Eşim ona yetmediğimi söyledi

Sizinde işiniz zor yahu adam sizi resmen her türlü kullanıyor son radeye kadar sabah akşam sömürüyor siz ona bir sürü performans nefes kuvvet sergiliyorsunuz ama yetmiyorsunuz.. Bence bu evlilikten ilişkiden çıkmış adam resmen sizi kullanıyor. ..

Kadın memnun sanki, hastalığa bile razı ))))
Umarım troldür.

Ay boğar atarım böyle herifi.tövbe estağfurullah.dere olsa kurur bacım sen nasıl ayakta kaldın bugüne kadar.kilit vur dükkana artık ne hali varsa görsün

inanmiyorum boyle bi hikayeye. olay adam dogru olabilecek gibi olsa bile kadindaki herseyi kabullenis bi saflk pek inandirici degil. ne dese esi kabul edip arkadan sikayetci olup bir de ses bile cikaramiyor. istegini belli edemiyor. butun yorumlari okudum. en son ve net fikrim budur.

Tedavi olmazsa olmasın ben kendime dikkat ediyorum devamlı kontrol ettiriyorun kendimi.iki gün sonra olurda beni aldatır veya ayrılırsak baskalarınada bulastırır haketmis olur.ben uyardım onu ciddiye almıyor

valla güldük ettik de çok acı durumunuz.
umarım bu konu vesilesiyle farkına varmışsındır.
adamın sex dışında seninle hiçbir bağı yok.
paylaştığınız başka birşey yok.
çocuk bile istemiyor.
ve sen adam sırf başkasına gitmesin diye bedenini kullanmasına izin veriyorsun.
yazık geçen 10 senene.
boşansan seni seven değer veren biriyle tanışma yeni bir hayat kurma şansın olurdu. şimdiye evlenip çocuk sahibi bile olabilirdin madem istiyorsun.

sizin ilişki sado mazo olmuş. haberiniz yok. bence bu durum sizin de hoşunuza gidiyor olmalı.

Kadın memnun sanki, hastalığa bile razı ))))
Umarım troldür.
Ayy umarım yaa sanki bu halinden böburleniyor gibi bakın benim eşim sabah akşam 3 5 posta der gibi ay tövbe Estağfurullah yaa, eğer trol değilse valla acıdım kadına resmen çekilmez beee... dusunsene kadın kocası evindeyken hiç giyinik dolaşmaya fırsatı yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…