Eşim olmadan tatile gitmek.

aman bırak söylesin dursun..
sen değil onlar sizin adetlere uysun :)

eşinin abilerine gelince çok komik onlara neymiş ki?
Ailede maalesef erkek biraz daha egemenlik kuruyor kendilerince karışma hakları var zannediyorlar,evlenmeden önce eşime benim için bu kız seni etmiyor söz sahibisin değil mi bile demişler eşim gülerek anlatıyordu bana

Merhaba kızlar, eşim deniz tatilini pek sevmez , sözde ayarlayacaktık yine de; ama bir şekilde olmadı, işine de geldi yani.Ege taraflarında anneannemin yazlığı var , annem, ananem ve ablamla beraber yazlığa gidicem 15 günlüğüne, eşim konusunda sıkıntı yok azcık trip attı o kadar, benim için de sorun yok ama gerek kayın validem gerekse çevremden duyduğum sürenin fazla olması.Kayın validem eşimin abilerinin laf söyleyeceğini söylüyor-onlara neyse gereksiz-, bir de eşim tek başına ne yaparmış , aç kalırmış, aman yengenler duymasın vs dedi, bazı arkadaşlarım aa nasıl bırakırsın tek başına, eşin olmadan ne yapacaksın vs diye konuştular.Dediğim gibi benim için sorun değil iki hafta tek başına ölmez eşim, bende gariplik yok değil mi?Fikir almak istedim.
Hafta sonu eşimle memlekete gideceğiz 20 gün kalıp dönecek izni okadar, bense kurban bayramından sonra döneceğim araya annem ve ablamla tatilde sıkıştırdım çünkü 7 ay diz boyu karın olduğu yerde yaşıyorum 8 aylık bebeğim var ve tatili memleketi özledim bunaldım. EşiM Uzun süre yalnız kalacak ama yapacak birşey Yok eşim memnun ben memnun. Tuhaf değil yani yapacağın şey, yengeler ne alaka onu anlamadım ben? Ne hadlerine yani? Eşinden yana sıkıntı yoksa rahat rahat yap tatilini

Kendi yemeğini kendi yapar... Şu erkekleri şımartıp durmasalar keşke...

Gidin yapın tatilinizi, biz tatile gidemeyenler için de eğlenin.

Amaaaaaan boşver o ne der bu ne der, eşinde razı ise git dinlen canım keyf yap

Gayet normal bi durum illa herseye burun sokmaya merakli bir milletimiz var o kadar

Sizin istediğiniz birşeyi eşiniz yapmıyorsa asıl bence onu yadırgamalılar. Sevdiğiniz şeye sizin için katlanmalı.bende deniz sevmiyorum ama eşim isteyince giderim. En kötü girmem kenarda dururum. Ama bence mutlu olsun diye önemsemeliydi sizi.madem önemsemedi siz gidin ne varki bunda. Ve eşin sorun etmiyorsa millete ne. Çok isterse eşin gelir yanına.

Teşekkür ederim haklısınız.

Eşim minik tripler attı sadece sensiz ne yapacağım vs gibi ; ama söylediğiniz gibi kendisi tatili çok sevmediği için bana hiçbir şey demiyor.Ama kayınvalidemin bir kaç kere çok kalıyorsun bizim oradakiler laf eder vs gibi saçma sözleri uyuz etti beni işte, takmıyorum diyorum ama sinir ediyor işte.
nıye takıyorsunuz kı kv dede kım????ben bu konuda kocamı bıle takmam ya bana ortam sunacak yada benı ozgur bırakacak arkadaslarımla gıtmem ama aılemle her yere gıderım ona da sormam bıle tarıhını verırım ıznımı alır gıderım gelmek ısterse dıye teklıf ederım sadece..

Ben de gidiyorum her sene 1 ay. Madem aç kalır annesi yengesi falan çağırsın yemeğe.

Valla erkekleri bu hale getirip sonra onlardan şikayet eden hep kadınlar . Ya bi erkek fiziksel olarak gücü kuvveti kadından üstün olmak kısmını zaten geçtim eli ayağı tutmuyor mu bu adamların? Niye aç kalsın ? Yemek yemeyi mi bilmiyor ? 15 gün çorba içmese ölecek mi ? 1 yaşında bebek mi bu? Bu adamlar sabahtan akşama kadar eşşek gibi çalışan dış dünyayla bin bir türlü insanla mücadele eden hani evin direği olan adamlar . Buzdolabını açıp karnını doyurmayı bilmiyor yani helal. Hani böyle düşündükleri için söylüyorum bunu size yönelik söylemiyorum konu sahibesi.
Kocaman adam ya Allah aşkına gidip keyfinize bakın. Evde 15 yaşında çocuk bıraksanız kimseye garip gelmez ama adam bırakılınca AAAA BIRAKILMAZ Millet konuşur çünkü deli gibi kıskanıyorlar hatta çatlıyorlar aslında kendi kocaları bi cacık olmadığı için bu eksikliği insan gibi yaşayabilen karı kocaları akıllarınca ezerek kapatırlar boşverin yani :)

Elaleme ne? Onlari bosverin

Esiniz bebek degil ya tabi 15 gun kendine bakabilir... siz onun bakicisi misiniz ki?

Ama ben 15 gun esimden ayri kalmak istemezdim ve zorunlu bir sebep yokken kalmazdim. Cok ozlerim. Uyaninca ilk onu gormek varken neden ayri ayri uyanalim?

Ay aynı benim eş o da pek sevmez ama tek gitmemde hiç bişe demez .. Gayet normal düşünüyorsun . Gelmek istiyorsa gelsin , gelmiyorsa da seni mahrum etmeye hakkı yok . 2 haftada da kimse açlıkla ölmez :) :)

Kayınların az yesin de eşine aşçı tutsun o zaman, aranızda problem olmadıysa kimde karışamaz, kararınızı vermişsiniz çocuk değil ya.

Eşin birşey demedikten sonra kimsenin lafını takma. Eski kafa işler. kadın yalnız hiçbişey yapamaz bu kafaya göre. Ayrıca eşini yalnız bırakıncada adamı ham yapıverir kızlar hemen :))

Merhaba kızlar, eşim deniz tatilini pek sevmez , sözde ayarlayacaktık yine de; ama bir şekilde olmadı, işine de geldi yani.Ege taraflarında anneannemin yazlığı var , annem, ananem ve ablamla beraber yazlığa gidicem 15 günlüğüne, eşim konusunda sıkıntı yok azcık trip attı o kadar, benim için de sorun yok ama gerek kayın validem gerekse çevremden duyduğum sürenin fazla olması.Kayın validem eşimin abilerinin laf söyleyeceğini söylüyor-onlara neyse gereksiz-, bir de eşim tek başına ne yaparmış , aç kalırmış, aman yengenler duymasın vs dedi, bazı arkadaşlarım aa nasıl bırakırsın tek başına, eşin olmadan ne yapacaksın vs diye konuştular.Dediğim gibi benim için sorun değil iki hafta tek başına ölmez eşim, bende gariplik yok değil mi?Fikir almak istedim.
Sende gariplik yok canım. Ben de yaparım aynısını. Eşin de okeyse gerisi konuşsun boşver. Yoksa geçmez bu ömür. Gittiğn yer de belli sonuçta

Back
X