Eşim ona yetmediğimi söyledi

Canim bence eşinin problemi sevişmemek her sabah yapacak hafta sonları iki kere yapacak doymayacak mümkün degil. Sırf yapmış olmak için yapıyor üstelik sizden 15 yaş buyuk,ya yaşa bağlı bir takım triplere girdi yaşlanıyorum esim genç vs yada sırf yapmak için yaptigindan öyle diyor.
Bence konuş herşey sex değil,önce ruhunu doyursun

15-20 dakikada bir kadın orgazm olamaz ki her gün. erkek de artık robot gibi oluyordur. ön sevişme olmadan direkt dalıyorsa ne siz ona yetersiniz ne o size zaten. sevişmeyi yanlış anlamış eşiniz, mastürbasyon değil bu çift kişilik bir şey amaç sadece onun tatmin olması değil. 44 yaşında zaten taş çatlasa 5 yıl daha böyle devam eder sonra görür kim kime yetiyor hadsiz.

Bana diyorki evliliklerin yürümesinin sebeblerinden biri ilişki diyor o eksik olursa yürümez diyor.Ben geldim geleli böyle isteklii

Senin evini temizleyememen normalmiş o zaman.Bu durumda yani insan bir odada o kadar eşya hergün seks,böcekler fareler adam sana hakaretle ediyor ayy valla beynim yandı!

Cinsel bir doyumdan bahsettiğine emin misiniz, yoksa farklı bir eksiklik mi hissediyor acaba?

Yok herzaman bi ön sevisme oluyor.Evet cogu zaman orgazm olamıyorum cünkü doymus oluyorum.Ben iliski yapmasak aramam bir hafta ama o herzaman istek.Valla 5 sene sonra o beni cökertir gibime geliyor.

Bana diyorki evliliklerin yürümesinin sebeblerinden biri ilişki diyor o eksik olursa yürümez diyor.Ben geldim geleli böyle isteklii

İllaki oyle ilişki olmadan olmaz da sırf görev gibide yapılmaz ki,o size yetebiliyor mu? Her defasında onun gibi sizde rahatlamış oluyormusunuz?

Cinsel bir doyumdan bahsettiğine emin misiniz, yoksa farklı bir eksiklik mi hissediyor acaba?
Ciinsel doyumdan bahsediyor.Artık iliski sonrası tam anlamıyla doymuyormus.Zamanımı degistirsem biraz aramı verdirsem bilemedim

Beni çoktan gömdüler
Bir de sabah diyor yahu leş gibi nefesi kokar insanın
Esim gelip yatmadan önce sabah oluyor.bir koku falan olmuyor.tabi hersabah erkenden kalkıp benim o gelmeden bakımımı yapmam gerekiyor genede yaranamıyorum anlamıyorum iş saatimi bile onun için degistirdim.yıllardır hersabah kalkıp hazırlanıp bekliyorum.eskiden calısmadan önce makyaj yapıp beklerdim onu sabah sabah.

bence bir sabahta sen istekli ol. biraz numaralar yap . bakalım ne yapacak.

Kuruyup kalacaksınız erken yaşta

Ahahahassdhs
Gülmeden duramadım, tövbeler olsun.

Bi sırt çantası alın kendisine, bi de sex shoplarda yapay vajina filan öylesi oyuncaklardan alıp, evladının okuluna beslenme hazırlayan anneler gibi, eşinize çanta hazırlayıp, işe giderken eline tutuşturun, "Acıktıkça yersin" diyerek.

Eşin mutlaka dra gitmeli kesinlikle normal degil
Nefsini kontrol altına almalı seninde bir canın var..fazla cinsellikte hastalık sahibi yapar insanı

Eşin mutlaka dra gitmeli kesinlikle normal degil
Nefsini kontrol altına almalı seninde bir canın var..fazla cinsellikte hastalık sahibi yapar insanı
Evet hastalıklarım eksilmiyor herzaman sistit oluyorum mantar oluyorum

en çok neden tahrik ve tatmin oluyorsa onu bul bence. bu işte bir sıkıntı var.mesela en çok ne yaparsak tatmin olursun de.bakalım ne cvp verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…