Esim, ona bakmadigimi düşünüyor

Ben de calişmiyorum ama evde hersey bana ait degil eşim ütüsünü kendi yapar ve esyalarini ortaliğa atmaz, yerlestirlecekse yerlestirir ya da kirliye atar.
Evet akşam işten gelen adamin eline süpürge tutuşturmuyorum iş yap diye ama calişiyor diye kirlileri ortaliga atmak normal degil bence.
Haftasonlari disarda degilsek kahvaltiyi eşim hazirlar mutlaka ve büyük temizlik yapilacaksa yine haftasonu eşimle birlikte yapariz tek başima buyuk temizlik yapmam. Ben haftaiçi sadece bi supurge acar, ortaligi toplarim o kadar.

o zman şanslısınız... benim eşim zaten ev yüzü zor görüyor pert sekılde geliyor ben hasta olduğumda elini atsa bile bana yeter... işi rahat olsa belki bende az çok bişeylere el atmasını isteyebilirdim...

Enişte Bey'e söyleyin;
Eşim ütüsünü kendisi yapar, günlük ne giyeceğini-kıyafetlerini kendisi seçer, bazen fikir veririm canım isterse, sorarsa cevaplarım bu kadar. "Ben istersem" şunu şununla giysene filan derim, onun da sorası gelirse sorar ki zaten eşim işe giderken ben uyuyorumdur. Vakitsiz uyandırırsa sövebilirim, o riski göze almaz.

Ha önemli bir yere gidiliyordur, davettir-kutlamadır-düğündür-nikahtır filan, onda ben müdahil olurum çünkü kendisi "Daha da şık giyineyim" algısında değil, daha şık ve benle uyumlu giyinmesi için yardım ederim, çünkü adam düz-raad adam. Günlük kotla düğüne gidebilecek tip biri, ondan. Onda da "Olmaz bu, daha şık" demem kafi.

Çamaşırları makineye atma-kurutmaya serme, toplayıp katlayıp kaldırma görevi bendeydi, aha 3 haftadır "Canım elinden öper, hiç uğraşasım yok" dedim, kendisi yapıyor.
Daha sayabilirim; bakın mesela ben burada pc başında bangır bangır müzik dinleyip buralarda yazıyorum, kendisi bana çay servisi yapıyor, çayı demlemiş de. Adam didiğin gadınına bakar esas diyeyim de bi polemik başlatayım.

Ben bazen. Başımdan atmak için "bunu giyimmi aşkım"dediğinde kafamı kaldirmadan "giy tabi"diyorum ..sukretsin sizeesiniz

Oldu paşam kiyafetlerinide sen giydir ağzına yemeğide sen ver.iyice şımarmış

Eşimin kıyafetlerini ben ütülerim.
Kirlilerini kirli sepetine kendisi atar.
İşe giderken kıyafet seçimini kendisi yapar.
Önemli bir toplantısı veya iş seyahati varsa birlikte ayarlarız giyeceklerini.
İş dışında giydiklerinde de gittiğimiz yeri çok önemsiyorsam fikir veririm.
Pek karışmam genel olarak yani.

Esiniz kiyafet secimlerini sizin yapmanizi istiyor, kendisi ne giymek istedigine karar veremiyor demekki. Şöyle yapin hani kadinlarin kiyafetlerine karisan erkekler varya etek giyme dekolte giyme kirmizi giyme gibi isteklerini asla bitmeyen saygisiz, kompleksli tipler aynen onlar gibi olun.

Bunun birkaç üst modeli var bende. Herşeyi benden bekliyor hiç anlamıyorum. Kapının arkasındaki ceketini bile dolaba kaldırmak benim görevimmiş. Yemek seçmez, peynir ekmek versen yer, söylenmez ama ben hazırlamazsam günlerce aç kalabilir. Erken yaşlardan itibaren her işimi kendim yapmaya çalıştığımdan beklentileri beni şok ediyor. O böyle yapınca çok üzülüyorum. Beni hiç düşünmüyormuş gibi geliyor. Böyle yetiştirilmiş birini bu yaştan sonra değiştirmeye kalkmak mucize gibi birşey. Ben de bahane uyduruyorum her seferinde yorgunum hastayım falan diye ne yapayım birbirimizi anlayamadık bir türlü. Ama biriktiriyorum ileride kötü patlayacak gibiyim

10 gundur ablamdayim. 4 yasindaki oglu bile dolaptan giyeceklerini kendi secip giyiyor. Kimseniin verdigini de kabul etmiyor. Bugun alisveriste ne alacaksa yakasindan yaslarina bakip kendi secti. Sastik kaldik. Sepete doldurdu getirdi yanimiza. Koca adam ne giyecegini kendi dusunmuyor mu
3yildir evliyim kocam hala pantolon utuleyemiyorum sanar. Oysaki yapabiliyorum. Kendii uniformalarini utuler. Kirlisini sepete atar. Disari cikacaksak sivil kiyafetlerini kendi secer giyer. Sadece ozel gunse ve takim giyecekse gomlegini benim secmemi ister. O kadar yani.

Hayat müşterek. Eşiniz her seyi sizden beklemesin. Hizmetçisi değil eşisiniz siz onun. Birbirinize yardım ederek yapabilirsiniz bazi şeyleri.

Sevgili enişte bey, sen kocaman adamsın, ne giyeceğine hala karar veremiyor musun? Benim 8 yaşındaki kızım bile kendi giysilerini kendi hazırlıyor akşamdan.

Eşim seyahate giderken bile bavulunu kendi hazırlar. Çıkardıklarını katlar kaldırır. Havlusunu asar, ayakkabısını kaldırır. Evde yaptığım sadece ortalığı toplayıp yemek yapmak. Eşim hayat arkadaşı aldı beni, hizmetçisi değil. Adam gibi adam öyle yapar.

4.5 ve 2.5 yaşındaki çocuklarim kendi seçiyor kıyafetlerini. Söyleyeceklerim bu kadar.

Gidip bir poşetle çorapla mı değiştin aynı ben
Evet eşine okut canım ona de ki zamanında hediye aldım beğenmedin onu gittim bir torba çorapla değiştirdim ondan dolayı sana asla şunu giy bunu giy demem ilk ve sondu de

Benim eşim de aynı bişey alırım yok yakası şöyle yok ben böyle giymem parfüm alırım en pahalısından yazık günah defalarca o parfümler başkalarına yar oldu ona buna hediye ettim fiyatından ucuza sattım bir daha mı aslaaa büyük konuşmayım haketmiyor çünkü ay anlatırken bile sinirlerim bozuldu

Erkeği genelleştirmek saçma hepsinin duygusal durumu,
İşi, ihtiyaçları farklı her kadının olduğu gibi asla tolerans göstermediğin konu varsa sorumsuzluk oda zaten hiç bir zaman olmadı

Bayram düğün yada ozel gun dışında ütü yapmam Adamin hayati kot tshirt ve kazaktan ibaret

Eşiniz hizmetçi olarak mı almış sizi ? Kendi isini yapsın beklentisiz. . Karşılıksız sevgiyle
Bende esim rica etmedikçe ütü yapmıyorum zaten benden daha iyi utuler
Bu işler karşılıklı ve rica ile olur. Yemek temizlik te aynı şekilde. .
Aşk yaşayın bırakın işi gücü

Cocuk yok heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…