesi çok güzel ama konu da yansıttıklarınızda sanki calışmazken size bi işe yaramıyorsun havası vermiş gibi bi durum var. Ev hanımı olmanın da hele bir de bebekle çok kolay olduğunu düşünmüyorum kesinlikle. Belki kötü bir niyeti yoktur küçümser tavırla bakmamıştır ama önceden bardağına yerine koymak için olay çıkartan adamın şimdi sürekli yardım eder hale gelmesi biraz kırar. Çalışıp çalışmadığınız için sevmemeli ona göre saygı göstermemeli size. Onun hanımı olduğunuz için çocuğunun annesi olduğunuz icin akşam bi sıcak çorba yapıp kapıyı açtığınız için bile her şeyden önce insan olduğunuz eşi olduğunuz için saygıyı hak ediyorsunuz. Ben sizin ne demek istediğinizi anladım. Ana üzülmeyin. Netice de erkek. Çokta buna dikkat etmemiş olabilir. Eğer bir gün konusu geçerse kibarca söylersiniz ne hissettiğinizi.
Elbette ki çalışan üreten kadına daha çok saygı duyacak
Çalışan üreten herhangi bir insana herkes daha çok saygı duyar. Bu erkek de olsa böyledir.Çalışan kadınlara ev hanımlarından daha çok saygı duyulması gerektiğini mi savunuyorsunuz?
Bu yaklaşım kadının kadına uyguladığı şiddete güzel bir örnek olmuş!
Ben de eşinizin saygın işini merak ettim doğrusu.Para karşılığı yapılan saygın iş hangisi acaba ?
Bilmiyorum olabilirBen kırılacak alınacak Bir şey göremedim. Acaba siz kendiniz bunu sorun ediyor olabilir misiniz?
Ne iş yapıyorsunuz ?
Çok merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?