Esim, ona bakmadigimi düşünüyor

Eşime değil, çocuğuma bakmakla yükümlüyüm. Kıyafetlerini yıkar ütüler kaldırırım. Kirlisine de karışmam. Çamaşır yıkamadan evvel haber veririm, sağda solda çamaşırı varsa kontrol eder getirir. Dolabına da güzelce asarım benim işim biter. İşe gitmeden evvel de giyeceklerini bana gösterir. Uyumlu mu değil mi yorum yaparım. Eğer uygun bulmamışsam başka seçenek sunarım ona göre değiştirir. Daha ne yapalım? Eli ayağı tutan, zihinsel bir problemi olmayan koskoca adamı bebek gibi giydirelim, pamuklara mı saralım?

E
Eşiniz size çocuk büyütme antremanı yaptırıyor olabilir mi? Çünkü eşle ilgilenmek böyle bir olay değil. Ancak kendi oz bakımını gerçekleştirmeyecek durumda ve yaşta olan biri kirlisiyle temizini ayiramaz ne giyeceği konusunda yardım ister te allam yaa eşiniz biraz büyüsün bence

Kocacım seninle evlendim evlatlık almadım diyin bnde ütü vs yapmam ne giyeceğine de kendi karar verir. Kirlilerinide sepete atar asla dolaba koymaz

Kocama aldığım hediyeyi gidip verip çoraba değişirse sanırım o duruma kin tutarım başka rengini modelini alabilir de çorap ne ya :) ayrıca hiç ne giyeceğine karışmam düşünecek onca şey varken o mu kaldı. Ev işlerinide ortak yapıyoruz herşeyi hazır edip birde bakmıyorsun demek nankörlük oluyor biraz

Paşa hazretlerine bak sen kendisi 1 yaşında değilse bakıma ihtiyacı yok o bir birey belki annesi hala bebek gibi davranıyırdur ama kendisi yetişkin sizde hizmetçi değilsiniz saçmalamış

Bana bakmıyorsun ne demek ya? Eşiniz bakıma muhtaç mı? O sizin çocuğunuz değil, eşiniz. Bence hatırlatın kendisine.

Aklıma Türkan şorayın küçük çocukla evlendiği film geldi çocuğu yıkıyordu falan=))

Eşiniz size yardımciymis zaten diger konularda kiyafet konusunda yardıma ihtiyaci varmış demekki yardimci olmalisiniz bence fikir verebilirsiniz. Ama kıyafetlerini kirliye atmamasi çok kotu bisey

Askerasker esiniz ve botlar ayaklarını mahfediyo sanırım

Kendi zevki yok mu? En fazla birbirine fikir danışılir. Bakici misin sen? Yani birlikte bir gardrop hazirlayabilirsiniz.. bunlar ok de, biraz da insan kendisi zevk sahibi olacak. Ne diyorlar ona... Gusto gusto.

Eşiniz kıyafetlerinizi seçsin annenizmiş gibi.. aç mısın tok musun peşinizde gezsin. Yediğiniz tabağı kaldırsın.. sonra anne gibi davranıyor bu kadın gibi davranmıyor diye dışarıda arıyorsunuz heyecanları..

Merhaba hanımlar.
Sorun şu, eşim ona bakmadigimi düşünüyormuş. Hatta kadınlar kulübüne sor herkes kocasına bakıyor sen bakmiyorsun diyor.
Eşiniz Kadınlar Kulübü'ne sor diyerek yanlış yaptı bence:)))

Siz eşinize sorun Kadınlar Kulübü soruyor deyin, işten geldiğinde size gününüzün nasıl geçtiğini soruyor mu? Akşam yemeklerinde ellerine sağlık hayatım diyor mu? Kirli kıyafetlerini temizlerin arasına karıştımak yerine neden kirliye atmıyor?

Neden erkeklerin bakılması gereken bir birey olduğunu düşünüyor? Neden ben merkezci bir düşünceye sahip? Sizde gün içinde onun temizleriyle kirlilerini ayırıp kıyafetlerini yıkayıp ütüleyerek, yemeğini yaparak, yani hayatını kolaylaştırarak elinizden geleni yapıyorken neden bu dertlenmesi?

Haline şükretsin sizin gibi bir eşe sahip olduğu için size bir teşekkür etsin.

Çok saçma tabi ki kendisi takip edecek.. Bakıcısı mısınız eşisiniz onun.. kendi takip etsin. Eşim öyle yapıyor.

Niye kocanız embesil mi ne giyip ne giymeyeceğine karar veremeyecek durumda mi ? Hayır 3 yaşındaki çocuklar dahi kendisi karar veriyor :)) isterseniz çise felanda götürün ..elini yıka ..dışını fırçala felanda deyin...

Türk erkeklerin çoğu embesil gerci sebebi onları öyle yetiştiren türk anneleri ..umudum yeni nesil annelerde yani bizlerde :))

yorumları okuyunca şaşırdım açıkçası... kocaları ev işi yapan hanımlar çalışıyor olmalı yoksa evde oturan kadına erkek kolay kolay iş yapmaz eşimden biliyorum ben çalışmıyorum diye evde herşey bana ait... cocuk da var eşim dışarıda para kazanmakla yukumlu bense evde çocuk ve ev işleriyle çalışssam bende iş beklerdim evde olduğum için beklentim yok çünkü işi çok yoğun nerdeyse sadece uyumaya gelecek bir yoğunlukta çalışıyor çalışan kadınla erkek evde aynı iş yukümlülüğüne sahiptir

Eşiniz kendi bir birey
Kendine bakamıyor mu ?
kocam giyim kuşamına benden çok önem verir
Kirlisini sepete atar
Özel giymek istediği birsey varsa kirli ise yıkayalım der ya da ütüler misin der ama bu pek olmaz
Yıkanan cAmasırları ki eşim günde bir gömlek pantolon çıkarır günde iki kere duş alır
Ben ütüler dolaba kaldırırım .
sunumu , eğitimi toplantısı olur kendi bilir bana danışmaz bu konuda ...

Ben severim eşimle ilgilenmeyi,üst başına dikkat ederim bu olmamış git bunu giy ,bakarım çok yakışıklı durdu yok başka bişiy denettiririm,evden çıkarken taranmış o saçları elimle dağıtırım gidebilirsin derim bozulmaz oda hoşuna gider...Yani çokta şapmasın sonuçta ona karar veren bendim dimi yani ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…