Eşim olmadan tatile gitmek.

jane eyre_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
1.104
1.908
133
Merhaba kızlar, eşim deniz tatilini pek sevmez , sözde ayarlayacaktık yine de; ama bir şekilde olmadı, işine de geldi yani.Ege taraflarında anneannemin yazlığı var , annem, ananem ve ablamla beraber yazlığa gidicem 15 günlüğüne, eşim konusunda sıkıntı yok azcık trip attı o kadar, benim için de sorun yok ama gerek kayın validem gerekse çevremden duyduğum sürenin fazla olması.Kayın validem eşimin abilerinin laf söyleyeceğini söylüyor-onlara neyse gereksiz-, bir de eşim tek başına ne yaparmış , aç kalırmış, aman yengenler duymasın vs dedi, bazı arkadaşlarım aa nasıl bırakırsın tek başına, eşin olmadan ne yapacaksın vs diye konuştular.Dediğim gibi benim için sorun değil iki hafta tek başına ölmez eşim, bende gariplik yok değil mi?Fikir almak istedim.

Etrafa takılma
Yemeğinide dışarda yer hava sıcak... evde karpuz peynir ekmek yer.
Yemek yapar dolaba koyarsiniz birkaç gün ısıtır bunlar hiç sorun değil...

Millete ne oluyorsa... kıskanan çekemeyen konuşur fırsatı olan ilk kendisi çıkar tatile de susarlar.

Eşinizle tatil ayarlama durumu yokmu hıc ?bı haftasonu gelse mesela... hiç bişey değil de benim tek içime sinmeyen ben keyif catarken eşimin sıcakta çalışması olurdu :))

Bence normal bir süre...esiniz siz denizntatulindeyken evde mı olacak yoksa işte Mi? Yanı eğer o da tatilde ve evde olacaksa ikna edin gelsin..ama işteyse normal geldi bana

Tabii ki sizde bir gariplik yok.

Erkek dediğin asalaktır, karnını doyuramaz, donunu çamaşır sepetine atamaz, boş bırakırsan 2 günde başka kadına yan bakar zihniyetindeki insanların etkisi altında kalmayın.
Ahahahahahahha harikasınız :-)

Eşinizle tatil ayarlama durumu yokmu hıc ?bı haftasonu gelse mesela... hiç bişey değil de benim tek içime sinmeyen ben keyif catarken eşimin sıcakta çalışması olurdu :))
Eşimle beraber arkadaşın düğününe gideceğiz başka bir ile, o zaman alacak izin ; ama eşimin tatil anlayışı zaten evde koltukta uzanıp tv izlemek o yüzden sıkıntı yok:)

Siz normalsiniz, kendinizden suphe etmeyin. Sure de uzun falan degil, toplum boyle yaparak iyice erkegi pasa kadini hizmetci durumuna sokuyor. Normal zeka seviyesine sahip herkes yemek de yapar, kendi evini de toplar. Cok yetenek gerektiren seyler degil hicbiri.

Bencede normal. Eşinizin aşçısı değilsiniz sonuçta.

Deniz tatili sevmeyen erkek ilk defa duyuyorum :)
Ya maalesef ya denizin çok soğuk olmasından şikayet eder, ya güneşten o sebepten onunla yaz tatili sıkıntılı oluyor.

Etrafa takılma
Yemeğinide dışarda yer hava sıcak... evde karpuz peynir ekmek yer.
Yemek yapar dolaba koyarsiniz birkaç gün ısıtır bunlar hiç sorun değil...

Millete ne oluyorsa... kıskanan çekemeyen konuşur fırsatı olan ilk kendisi çıkar tatile de susarlar.
Normalde de zaten ahım şahım yemek yapan biri değilim, benim yaptığım şeyleri kendisi de yapabilir, doğru söylüyorsunuz boşuna düşünmeyeyim.

Merhaba kızlar, eşim deniz tatilini pek sevmez , sözde ayarlayacaktık yine de; ama bir şekilde olmadı, işine de geldi yani.Ege taraflarında anneannemin yazlığı var , annem, ananem ve ablamla beraber yazlığa gidicem 15 günlüğüne, eşim konusunda sıkıntı yok azcık trip attı o kadar, benim için de sorun yok ama gerek kayın validem gerekse çevremden duyduğum sürenin fazla olması.Kayın validem eşimin abilerinin laf söyleyeceğini söylüyor-onlara neyse gereksiz-, bir de eşim tek başına ne yaparmış , aç kalırmış, aman yengenler duymasın vs dedi, bazı arkadaşlarım aa nasıl bırakırsın tek başına, eşin olmadan ne yapacaksın vs diye konuştular.Dediğim gibi benim için sorun değil iki hafta tek başına ölmez eşim, bende gariplik yok değil mi?Fikir almak istedim.
bencede gariplik yok zaten ailenle tatil yapacakmısınız ve hep kadınlar olacagından esın gelsede sıkılır dıye dusunuyorum. Bende eşim olmadan haftasonu olsun yıllık izinlerimde olsun gidiyorum ailemle tatillere , eşimlede gidiyoruz, coluk combalakta gezıyoruz ... Hem eşin sorun etmedikten sonra kv dene yada baska kısılere laf soylemek düşmez bence. Valla hemen hazırlayın bavulunuzu ve gidin derim tatil hakkınız , eşiniz eşlik etmiyorsa ya da tatil için ortam ayarlamıyorsa zaten size gitme deme hakkına sahip değil ki gideceğiniz yer ailenizin evi.

Sen gidersin sorun yoksa yoktur milleti ilgilendirmez ama sen gelince esin bende tek gidicem derse sasirma...kabul edebileceksen zaten hic sorun yok ama bence kadin olsun erkek olsun kendine hak gordugu seyi karsindakine de cok gormemeli

Eve döndüğünüzde eşinizi açlıktan serum yerken bulmayacaksanız gariplik sizde değil. Gidin tatilinizi yapın, erkek dediğin de bi zahmet iki yumurta kırsın bir şey yapamıyorsa. Sonuçta eşin tek görevi karşısındaki erkeği aç bırakmamak değil kaldı ki erkeğin de 15 gün evde yemek pişsin diye bekleyeceğini sanmıyorum.
O kadar önemliyse kv yakınlardaysa gelip yemeğini yapsın, uzaktaysa yine gelsin oğluşu değil mi sonuçta? İyi tatiller :)

Ay ailemle miss gibi tatile çıkacağım da milleti takacağım ? Gidin eğlenin tadını çıkarın. Kv nin laflarını da sallayın.

Back
X