Esim, ona bakmadigimi düşünüyor

Annesi babasının kıyafetini hazırlıyor mu? Böyle bir evde mi büyümüş?
Benim kv eşinin meslek hayatı boyunca kıyafetlerini yıkamış, ütülemiş ve her gün giyeceği takımın gömleğine kravatına kadar kendi seçip sabah giymesi için başucuna bırakmış

İlk evlendiğimiz zamanlarda eşimin de böyle isteği vardı da bende ne gezer
Giyime çok özenir iki gardrop kıyafeti var, ben hayatta seçemem ki kendime bile özenmem
Şimdi her gün kombin yapıp giyiniyor ve hiç lafı bile geçmiyor

Evlat edinmiyoruz, evlilik boyle bir sey degil. Ben ütü bile yapmam kendi ütüler giyer

Soruyu yanli sormusum. Tabiki cevaplar böyle olurmuş :))
Yeni soru şu: eslerinizi ise nasıl gönderiyorsunuz? :))
Ben göndermiyorum kendisi gidiyor. Eğer çalıştığım gün ise aynı anda kalkıyoruz hızlı bir kahvaltı artık kim hazırlarsa.. O gün tatil günüm ise ben hazırlarım gider geri yatarım. O da yer gelir yaklaşık 5 dk öper sever ayağıma kadar, sonra çeker kapıyı gider.

Kendi kararlarını kendisi verecek yaştadır eminim ki giyim kuşam tarz meselesi kendini neyin için de ıyi hissediyorsa onu giysin sizinle zevki aynı değilse siz şunu giy desenizde giymez zevkiniz aynı ise fikir verebilirsiniz . Bende eşime karışmam o konuda bazen çok uyumsuz giyinir o zaman derim ki hayatım onun üzerine şunu giysen daha iyi olur bu böyle uyumsuz olmuş derim güzel bi dille oda gider değiştirir ama bu her zaman olacak bişey değil

A

Eli ayagimi tutmuyor?annesi misin?bakicisi misin?
ne giydiririm ne kirlisini atarim, bu herkesin kişisel görevi, seni öpsün de basina koysun yani

Neden hep tek taraflı düşünüyor bu erkekler, ben de ütülü kıyafetler istiyorum. Çamaşırlarım yıkansın dolaba yerleştirilsin, ev temizlensin faln... çocuk kanallarında gösterilen reklamlara sırf bu yüzden sinir oluyorum. Sadece kendi ayakları üzerinde durabilen kızlar değil, kendi ayaklarının üzerinde durabilen oğullar da yetiştirmeliyiz.

İşe giderken giyeceği kıyafeti neden ben ayırayım ki? Ben kendim ne giyeceğime zor karar veriyorum. Peeh. Bakmıyorum öyle bebek bakar gibi eşime. Elinde tutup işe de bırak en iyisi:)

Kundakta bebekten mi bahsediyoruz yahu? 4 yaşındaki kızım bile kendi giysisini kendi seçiyor, yardıma ihtiyacım yok anne diyor.
Kocama da bakmıyorum, bakmak ne demekse artık. Yemek yapıyorum, çocuklarla ilgileniyorum, evi düzenli tutmaya özen gösteriyorum, işte çamaşır&bulaşık tantanaları. Bunların üstüne bir de kazık kadar adama mı bakayım? Ki kendisi zaten öyle bir talepte bulunmaz, ütüsünü yapar, arada yardım istiyor, ben de ediyorum elbette. Eee giysilerini yıkıyorum, dolabına koyuyorum. Kendi de bir zahmet seçiversin, seçiyor da, fikrimi sorarsa tabi ki söylerim. Ama düzenli olarak ne giyeceğini programlamak benim vazifem değil. Yemek yetiştirememişsem o gelip bize yapıyor. Kocaya bakmak diye bir ibare bizim sözlükte yok. Kocanız şu ben erkeğim, bana hizmet edilmeli kafasını bir kenara bıraksın, asıl arıza sizin "kocanıza bakmamanız" değil, onun düşünce tarzı.

Esim bekarken kuru temizlemede utuletiyordu herseyini.. Yillarca oyle alistigi icin suan benden beklentisi olmuyor ama ben elim degdikce utuluyorum.
Beni oyle utulerken gorunce birak goturup utuletirim ben diyor... Ruh halime gore bazen yollasam da genellikle kendim utulemeyi tercih ediyorum.

Arada ne giyecegine birlikte karar veririz.
Ama genellikle kendi secer. Hatta ben isten geldiginde goruyorum ne giydigini Cunku o giderken misil misil uyuyorum

Ben göndermiyorum, kendisi gidebilecek yetilere sahip çok şükür. Sabah uyanınca kahve yapar kendisine, bana seslenir bazen kalkacaksan sana da yapayım diye. Su isitmayi, yiyecekse yumurta kırmayı ya da dolaptan kahvaltiliklari çıkarmayı biliyor. Dolabindan kiyafetlerini kendi başına çıkarıp giyebiliyor. İnanir mısınız ayakkabısını giymeyi bile biliyor. Sonra beni öpüp gidiyor.
Ha dese ki aşkım ben kombinleyemiyorum kiyafetleri galiba bunlar olmuş mu? Ya da kötü giyindiğini görsem müdahale eder yardımcı olurum.

Ütüleyip ne güzel koyuyormuşsunuz dolabına daha ne istiyor acaba ? :))
Erkekler gerçekten çocuk gibi anlıyorum sizi. Çünkü benimki de öyle ...
Kirli çamaşır sepetimiz olsa bile oraya atmıyor.
Bende hangisi kirli temiz onun bakması gerektiğini söylüyorum.
Sizde hangisini makineye atmanız gerektiğini söyleyebilirsiniz.
Kıyafet hazırlama konusunda anlam veremedim. :)) Onu en iyi kendisi bilir.
Herkesin kendine göre giyim kuşamı vardır. O güne göre canı ne isterse onu giysin.
Kesinlikle suçlu olacağınız bir durum yok.

Ben eşime sizin eşinizin tabiri ile "bakıyorum." Ama aldıgım hediyeyi bir poşet dolusu çorapla değiştirse n... bakardım.

Yine eşinizin tabiri ile eşime "bakıyorum" ama o çalışan ben evde oturan oldugumuz için yapıyorum ve buna ragmen kendisi 7 de işe gittiği halde yorgunsam veya bir sebep de olmadan gider kahvaltımızı hazırlar. Hastaysam yemeğimi temizliğimi yapar. Yani karşılıklı olarak birbirimize "bakıyoruz " ve birbirimizin inceliklerini "beğenmemezlik" etmıyoruz. Eşin kıymet bilmiyor, bilse fazlasıyla karsılık görürdü ki bütün bunlara rağmen sen eşine fazla bile "bakıyorsun " diyeyim.

Ben eşime sizin eşinizin tabiri ile "bakıyorum." Ama aldıgım hediyeyi bir poşet dolusu çorapla değiştirse n... bakardım.

Yine eşinizin tabiri ile eşime "bakıyorum" ama o çalışan ben evde oturan oldugumuz için yapıyorum ve buna ragmen kendisi 7 de işe gittiği halde yorgunsam veya bir sebep de olmadan gider kahvaltımızı hazırlar. Hastaysam yemeğimi temizliğimi yapar. Yani karşılıklı olarak birbirimize "bakıyoruz " ve birbirimizin inceliklerini "beğenmemezlik" etmıyoruz. Eşin kıymet bilmiyor, bilse fazlasıyla karsılık görürdü ki bütün bunlara rağmen sen eşine fazla bile "bakıyorsun " diyeyim.

Şöyle oluyor, sabah alarmın çalmasıyla beraber ikimiz de yataktan fırlayıp dolaptan gözümüze o an ne güzel gözükürse giyiyoruz. Hızlıca hazırlanıp evden çıkıyoruz. O kendi işine ben kendi işime. Çoğu zaman ne giydiğini bile fark etmiyorum uyku mahmurluğundan. Akşam eve gelince görüyorum.

Siz eşinizin annesi değilsiniz ?! Kendisi okuyacakmis madem büyüsün de ne giyecegini kendisi seçsin .. 4 yaşındaki yigenim mağazadan kendi kıyafetini seçer , Evde yada dışarda ne seçerse onu giyer

Bu şarkı sizden eşinize gelsin

Anasi misin bunu giy şunu giy diyeceksin.
Ben kiyafetlerinide kirli temiz bir aradaysa ayirmam. Coook nadir bazen makineye atarim ona söylemeyi unuttuysam soylediysem camasir atacagim diye atmadiysa onu da atmam. Eğer camasir az ise atarim
Bana ne ayol köle miyim ben. Kaç yaşında adam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…