Gece vakti işim gücüm yok yalan mı söylücem.Koca trde benim gibi esi hasta olan yokmu?Yok biz sizden supheleniyoruz zaten.
Inandiriciligin flash tv gibi.
Yalçın Çakır mi izleyip geldiniz anlamadım ki.
İş yerine gitsem mazallah diyorsunuzBen yanında olmadıgımdan duruyo yerinde
Eminmisiniz durduğuna????Ben yanında olmadıgımdan duruyo yerinde
Bi filmde görmüştüm.
Kadın, seksin yönetimini adamı manipüle ederek ele alıp, vücut dili, bakışı ve sözleriyle üstü kapalı olarak baskı yapmış, onu edilgen konuma sokmuştu psikolojik olarak. Adam stresten sertleşememişti.
Olabilir aslında. Baskın olmayı seven bir adamsa, bu hale girince eli ayağına dolanır.
Bisikolojik olarak yıpratsanız, örseleseniz, tadını kaçırsanız??
Benim herif başkasından almaz umarım bunları ))))Baskalarına karsı günah diye muhatap olmuyor.Ne varsa bana ten uyumu mu desem aşk bi desem bilemiyorum.Su zamana kadar sen baskasın diyordu senden aldıgımı bugune kadar kimseden almadım diyordu.simdi ne oldu bilmiyorum
Bi filmde görmüştüm.
Kadın, seksin yönetimini adamı manipüle ederek ele alıp, vücut dili, bakışı ve sözleriyle üstü kapalı olarak baskı yapmış, onu edilgen konuma sokmuştu psikolojik olarak. Adam stresten sertleşememişti.
Olabilir aslında. Baskın olmayı seven bir adamsa, bu hale girince eli ayağına dolanır.
Bisikolojik olarak yıpratsanız, örseleseniz, tadını kaçırsanız??
Bir de burada çift taraflı korunmalarla insanlar 3. bebeklerini kucaklarına alıyor. Siz 10 yıldır her gün sevişerek nasıl hamile kalmadınız? Bu resmen mucizevi bir penis
Sigili var yıllardır onu bile tedavi ettirmiyor.Bak aklıma bişey geldi. Sistit mantar vs oluyorum diyosun ya. Doktoru ayarla seni de çağırıyo muayeneye de. Jinekolog diye şüphelenmez zaten.
Doktor buna desin ki latince bişiler sevişirsen çükünde ur gibi sivilce gibi şeyler çıkar desin. Kıymetlisine bişey olcak diye kesin istemez sevişmek
3 5' şer at garanti olsun))))Bende süpheleniyorum kendimden nasıl hamile kalamıyorum.benim ilac cok etkili sanırım
Malum burasi cinsel açlığın afrikası. Burda yoksa baska yerde hiç yoktur. Ki 30 kusur sayfa oldu sanırım yokGece vakti işim gücüm yok yalan mı söylücem.Koca trde benim gibi esi hasta olan yokmu?
Biz ne işi gücü olmayanlar gördük gece vakti.Gece vakti işim gücüm yok yalan mı söylücem.Koca trde benim gibi esi hasta olan yokmu?
ha gayret çözecen bu işi
O zaman doktor senin siğilinden hasta oluyor bu kadın yasaklıyorum ilişkiyi tedavi olmadan olmaz desin.. İltihaptan kapanıcak o delik desin falan olmaz mı?Sigili var yıllardır onu bile tedavi ettirmiyor.
Işlemez bence abiye bu abi cok farklı
Sigili var yıllardır onu bile tedavi ettirmiyor.
Iyy siz niye dr fln gitmiyorsunuz.Hasta olursunuz bu nasıl bir ilişki aşk dışında herşey var.Sigili var yıllardır onu bile tedavi ettirmiyor.
Gülmekten bayıldım resmen Allah ta seni güldürsünNapıon tangayla mı dolaşıyorsun evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?