Bakıcam tamam çok teşekkürler.
Ben bekçi olmaz öğretmen olmaz demedim kesilnikle istemiyorum demedim, önce okumasını öğrenin. Ben burdakilerle düzgünce fikir alışverişi yapmak istedim sadece. Özel okul olmaz diye birşey yazmaıdm,şartlaır kötü ama kurumsal bi yer bulursa elbette girecek sürekli başvuruyor zaten, bekçiliği de mutsuz olcağını bildiğim için istemedim ama heralde evde oturacak hali yok iş bulamazsa mecbur denicek şansını olursa.
Ya beğenmiyorum size ne? Siz yaşayın yıllarca doğuda ben kurulu düzenimi bozamam, Allah muhtaç etmesin.
Teşekkür ederim.
Aa olur mu canım kadın eşi için işini bırakıp doğuya gitmek zorunda yoksa adı bencil oluyor. Tercih meselesi ben yıllarca çalıştığım rahat işimi neden bırakayım ki yani? O zaman doğuda ben işsiz kalıcam ben kafayi yicem benim kariyerim nolucak? Olsun kadın evde oturur burdakilere göre ne olacak ki.
Allah yardımcınız olsun canım. Ben yapamam biliyorum yani ayrı yaşamaya gönlüm hiç razı değil. Ama 3 yıla düştüğünü duyunca dün biraz konuştuk bir sene hazırlanıcak kpssye denicek şansını. Beden öğretmenleri derslerini 2-3 güne toplayabiliyolarmış , haftanın 3-4 günü burda olursa o kadar zorlanmayız tabi atanırsa kısmet.
Tamam küçümsedim :) Ben mutsuz olcağını bildiği için istemedim, son çare işsiz kalırsa evde oturacak hali yok ne iş olursa denicek şansını. Özel okulda istemiyorum demedim hala başvuruyor özel okullara şartları iyi bi yere denk gelirse tabi girecek. Polislis istemiyoruz evet istemek zorunda mıyım?
gerilmeyin ne var gerilecek ne var bu kadar bana çıkışacak.