Evlendigimizde görmüstüm eşimde ama ne oldugunu anlamadım ondan hpv virüsü bulasmıs bana.sonra rahim agzı kanseri oldum ameliiyat olmak zorunda kaldımE sizden kapmadiysa baskasindan kapmis demek ki..
Bu gidise bir dur diyin.
Adam uyumuş, canımız sıkılıyor. Napalım?
Iltihaptan kapanacak o delik nedir ya ahahhahahahah sesli guldummmO zaman doktor senin siğilinden hasta oluyor bu kadın yasaklıyorum ilişkiyi tedavi olmadan olmaz desin.. İltihaptan kapanıcak o delik desin falan olmaz mı?
Artık abiye ne işliyosa öyle bişeyler
Evlendigimizde görmüstüm eşimde ama ne oldugunu anlamadım ondan hpv virüsü bulasmıs bana.sonra rahim agzı kanseri oldum ameliiyat olmak zorunda kaldım
Yok valla özel bisey yapmıyorum.o beni gözünde nasıl görüyorsa bilemicemGülmekten bayıldım resmen Allah ta seni güldürsün
Evlendigimizde görmüstüm eşimde onun yüzünden hpv virüsü bulasmıs bana.sonra rahim agzı oldum ameliiyat olmak zorunda kaldım
Bu nasıl bir ilişki bu nasıl bir psikoloji bu nasıl bir kabulleniş bu nasıl bi itaattirEvlendigimizde görmüstüm eşimde ama ne oldugunu anlamadım ondan hpv virüsü bulasmıs bana.sonra rahim agzı kanseri oldum ameliiyat olmak zorunda kaldım
kesinlikle sex mabudesi olarak görüyor olmalı.Yok valla özel bisey yapmıyorum.o beni gözünde nasıl görüyorsa bilemicem
Siğili gördüm yazasım kaçtı]) bu arada siz burdayken herif napıyor ))) böyle mi oluyor e iyiymiş )))))
Bu konudan sonra hala bi cinsel hayatin oldugunu dusunuyor musunDaha fazla kalamam bu konuda benim de bir cinsel hayatım var litfinokuyamıyorum konu sahibi çok açık ve net midem almıyor.
Ayy tövbe estağfurullah.Bir de kanser oldun yani?Ama skora devam!pessss.Evlendigimizde görmüstüm eşimde ama ne oldugunu anlamadım ondan hpv virüsü bulasmıs bana.sonra rahim agzı kanseri oldum ameliiyat olmak zorunda kaldım
Tedavi olmazsa olmasın ben kendime dikkat ediyorum devamlı kontrol ettiriyorun kendimi.iki gün sonra olurda beni aldatır veya ayrılırsak baskalarınada bulastırır haketmis olur.ben uyardım onu ciddiye almıyorve hala kendisi tedavi olmadı mı?
sen bu adamın seni sevdiğinden emin misin?
bu gidişe bir dur demeyi düşünmüyor musun?
Benim adam işten geldiğinde kaşığı ağzına zor götürüyor garibim yorgunluktançalışıyor işte sabah gelecek
AhahahahahaahMaşallah demeye geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?