Eşim olmadan tatile gitmek.

Eşin için sıkıntı yoksa takma başkalarını canım bu akrabalar beni delirtiyor vallahi, boşver kendileri böyle ufak tefek hesaplarla dünyanın yükünü sirtlansin mutsuz mutsuz ölsünler çok istiyorlarsa. Keyfinize bakın güzel tatiller :KK15:
Haklısınız, teşekkür ederim.

Esiniz icin sorun yoksa kimseye ilgilendirmez. Tatile yengeniz karismayiversin bi zahmet.

Eşim de yanımda şimdi daha konu başlığını görünce dedjm ki imkanın varsa git git :)cidden yazlik ev mis zaten mis gibi kadın kadına Eğlen takıl. 15 gün yani ne varda biraz ozlersiniz kafa dagitip donersiniz bence harika .

Eşim de bu düşünce de aslında, gayet de kendini idare edebilir, kayınvalidemin bizim adetlerde şöyle , şu uygun bu uygun değil diye sürekli söylenmesinin etkisinde kaldım biraz sanırım.

aman bırak söylesin dursun..
sen değil onlar sizin adetlere uysun :)

eşinin abilerine gelince çok komik onlara neymiş ki?

Eşiniz kaç yaşında? 15 yaşından küçükse o kadar süre yalnız kalması uygun değil. Kendi ihtiyaçlarını karşılayamaz aç kalır ne yapacağını bilemez vs. Ama büyükse çoktan kendi başına yaşama becerisini edinmiş olmalı bırakabilirsiniz. Ne şekilde yazsam tatmin olmuyorum ya bu evcil hayvan mı ne demek bırakmak. Siz bir yere gitmek istiyorsunuz gidersiniz. Eşinize danışırsıniz. E yapmışsınız onu da daha ne? Gitmeden 15 günlük yemini suyunu koyun bi komşunuza da anahtar bırakın arada kontrol etsin.

Eşin sorun etmiyorsa kime ne? Senden önce karnını nasıl doyurduysa yine öyle doyurur.açlıktan ölecek hali yok. Yengelere kayınlara ne oluyor ben onu anlamadım ya kimin haddine yani. 15 gün dediğin nedir ki az bir zaman. Diyelim ki 3 ay kal yani yine onlara laf düşmez

Yengenlere söyleme ne demek :KK48: kıskanmışlar sizi , işe gelinin ailesi giriyor sa başına buyrukta davranınca koyuyor bunlara. ..

Ah bu erkeler kadınlar olmasa ne yapacaklar yahu evlenmeden önce tek yaşayan bir suru erkek var.Ama gel gör ki o erkek evlenince kadını onu bırakmamamı ne yaparlar yazık adamcağız,bebekler ya sürekli beslemek lazım felan kv lerin gözünde.Malesef ben de ailemin yanına gelmek istediğimde eşim onay verdiği halde böyle konusmalar geçiyordu ha bi de düşüncesiz ilgisiz kadın oluveriyoruz.Evlilikle köleliği karıştırmaktan çıkıyor bunca sey.Evliyiz diye hiç mi farklı zevlerimiz olmasın hiç mi biraz ayrı kalıp özlemeyelim birbirimizi.Gittiginiz yer nasıl olsa güvenilir bir yer sonuçta

Elalemin ne dedigi tabii önemli değil. Ama şahsi olarak evliliklerdeki uzun süreli ayriliklari sevmiyorum. Şöyle sorayim, siz çalışırken eşiniz sizi 15 gun bırakıp ailesiyle tatile gitse ne düşünürsünüz

Elalemin ne dedigi tabii önemli değil. Ama şahsi olarak evliliklerdeki uzun süreli ayriliklari sevmiyorum. Şöyle sorayim, siz çalışırken eşiniz sizi 15 gun bırakıp ailesiyle tatile gitse ne düşünürsünüz
Haklısınız ama şöyle bir durum var,daha kışın tatile gidelim dedim istemedi kaç kere söyledim beraber gidelim bak diye e yok diyince annemler de çağırınca ben de artık tamam dedim.

Ah bu erkeler kadınlar olmasa ne yapacaklar yahu evlenmeden önce tek yaşayan bir suru erkek var.Ama gel gör ki o erkek evlenince kadını onu bırakmamamı ne yaparlar yazık adamcağız,bebekler ya sürekli beslemek lazım felan kv lerin gözünde.Malesef ben de ailemin yanına gelmek istediğimde eşim onay verdiği halde böyle konusmalar geçiyordu ha bi de düşüncesiz ilgisiz kadın oluveriyoruz.Evlilikle köleliği karıştırmaktan çıkıyor bunca sey.Evliyiz diye hiç mi farklı zevlerimiz olmasın hiç mi biraz ayrı kalıp özlemeyelim birbirimizi.Gittiginiz yer nasıl olsa güvenilir bir yer sonuçta
Aynen eşimden yana zaten sıkıntı yok ama ailesinin bu şekilde konuşması sinirimi bozuyor takmayayim diyorum ama işte bir şekilde rahatsız oluyorum.

Back
X