Eşim öldü...

Ateş düştüğü yeri yakar rabbim sabır versin güç versin daha çok gençsin ve acında çok yeni zaman herşeyin ilacı ve eşinin emaneti için güçlü dik ve mutlu olmayı unutma

Bende ilk okdugunde keske bir baskasina gitseydi demisim biliyormusunuz keske oyle olsaydı ama yaşasaydı
Bende babamı kaybettim 4 sene önce ani bir olayla. 5 dakika önce yanımdaydı. Acısı hala içimde dün gibi. Bazen diyorum bende sizin gibi uzakta olsaydı da yaşasaydı keşke sesini duysaydım. Çok zor gerçekten çok zor. Annem hala berbat halde her Allahın günü ağlar aklına geldikçe. Ben güçlü olmaya çalıştım hep acımı gizli yaşadım beni görüp daha çok üzülmesin istedim. Siz öyle yapmayın acınızı sonuna kadar yaşayın ama gözyaşınızı silip evladınız için bir şey olmamış gibi hayata devam edin. Bu acı geçmeyecek. Biraz hafifleyecek ama sürekli içinizde kalacak. Beklediği yavrusunu bi kere görebilseymiș eşiniz. Allahım çok zor yardım etsin size. Ben burdan dayanamayıp ağlıyorum şu anda

Basiniz saolsun. Allah kimseyi sevdikleriyle sinamasin insallah
Esiniz cok guzel bir hediye birakmis size. Eşiniz icin sımsıkı sarilin evladiniza.onun icin guclu durmaya calisin. Gecmiyecek ama elbet alisicaksiniz.. rabbim yardimciniz olsun

Bende oglumuzu gorsun isterdim bana olmeden az bi once aşkım ben galiba oglumu senden daha fazla sevicem kiskanma demisti oncelerinhayatta en cok seni seviyorum derdi

Başınız sağolsun. Eşinize Allahtan rahmet, size ve çocuğunuzada hayırlı, sağlıklı uzun ömürler ve bol sabır dilerim. Eşiniz çok gençmiş çok sevmişsiniz ama derlerya hani Allah daha çok sevdi ki yanına aldı diye. Burda hemen hemen hergün eşinden şikayetçi o kadar çok kadın konu açıyorki, sizin eşiniz adam gibi adammış demekki arkasında sizin gibi kendisini hala seven, unutamayan bir eş ve aile bırakabilmiş. Bundan sonra eşiniz için yapabileceğiniz çocuğunuz için yaşayıp onu mutlu etmek, geleceğine hazırlamak ve eşiniz için bol bol dua etmek. Siz eşinizden razıysanız Allah ta razı olur. Yattığı yerde huzurlu olur. Tekrar başınız sağolsun.

Okurken kötü oldum bizde severek evlendik 1 senelikte evliyim Allahım yardımcın olsun oğlun için ayakta kal ilerde oğlun seni koruyup kollucak inşallah

Duamda hep derim ztn Rabbim ben ondan raziyim sende razi ol diye saolun Allah razı olsun

Okurken kötü oldum bizde severek evlendik 1 senelikte evliyim Allahım yardımcın olsun oğlun için ayakta kal ilerde oğlun seni koruyup kollucak inşallah
Inşallah o mutlu olsun baska bir istegim yok ömrü uzun olsun bana baksin ilgilensin gibi coknda sorumluluk yuklemek istemem sadece normal bir anne ogul olsak bile yeter

ah canım benim başin sağolsun .. hayat bize işte herşeyi istediğimiz gibi sunmuyor çok acı günlerde yaşatıyor .. sen gerzmaan güçlü ol dik dur çocuğun evladın için mücadele et.. daha yaşın genç bunu söylerken beni kimse yanlış anlamazsın ama yine evlenirsin bi hayat arkadaşı can yoldaşı herzaman lağzim elbet eşini unut demiyorum onu kalbinin en güzel en temiz en saf yerine sakla o hep orda kalsın. Sana gönülden sarılıyorum

Peygamberimiz bildirmiş ki; bir kadın cennetin kapısına doğru giderken o kadar hızlı gidiyordu ki az daha beni geçecekti.. Kim bu kadın diye sormuş.. Kocası öldüğünde çocuklarını etrafına toplayan kadındır demişler.. İnşallah Allah cennetinde kavuştursun. Size sabır versin..

Saolun eşim gibi biri olsa olurdu ama sanmıyorum mi onun gibi biri daha olsun cok baska bi insan di anlatamam

Allah razi olsun insallah

Reactions: mb1
Allahim dayanma gücü versin zor cok zor zaman herseyin ilaci yoksa ilk gunku gibi kalsa o aci yasanirmi allahtan gelene razi olup dua etmekten baska elimizden ne gelir...basin sag olsun rabbim ogluna sana saglikli uzun ömürler versin

Basın sagolsun. Cok üst uste gelmıs. Ama tavsiyem ailenden ayrılma, yalnız hissetmeye baslayacak sın buda senin ıcın ıyı olmaz. Umarım maddi glerrın vardır. Sımdı sana ıs dusuyor hem anne hem baba olmak zorundasın. Kendine iyi bakman lazım

Allah sabr versin başınız sağolsun eşimi kaybetmedim ama annem de babamı bana 7 aylıkken kaybetmiş.Sizin gibi yani.daha iyi hissedeceginiz günler gelecek .yolunuz bahtınız açık olsun bundan sonrası için Allah size ve oğlunuza hayırlı uzun ömür versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…