- 26 Mayıs 2018
- 8.213
- 38.819
- 548
- 51
Doğrusu ben de 'eşimin saygın işi var' cümlesine takıldım.Ben de eşinizin saygın işini merak ettim doğrusu.Para karşılığı yapılan saygın iş hangisi acaba ?
Slm kk nin guzel hatunlari sizce abartiyormuyum.
Bir işe basladim ve is arkadaslarim unv mezunu ben ise lise ve ayni isi yapiyor ayni sartlarda aybi ucretle calisiyoruz.
Esimin buna yorumu onlarla ayni standartlarda calisiosan ooo daha ne istiyon duzeni bozma lz ins yonetim.
Bir ikincisi artik sana hanim diyecegim.
Eskiden su bardagi yerine koy desem sinir krizi gciren adam simdi hayat musterek sana yardim edeyim.deyip.
Surekli yardim edicek bisi varmi diye soruyo.
Icten ice kiriliyorum haklimiyim abartiyormuyum.
Bu arada esim unv mezunu ve guzel saygin isi var
Karisik yazmis olabilirim bir yandan bebegimi uyutmaya calisiyorum tsk herkese
Okul öncesi mezunu olarak işin bu kısmına kırmamak adına değinmedim ben de.okul öncesi öğretmenliği demişsiniz ama hangi liseyi bitiren öğretmen sayılıyor ki, sağlık meslek mezunu da çıksın ben doktor oldum desin o zaman. sizde değil ama siz ekmek parası için çalışıyosunuz,sizi öğretmen kadrosunda çalıştıran kurumda kabahat.
o kuruma diplomasını sorgulamadan çocuğunu gönderen velide kabahat.
Neden Boyle dusunuyosunuz, merak ettim? Calisan kadinlar cok saygi gormeyi hak etmiyorlar mi yani? Veya calismayan kadin uretmiyor mu sizce?Elbette ki çalışan üreten kadına daha çok saygı duyacak
O zaman haklısınız Malkero, bende olsam kırılırdım, ye kürküm ye misali olmuş şahsınıza değil maaşınıza saygı, ben eşsem her daim saygı duymasını beklerim, yeri geliyor erkeklerinde çalışamadığı zamanlar oluyor sağlık veya işten çıkarılma vb sebeplerle, parası yoksa saygısı da olmayacak mı?Çok dogru anlamissin mune .
Avucunu yalar haspam
ben olsam ben de kırılırımSlm kk nin guzel hatunlari sizce abartiyormuyum.
Bir işe basladim ve is arkadaslarim unv mezunu ben ise lise ve ayni isi yapiyor ayni sartlarda aybi ucretle calisiyoruz.
Esimin buna yorumu onlarla ayni standartlarda calisiosan ooo daha ne istiyon duzeni bozma lz ins yonetim.
Bir ikincisi artik sana hanim diyecegim.
Eskiden su bardagi yerine koy desem sinir krizi gciren adam simdi hayat musterek sana yardim edeyim.deyip.
Surekli yardim edicek bisi varmi diye soruyo.
Icten ice kiriliyorum haklimiyim abartiyormuyum.
Bu arada esim unv mezunu ve guzel saygin isi var
Karisik yazmis olabilirim bir yandan bebegimi uyutmaya calisiyorum tsk herkese
Biz kadınlar kendimizi çok yıpratıyoruz. Çalışsak olmuyor evde otursak olmuyor. Erkekler yüzyıllardır aynı kalıpta yuvarlanıp gidiyor. Biz omzumuza yük üstüne yük ekliyoruz. Çalışan kadının derdi çok ya of. Zengin olsak da diyar diyar gezsek değil mi ne çalışalımçalışan statü sahibi kadına açıkçası ben de daha çok saygı duyuyorum. Yemek, bulaşık, temizlik herkesin yapabileceği şeyler, 1 yıl üstüne eğilen herkes bütün ev işini mükemmel yapabilir. Ama çalışan statü sahibi kadın daha saygındır benim gözümde de.
ama dededen miras ya da süper zengin bir hayatım olsa çalışır mıyım haaayıırr tabikisi de
Tembellik yapan bir insana mı daha çok saygı duyarsınız, üniversitede hoca olan, şık giyimli, üretken bir bilim insanına mı.Neden Boyle dusunuyosunuz, merak ettim? Calisan kadinlar cok saygi gormeyi hak etmiyorlar mi yani? Veya calismayan kadin uretmiyor mu sizce?
Aynısını düşündüm de yazmadım konu sahibi eşine iyice bilenir diye."Okul öncesi öğretmeni" unvanını kullanması ayrı , lise mezunu biri ile üniversite mezunu birine aynı maaşı veren kurum da ayrı rahatsız etti beni.Şimdi çıkıp eğitimsizliğe övgü yapanlar da olur ama üniversite mezunu ile lise mezunu bir değil.Öyle olsaydı bütün üniversite bölümlerinin kapatılması lazımdı.Doğrusu ben de 'eşimin saygın işi var' cümlesine takıldım.
Saygın olmayan iş nasıl oluyor acaba?
Benim gözümde işini hakkıyla yapan temizlik görevlisi saygındır, çünkü çok önemli bir iş yapıyor,rapor alıp iki gün işe gelmeyince bakın, görün okul nasıl birbirine giriyor.
Aşçı saygındır, çocuklarımızın karnını o doyuruyor okulda.
Bu iki iş en az okul öncesi öğretmeni kadar hayati öneme haizdir anaokullarında.
İnsanları diplomasına,yaptığı işe göre,mesleğine göre sınıflandırmak ne kadar yanlış.
Yazmayayım diyorum ama bu bakış açısıyla konu sahibinin eşine kırılmaya hakkı yok,çünkü kendisi lise mezunu usta öğretici ve normal şartlarda 'okul öncesi öğretmeni' ünvanını kullanmaya da hakkı yok.
Verdiğiniz örnek kadar saçma fütursuzca bir örnek daha görmedim. Çocuğunuzu kreşe gönderirken bütün diplomalara hangi üniversiteden kaç ortalamayla çıkmış hepsini inceleyin. Sizin çocuğunuzu lise mezunu bi ÖĞRETMEN eğitmesin. Olur mu? Rica ediyorum böyle yapın.okul öncesi öğretmenliği demişsiniz ama hangi liseyi bitiren öğretmen sayılıyor ki, sağlık meslek mezunu da çıksın ben doktor oldum desin o zaman. sizde değil ama siz ekmek parası için çalışıyosunuz,sizi öğretmen kadrosunda çalıştıran kurumda kabahat.
okul öncesi öğretmenliği demişsiniz ama hangi liseyi bitiren öğretmen sayılıyor ki, sağlık meslek mezunu da çıksın ben doktor oldum desin o zaman. sizde değil ama siz ekmek parası için çalışıyosunuz,sizi öğretmen kadrosunda çalıştıran kurumda kabahat.
Çalışan üreten herhangi bir insana herkes daha çok saygı duyar. Bu erkek de olsa böyledir.
Ben tembel ve tek fonksiyonu evde oturmak olan bir insandansa, üretken bir üniversite hocasına elbette daha çok saygı duyarım. Sizce tembellerle, bilim insanları aynı kefeye mi konmalı?
Çalışan üreten herhangi bir insana herkes daha çok saygı duyar. Bu erkek de olsa böyledir.
Ben tembel ve tek fonksiyonu evde oturmak olan bir insandansa, üretken bir üniversite hocasına elbette daha çok saygı duyarım. Sizce tembellerle, bilim insanları aynı kefeye mi konmalı?
Lise mezunları zaten öğretmen değildir,Verdiğiniz örnek kadar saçma fütursuzca bir örnek daha görmedim. Çocuğunuzu kreşe gönderirken bütün diplomalara hangi üniversiteden kaç ortalamayla çıkmış hepsini inceleyin. Sizin çocuğunuzu lise mezunu bi ÖĞRETMEN eğitmesin. Olur mu? Rica ediyorum böyle yapın.
Üfff. Demagoji yapmayın.Şimdi de ev hanımlarını tembellikle mi itham ediyorsunuz? Konuştukça daha ürkütücü olmaya başladınız.
Öncelikle insanlara insan olduğu için saygı duyulması gerektiğini aklınızdan çıkarmayın lütfen. Verdiğiniz örneğin neresinden tutsak elimizde kalır. Saygı kelimesinin sözlük anlamını bilmediğinizi varsayıyorum. Çünkü ev hanımlarının tembel olduğunu kabul etmemekle birlikte tembel insanların bile kişiliğine saygı duymak gerekteğini düşünenlerdenim.
Gel gelelim konuda bahsi geçen hanımefendi işe başlamdan önce eşinin yardım etmediği, rica edilmesine rağmen kendisine destek olunmadığı halde işe başladıktan sonra kendisine birden bire saygı duyulmaya başlamasından rahatsız olmuş ki bence yerinde bir rahatsızlık aslında. İnsanlar, heleki eşiniz&aileniz size sadece siz para kazandıktan sonra saygı duymaya başladıysa o sevgiyi ister istemez sorgularken bulursunuz kendinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?