hayır ben öğretmen değilim.
Kurumsal bi okul bulabilirseniz çok da kötü değil.
Beğenmedim değil de okudupu mesleği yapamıcak olmasına içerledim biraz diyelim.
yok hayır çok kötü maaşları çalıştı daha önce.
Evet haklısınız dün akşam konuştuk, 3 yıl zorluk çekecek olsak bile bi yıl hazırlanıcak denicek kpssyi. Dersaneye vs yollucam.
Size ne? Bencillik değil diyorum hala anlamıyorsunuz.
O dersleri vermek öyle kolay değil işte herkes aynı şeyleri söylüyor da. Eşimin branşı futbol. Yüzme hocası olabilmek için alınacak sertifikalara 10-15bin lira para harcıyor insanlar kademe yükseltebilmek için vs öyle ha diyince olmuyor.
Biz de polislik istemiyoruz ya çok zor meslek. Ücretli öğretmenliğe başvurdu zaten bekliyoruz bakalım
Evet baskınım size ne, eşim bile bu kadar laf etmiyorken merhametsiz falan demek size düşmez. Ayrıca boş otursun dmeiyorum iş bulamazsa tabii ki bekçi olabilir ben asla olamaz diye bişey demedim.
Ben okuduğu işi yapmayacak diye üzüldüğüm için istemiyordum ama son çare olarak tabi ki bekçiliği denicek çünkü maaşı çok iyi.
Allah yardımcınız olsun:)
Hah geldi alınganlar

Evet bu ülkenin toprağı ama ben doğuda yaşayamam, size ne? Küçümsemek değil bu yıllarca Ankara'da başkentte büyümüşüm ailem sevdiklerim burda, çalışıyorum, yapamam orda bunalıma girerim. Yaşayanlara Allah sabır versin
Ee napıyım garantim yok diye işimi bırakıp doğuya mı gideyim yani?
Öneri sunmanıza gerek yok demedim yahu alınganlık yapmayın hemen, çok sermaye gerektiren bi iş sadece onu demek istedim. Teşekkür ederim.
Evet haklı olabilirsiniz hiç istemiyordum ama dün oturduk konuştuk bir sene deneyecek kpssyi ben de dersaneye yollucam eşimi
Evet işi bırakamam neden bırakayım? İşi bırakıp ben mi bunalıma gireyim bu sefer? Yahu eşim bile bu kadar dert etmezken size ne oluyor bencilsin de bencilsin diyorsunuz. Kadın erkek istedi diye işini bırakır ama erkek karısı istedi diye bırakamaz demi size göre?
1 sene kpss dneneyecke evet öyle karar verdik konuştuk bakalım hayırlısı. Ama besyo iş bakımından geniş dğeil arkadaşlar işin içinde olmadan bilemezsiniz maaşlar çok düşük.
Dün buldum başvurduk dediğiniz yere teşekkür ederim, nasıl bi yer siz biliyor musunuz?
Tam zamanlı almıyorlar başvurduğumuz yerler.
Polislik istemiyoruz. Ben ona ayak uyduracak bi iş bulamam neden illa kadın erkeğe ayak uydursun diye düşünüyorsunuz ya ben rahatım işimde? 1 sene deneyecek kpss sadece ona karar verdik.