- 14 Eylül 2019
- 175
- 459
- 18
- Konu Sahibi Mathildamati
-
Of çok acı... düşünmek bile istemiyor insan sabır diliyorum size. Siz çok
Esim 28 yasindaydi...Of çok acı... düşünmek bile istemiyor insan sabır diliyorum size. Siz çok gençsiniz kaç yaşındaydı eşiniz?
Bende babamı kaybettim 4 sene önce ani bir olayla. 5 dakika önce yanımdaydı. Acısı hala içimde dün gibi. Bazen diyorum bende sizin gibi uzakta olsaydı da yaşasaydı keşke sesini duysaydım. Çok zor gerçekten çok zor. Annem hala berbat halde her Allahın günü ağlar aklına geldikçe. Ben güçlü olmaya çalıştım hep acımı gizli yaşadım beni görüp daha çok üzülmesin istedim. Siz öyle yapmayın acınızı sonuna kadar yaşayın ama gözyaşınızı silip evladınız için bir şey olmamış gibi hayata devam edin. Bu acı geçmeyecek. Biraz hafifleyecek ama sürekli içinizde kalacak. Beklediği yavrusunu bi kere görebilseymiș eşiniz. Allahım çok zor yardım etsin size. Ben burdan dayanamayıp ağlıyorum şu andaBende ilk okdugunde keske bir baskasina gitseydi demisim biliyormusunuz keske oyle olsaydı ama yaşasaydı
Bende oglumuzu gorsun isterdim bana olmeden az bi once aşkım ben galiba oglumu senden daha fazla sevicem kiskanma demisti oncelerinhayatta en cok seni seviyorum derdiBende babamı kaybettim 4 sene önce ani bir olayla. 5 dakika önce yanımdaydı. Acısı hala içimde dün gibi. Bazen diyorum bende sizin gibi uzakta olsaydı da yaşasaydı keşke sesini duysaydım. Çok zor gerçekten çok zor. Annem hala berbat halde her Allahın günü ağlar aklına geldikçe. Ben güçlü olmaya çalıştım hep acımı gizli yaşadım beni görüp daha çok üzülmesin istedim. Siz öyle yapmayın acınızı sonuna kadar yaşayın ama gözyaşınızı silip evladınız için bir şey olmamış gibi hayata devam edin. Bu acı geçmeyecek. Biraz hafifleyecek ama sürekli içinizde kalacak. Beklediği yavrusunu bi kere görebilseymiș eşiniz. Allahım çok zor yardım etsin size. Ben burdan dayanamayıp ağlıyorum şu anda
Okurken kötü oldum bizde severek evlendik 1 senelikte evliyim Allahım yardımcın olsun oğlun için ayakta kal ilerde oğlun seni koruyup kollucak inşallahMerhaba hanimlae nerden başlasam bilemiyorum yeni kayit oldum çünkü benim durumumda benzer insanlarla tanışmak iyi gelecek sanirim esimi kaybettim ocak ayinda ve eşim öldüğünde 8 aylik hamileydim simdi oğlum 7 aylik oldu ama ben toparlana madim eşimi ozluyorum severek evlenmistik ve 5 yillik evliydik onsuz hayat bos geliyor yalniz yaslanmak da cok korkutuyor ben onunla yaslaniriz sanmıştım ve bebegimiz olmamisti bizim cok heyecanliydik cok asiktik birbirimizi aksama kadar ozlerdir arardik birden kalp krizi ile oldu ise gitmisti ben ugurlamistim bundna snr hayatim nasil olur bilmiyorum ailemle yasiyorum ama ayri eve cikicam psikolojim duzelince psikologa da gidiyorum bu arada ama uzuntum ozlemim gecmiyor sanki gelebilecek gibi geliyor bazen onsuz yaşamak istemiyorun biran once omrum tukense bende olsem diyorum ogluma da kiyamiyorum ama zor gercekten esimin ailesi ile aram iyi gidip geliyorum kaliyorum onlarda gorusuyorum onlar geliyor ama eşim olunce kendimi yarim hissediyorum benim gibi esini kaybedenler varmi yada bana yon verecek bilgilendicek var mi
Duamda hep derim ztn Rabbim ben ondan raziyim sende razi ol diye saolun Allah razı olsunBaşınız sağolsun. Eşinize Allahtan rahmet, size ve çocuğunuzada hayırlı, sağlıklı uzun ömürler ve bol sabır dilerim.Eşiniz çok gençmiş çok sevmişsiniz ama derlerya hani Allah daha çok sevdi ki yanına aldı diye. Burda hemen hemen hergün eşinden şikayetçi o kadar çok kadın konu açıyorki, sizin eşiniz adam gibi adammış demekki arkasında sizin gibi kendisini hala seven, unutamayan bir eş ve aile bırakabilmiş. Bundan sonra eşiniz için yapabileceğiniz çocuğunuz için yaşayıp onu mutlu etmek, geleceğine hazırlamak ve eşiniz için bol bol dua etmek. Siz eşinizden razıysanız Allah ta razı olur. Yattığı yerde huzurlu olur. Tekrar başınız sağolsun.
Inşallah o mutlu olsun baska bir istegim yok ömrü uzun olsun bana baksin ilgilensin gibi coknda sorumluluk yuklemek istemem sadece normal bir anne ogul olsak bile yeterOkurken kötü oldum bizde severek evlendik 1 senelikte evliyim Allahım yardımcın olsun oğlun için ayakta kal ilerde oğlun seni koruyup kollucak inşallah
Merhaba hanimlae nerden başlasam bilemiyorum yeni kayit oldum çünkü benim durumumda benzer insanlarla tanışmak iyi gelecek sanirim esimi kaybettim ocak ayinda ve eşim öldüğünde 8 aylik hamileydim simdi oğlum 7 aylik oldu ama ben toparlana madim eşimi ozluyorum severek evlenmistik ve 5 yillik evliydik onsuz hayat bos geliyor yalniz yaslanmak da cok korkutuyor ben onunla yaslaniriz sanmıştım ve bebegimiz olmamisti bizim cok heyecanliydik cok asiktik birbirimizi aksama kadar ozlerdir arardik birden kalp krizi ile oldu ise gitmisti ben ugurlamistim bundna snr hayatim nasil olur bilmiyorum ailemle yasiyorum ama ayri eve cikicam psikolojim duzelince psikologa da gidiyorum bu arada ama uzuntum ozlemim gecmiyor sanki gelebilecek gibi geliyor bazen onsuz yaşamak istemiyorun biran once omrum tukense bende olsem diyorum ogluma da kiyamiyorum ama zor gercekten esimin ailesi ile aram iyi gidip geliyorum kaliyorum onlarda gorusuyorum onlar geliyor ama eşim olunce kendimi yarim hissediyorum benim gibi esini kaybedenler varmi yada bana yon verecek bilgilendicek var mi
Saolun eşim gibi biri olsa olurdu ama sanmıyorum mi onun gibi biri daha olsun cok baska bi insan di anlatamamah canım benimbaşin sağolsun .. hayat bize işte herşeyi istediğimiz gibi sunmuyor çok acı günlerde yaşatıyor .. sen gerzmaan güçlü ol dik dur çocuğun evladın için mücadele et.. daha yaşın genç bunu söylerken beni kimse yanlış anlamazsın ama yine evlenirsin bi hayat arkadaşı can yoldaşı herzaman lağzim elbet eşini unut demiyorum onu kalbinin en güzel en temiz en saf yerine sakla o hep orda kalsın. Sana gönülden sarılıyorum
Allah razi olsun insallahPeygamberimiz bildirmiş ki; bir kadın cennetin kapısına doğru giderken o kadar hızlı gidiyordu ki az daha beni geçecekti.. Kim bu kadın diye sormuş.. Kocası öldüğünde çocuklarını etrafına toplayan kadındır demişler.. İnşallah Allah cennetinde kavuştursun. Size sabır versin..
Amin saolunAllahim dayanma gücü versin zor cok zor zaman herseyin ilaci yoksa ilk gunku gibi kalsa o aci yasanirmi allahtan gelene razi olup dua etmekten baska elimizden ne gelir...basin sag olsun rabbim ogluna sana saglikli uzun ömürler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?