Eşim olacak kişi benimle dalga geçti sanırım 🥺

Aksaklığı siz kalkınca fark etti peki ne oldu neden böyle yürüyorsun diye sordu mu?
Sorup öğrenip sonra sizi taklit ettiyse gülümseyerek belki sizi neşelendirmek istemiştir
Ama sormayıp bi de kalkıp sizi taklit ettiyse ayıp etmiştir

Sormadı, şakayı yapınca ben donup kalınca anladı herhalde kırıldım bir süre sonra ayağına ne oldu dedi söyledim.
Bir geçmiş olsun bile demedi şaşırmadım da...

Sormadı, şakayı yapınca ben donup kalınca anladı herhalde kırıldım bir süre sonra ayağına ne oldu dedi söyledim.
Oysa tanımadığımız insana bile dönüp kolaylıkla geçmiş olsun diyebiliyorken hayat arkadaşımızdan bu sözü sakınmamız ne acı. Belki sizi esprisine öyle yürüyor sandı kalkıp o da yaptı ama öyle olsa siz bozulunca ve ayağınıza ne olduğunu anlatınca yaptığı hatayı anlar telafi ederdi.
Boşverin etme bulma dünyası bir gün onun da bir sağlık sorunu olursa(ki inşallah kimsenin olmaz Allah herkese sağlık versin) siz de öyle muamele edersiniz
Nikâh memuru hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diye boşa demiyor

Eşinle aranda bir resmiyet mi var canım??? Neden sormuyorsun ona?? Ama bence şaka yapmış sana.. seninle dalga geçmek için yapmamıştır bence yani niye seni üzmek için yapsın ki adam durduk yere? Sen bence hem yoruldun hem de ayağındaki probleme canın sıkıldı ondan hassaslaştın.. Bugün özel gününde misin acaba sen

Aynısı yakın da onunda basına gelir merak etme o zaman seni anlar hep öyle oluyor

katılıyorum
gecmıs olsun kız ne oyle ceylan gıbı seke seke gezıyorsun dese saka olurdu
adam bayagı dalga gecmıs
şaka ayrı
dalga gecmek ayrı
hanı neyın var dese konu sahıbı soylese adamda boyle yuruyup sana eslık edeyım dese daha guzel olurdu
ama buram buram odun koktu buralar en yontulmamısından

He o zaman durum değişir. Ben bilerek şaka yaptı diye düşündüm. Hiç sormadan direkt böyle bir gerzeklik yaptıysa ayıp etmiş. Bunu yapabildiğine göre de insan değilmiş. Cevabım yine değişmez gerçi, insan olmayan canlıya kırılmam ben yine de. Köpek havlayınca kırılmadığım gibi. Fıtratına uygun davranmış der geçerim. Bundan daha ileri seviyede insanlıktan çıkarsa da mümkünse def etmeyi tercih ederim. Sonuçta insan diye düşünerek evleniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…