Eşim ona yetmediğimi söyledi

E sizden kapmadiysa baskasindan kapmis demek ki..
Bu gidise bir dur diyin.
Evlendigimizde görmüstüm eşimde ama ne oldugunu anlamadım ondan hpv virüsü bulasmıs bana.sonra rahim agzı kanseri oldum ameliiyat olmak zorunda kaldım

Hanımefendi espriler yapılıyor ama her şeyin fazlası zarar hayatta. Ki siz de virüs kapmışsınız, hasta olmuşsunuz. Bir duruşunuz olsun. Reddedersem 1 hafta küser diye korkmayın, zaten bu yüzden küsecekse size değer vermiyordur. Anlamış olursunuz siz de artık. İkinizden birine bir gün bir şey olur bu kadarı çok fazla.

Nerde kameralar lütfen gösterin el sallamak istiyorum halen inanamıyorum da

O zaman doktor senin siğilinden hasta oluyor bu kadın yasaklıyorum ilişkiyi tedavi olmadan olmaz desin.. İltihaptan kapanıcak o delik desin falan olmaz mı?
Artık abiye ne işliyosa öyle bişeyler
Iltihaptan kapanacak o delik nedir ya ahahhahahahah sesli guldummm

Evlendigimizde görmüstüm eşimde ama ne oldugunu anlamadım ondan hpv virüsü bulasmıs bana.sonra rahim agzı kanseri oldum ameliiyat olmak zorunda kaldım

ve hala kendisi tedavi olmadı mı?
sen bu adamın seni sevdiğinden emin misin?
bu gidişe bir dur demeyi düşünmüyor musun?

Daha fazla kalamam bu konuda benim de bir cinsel hayatım var litfinokuyamıyorum konu sahibi çok açık ve net midem almıyor.

Siğili gördüm yazasım kaçtı]) bu arada siz burdayken herif napıyor ))) böyle mi oluyor e iyiymiş )))))

Evlendigimizde görmüstüm eşimde onun yüzünden hpv virüsü bulasmıs bana.sonra rahim agzı oldum ameliiyat olmak zorunda kaldım

Gecmis olsun.
Korkma bnce at yemegine sap, az az at ki zamanla etkisini gostersin.
Performansi dusunce yoruluyoruz yas aliyoruz der gecistirirsin.
Bu hayata can dayanmaz.
Ben bian kendimi senin yerine koydum, bildigin inme iner bana boyle biriyle olsam.

Bu nasıl bir ilişki bu nasıl bir psikoloji bu nasıl bir kabulleniş bu nasıl bi itaattir
Yapmayın ya bunu kendinize

ve hala kendisi tedavi olmadı mı?
sen bu adamın seni sevdiğinden emin misin?
bu gidişe bir dur demeyi düşünmüyor musun?
Tedavi olmazsa olmasın ben kendime dikkat ediyorum devamlı kontrol ettiriyorun kendimi.iki gün sonra olurda beni aldatır veya ayrılırsak baskalarınada bulastırır haketmis olur.ben uyardım onu ciddiye almıyor

vay vay ölmüşüzde ağlayanımız yokmuş meğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…