- 24 Mart 2020
- 10.016
- 36.216
- 598
- 32
- Konu Sahibi BugsBunnyyy
-
Lütfen daha nezih laf sokunuz. Anlaşılıyor çok yıllık evli olduğunuz ajsjsj.
E size takılmış o zaman. Eşler arası sakalasma güzeldir.Evet geçici şükür.
Sormadı, şakayı yapınca ben donup kalınca anladı herhalde kırıldım bir süre sonra ayağına ne oldu dedi söyledim.Aksaklığı siz kalkınca fark etti peki ne oldu neden böyle yürüyorsun diye sordu mu?
Sorup öğrenip sonra sizi taklit ettiyse gülümseyerek belki sizi neşelendirmek istemiştir
Ama sormayıp bi de kalkıp sizi taklit ettiyse ayıp etmiştir
Oysa tanımadığımız insana bile dönüp kolaylıkla geçmiş olsun diyebiliyorken hayat arkadaşımızdan bu sözü sakınmamız ne acı. Belki sizi esprisine öyle yürüyor sandı kalkıp o da yaptı ama öyle olsa siz bozulunca ve ayağınıza ne olduğunu anlatınca yaptığı hatayı anlar telafi ederdi.Sormadı, şakayı yapınca ben donup kalınca anladı herhalde kırıldım bir süre sonra ayağına ne oldu dedi söyledim.
Bir geçmiş olsun bile demedi şaşırmadım da...
Eşinle aranda bir resmiyet mi var canım??? Neden sormuyorsun ona?? Ama bence şaka yapmış sana.. seninle dalga geçmek için yapmamıştır bence yani niye seni üzmek için yapsın ki adam durduk yere? Sen bence hem yoruldun hem de ayağındaki probleme canın sıkıldı ondan hassaslaştın.. Bugün özel gününde misin acaba senMerhaba kızlar benim ayağımda bir rahatsızlık gelişti ve bir ayağımda oluşu nedeniyle aksak aksak yürüyorum evde.
Eşim akşam ben kalkıp biraz öyle dolaninca fark etti topalladigimi.
Neyse ben işimi bitirip oturdum bir süre sonra eşim mutfağa gitmek için kalktı bir baktım benim gibi topallayarak ve bana bakıp gülerek gidiyor çok ağrıma gitti, sizce ne demek bu
Aynısı yakın da onunda basına gelir merak etme o zaman seni anlar hep öyle oluyorAçıkçası ben yürürken acı çekiyorum görüyor ve ne desem boş diye düşünüyorum zaten birbirimize olan sevgimiz yok artık boşanmayi düşündüğüm bir insan kendisi ama yinede zoruma gitti.
katılıyorumOysa tanımadığımız insana bile dönüp kolaylıkla geçmiş olsun diyebiliyorken hayat arkadaşımızdan bu sözü sakınmamız ne acı. Belki sizi esprisine öyle yürüyor sandı kalkıp o da yaptı ama öyle olsa siz bozulunca ve ayağınıza ne olduğunu anlatınca yaptığı hatayı anlar telafi ederdi.
Boşverin etme bulma dünyası bir gün onun da bir sağlık sorunu olursa(ki inşallah kimsenin olmaz Allah herkese sağlık versin) siz de öyle muamele edersiniz
Nikâh memuru hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diye boşa demiyor
Bende öyle düşünüyorum hastalıkların dalgası olmaz birde kendini öyle yamuk yaptı ki ben o kadar çirkin mi görünüyorum dedimneyın var canım dememis bıle
kızlar saka yapmıs falan dedı de boyle seylerın sakası olmaz bana gore
Sormadı, şakayı yapınca ben donup kalınca anladı herhalde kırıldım bir süre sonra ayağına ne oldu dedi söyledim.
Bir geçmiş olsun bile demedi şaşırmadım da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?