Esim, ona bakmadigimi düşünüyor

Yazık çok yanlış yere pas atmışın enişte

Eşim bana da der; ne giyecegım ne gıyecegım,bana kıyaget cıkarmıyorsun ??
Ben kaale almıyorum. Kıtagetlerın dolapta diyorum. Ee su nerefe su yok buyok diyor. Olanlsr ütülenenler dolapta onlsrdan giyebılırsın dıyorum.benden sıkayetcı ama , kendı bılır. Evlenırken esımın ozel yarrımcısı hşxmrtcisi gibi ne giyecegini kombinleme ,ona dolabından kıyafetleti cıksrıp onune serme gibi bi misyonum oldugunu bilmıyordum.
Bana boyle bır sey soylenmedi yanı. Eline mi yapısır diyorsa kocanız , evet elımıze yapısır. Zaten sabah kalk evi toparla, süpür,sil, copleri hazırla. Mutfaga gec. Yemek pişir. Bulasık yıka. Camasır varsa yıka as. Kurulsrı topla. Ütülenecekleri ayir. Ustumde temızlık kokusu yemek kokusuyla kalmıym diye git dus al. Elınızı yuzunu topla. Aksam yemek ye bulasıklsrı topla. Cay kahve vs. Bır de kıyayet mı cıksracakmsıız. F*** yourself denır yanı ne denır baska cıldırtmasınlsr ınsanı.kendı bapıyo ıse gidip işten gelıyor.afferim oğluma.

eşiniz bebek mi hasta mı yatalak mı neden ona bakasınız.Bir annesinin büyütemeden evlendirdiği erkek daha.Eşinize söyleyin lütfen o bir yetişkin ve bakıma muhtaç değil(ayrıca eşinizin giyeceği kıyafeti seçebilirsiniz bunda sorun görmüyorum ama eşinizin bana bakmıyorsun tavrı garip)

10 senelik evliyim ne ütü diye tutturur. Nede ne giyeceğini bana sorar. Bazen bulamadığı kıyafetinin yerini sorar o kadar. Eğer aradığı kıyafeti yerinde yoksa yerine başka bişey giyer. Yahu ben 2 çocuk annesiyim onların üstü başı kılık kıyafeti yemekleri aşları evin temizliği dışarı işleri hastanesi postanesi okulları ödevleri akşam olunca kadınlık görevlerim var. Pert oluyorum zaten bir de ütüyle uğraşamam arkideş ben. Kendi yapıyor zaten lazım oldukça.

Kirlisini koklamak mı..
Üstüne basıp geçerim. Banyoda sepet var bi zahmet oraya götürsün. Ütüyü yapamaz sadece onun dışında makina ya atar, çıkarıp asar, kuruyu toplar,
3,5 yaşında kızımda kirlisi olsun götürür sepete koyar. Eşiniz bakıcı arıyor sanırım çünkü bakmak öyle olmuyor. O sizin için yıkıyor asıyorum?? Hayırsa sende bana bakmıyorsun diyin.

Oldu paşam diyemediniz mi.bence ütülü gömlek bulduğuna dua etsin. Ne bekliyor anlamadım isterseniz siz giydirin e birde emzik takın ağzına tam olsun. Üstelik aldığınız hediyeyi çorapla değiştirmesi çok ayıp.

Esiniz okur diye yaziyorum:
"cok saglam kaprisli oldugunun farkindasin di mi? Op de basina koy boyle kadini. Annenin evindeki simarikligini, evlilige tasimissin, bir de ustune laf ediyorsun. Hadi neyse, soyle karicigina, versin giyeceklerini, sana da hayirli isler."

Sizin konunuzda adam ev işlerini paylasıyor(gerilerde okumuştum) üstüne sorumluluk alıyor yani ama cocuk gbi giydirilmek istiyor. İlgi istiyor sadece cocuk gbi bana öyle geldi. Yaparsınız, yapmazsınız bilemem ama sanırım cocukken bazı duyguları doyurulmamıs.

Eşime kıyafet konusunda karıştığım tek nokta birlikte bir etkinliğe katılacağımız zamanlar oluyor. O da ben siyah giyiyorsam adam tutup lacivert giyiniyor baştan sona. Tamam bir örnek giyinmeye gerek yok ama alakasız olmak da hoşuma gitmediği için sadece kendi kıyafetimin rengine göre giyinmesini istiyorum. Bebek değil bu koca adam niye kıyafet hazırlayıp vereyim kendisine.

Eşinize iletin, kendisi kaç yaşına gelmiş, yetişkin bir insan. Bakıma muhtaç değil, siz de annesi değilsiniz zaten. Bir zahmet ne giyeceğine kendi karar versin.

Soruyu yanli sormusum. Tabiki cevaplar böyle olurmuş :))
Yeni soru şu: eslerinizi ise nasıl gönderiyorsunuz? :))

Ahahahaha eşiniz burdaki herkes onu haksiz bulsa yine de "siz kadinsiniz tabi birbirinizi koruyosunuz" diycek kabuk etmiycek ki, yenilgiyi kabul eden bı tıp olduğunu düşünmüyorum ama gene de soyliym. Ben benimkini ise gondermiyorum, o 6.30da ben 9.30da kalkıp işe gidiyorum. O kendi kalkiyo, hazirlaniyo, evden çıkmadan önce de beni öpüp öyle gidiyo! Opmemisse kıyamet kopuyo :))

Ben yıkar dolabına koyarım ama 3 yıllık evliyim hiç hazirlamadm giyeceği üstü ondan da böyle bir talep gelmedi ama çok çocukça değil mi ya:) 2 yaşında kızımınkini hazırlıyorum artık o bile yavaş yavaş kendi karar vermeye başlıyor ne giyeceğine

Ben olsam utanırım ya.
Koca insanım kendi kendime yetwmihoeum derim.bu erkekleri anaları ne biçim yetiştiriyor ya

yetişkin bir insan kendi ayakları üzerinde durabilir. bir birey giyeceğine kendi karar verebilir. aksine ben erkek olsaydım da kimse gelsin de bana sen şunu giy.. şunla şunu kombinle demesini istemezdim. kendi zevklerim, tarzım ve herşeyden önemlisi kendi kararımı kendim verebileceğim olgunluktayım. temizini kirlisini ayırıp ütü vs yapıyormuşsunuz zaten. eminim yemekleri de yapıyorsunuz. temizliği de... daha ne yapacaksınız ki.. kaldı ki bunlar bile artık bölüşülüyor. benim eşim yeri gelir cam bile siler sağolsun. bebeğe bile gece kalkıp bakar yeri geldi mi.. ben hastaysam sen yat deyip ev işlerini halleder. hakkını ödeyemem valla o konuda. artık insanlar hayatın müşterek olduğu konusunda hemfikir. o sizin hayat arkadaşınız. yol arkadaşınız. öncelikle bunu kabul etmek lazım. kimse kimsenin annesi, dadısı, hizmetçisi, temizlikçisi değil. bu bilince varılırsa o evlilikler mutlu mesut ilerler.

Soruyu yanli sormusum. Tabiki cevaplar böyle olurmuş :))
Yeni soru şu: eslerinizi ise nasıl gönderiyorsunuz? :))
yeni soruya göre tekrar yanıt veriyorum. ben bayy bayyy diyip gönderiyorum

not: eğer giydiği şey dolapta kırışmışsa, lekesi vs gibi bişi gözüme çarptıysa yada hiç olmadı ama hakikaten onu komik duruma düşürecek derecede kötü bir kombinse sadece fikrimi söylerim. ama yinede al bunları giy diye eline vermem. yine kendisi seçer kıyafetlerini. düğün vs varsa yine kendisi bunları giycem der bende tamam derim yada şunu giy istersen daha şık derim falan. onun dışında işe kalkıp giyinip kendisi gider.

çamaşırını yıkıyorum ütülüyorum daha ne istiyor?
vallaha evde ben makineye atarım uyumuşsam eşim asar.
ben ütü yaparım ondan yerleştirmek için yardım isterim.
şu aralar hamile olduğumu öğrendik (çok çok istenen bir bebekti) ekstradan üstüme düşüyor elimi hiç bir işe değdirmiyor.
evimizi eşim süpürüyor, mutfağı topluyor.

eşin kendi kafasını kullanıp bugün araziye gideceğim şunu giyeyim demeli, toplantım var şu lacivert takım daha çok yakışıyor onu giyeyim demeli. kendisi sizin kıyafetlerinize yorum yapıyor mu? hayatım annenlere giderken şu elbiseyi giy çok güzel oluyorsun diyor mu?

Bende eşime bakmıyormuşum o halde ki zaten bakıcısı olmak için evlenmedim. Bazen fikir aldığı olur bu gömlekle ceket uymuş mu sence diye ama ben ona her gün bunu giy bunu kirliye at bunu katla diyemem, sende deme eğitilsin bi zahmet. Bu arada kv öyle mi alıştırmış kendisini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…