Bu hayat sizi mutlu ediyor mu?Tedavi olmazsa olmasın ben kendime dikkat ediyorum devamlı kontrol ettiriyorun kendimi.iki gün sonra olurda beni aldatır veya ayrılırsak baskalarınada bulastırır haketmis olur.ben uyardım onu ciddiye almıyor
Profiline baktım da hastalığından konuşmuş daha önce. Bence gerçek :/Arkadaşlar bu ekşici değilse, ben de limon değilim )])
Kadın memnun sanki, hastalığa bile razı ))))Sizinde işiniz zor yahu adam sizi resmen her türlü kullanıyor son radeye kadar sabah akşam sömürüyor siz ona bir sürü performans nefes kuvvet sergiliyorsunuz ama yetmiyorsunuz.. Bence bu evlilikten ilişkiden çıkmış adam resmen sizi kullanıyor. ..
Bi kere iltihap falan islemez ona.o zamanında hasta oldugumda zorlarsam acılır demiş insan.lavabo deligi muamelesi yaptı bana zamanında.Iltihaptan kapanacak o delik nedir ya ahahhahahahah sesli guldummm
Keske troll olsamKadın memnun sanki, hastalığa bile razı ))))
Umarım troldür.
Ekşinin 50 tonuArkadaşlar bu ekşici değilse, ben de limon değilim )])
Bi kere iltihap falan islemez ona.o zamanında hasta oldugumda zorlarsam acılır demiş insan.lavabo deligi muamelesi yaptı bana zamanında.
Ay şaka mı yapıyorsunuz ya neden bu adamla birliktesiniz ki halaBi kere iltihap falan islemez ona.o zamanında hasta oldugumda zorlarsam acılır demiş insan.lavabo deligi muamelesi yaptı bana zamanında.
Tedavi olmazsa olmasın ben kendime dikkat ediyorum devamlı kontrol ettiriyorun kendimi.iki gün sonra olurda beni aldatır veya ayrılırsak baskalarınada bulastırır haketmis olur.ben uyardım onu ciddiye almıyor
Ayy umarım yaa sanki bu halinden böburleniyor gibi bakın benim eşim sabah akşam 3 5 posta der gibi ay tövbe Estağfurullah yaa, eğer trol değilse valla acıdım kadına resmen çekilmez beee... dusunsene kadın kocası evindeyken hiç giyinik dolaşmaya fırsatı yok ...Kadın memnun sanki, hastalığa bile razı ))))
Umarım troldür.
SevdigimdenAy şaka mı yapıyorsunuz ya neden bu adamla birliktesiniz ki hala
Sevdigimden
Hiçbir paylaşımınız yok, adam size rezil davranıyor, neyi seviyorsunuz?Sevdigimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?