Ay Türkiyedeyiz Hehehehe bana kısa geldi nicelik değil nitelik önemli görev gibi olmaz o iş 15 20 dkada çok az15-20 dk kısa mı
Orası neresi avrupa mı
Türkiyede durum böyle değil diye biliyorum burdaki konulardan
arkadaş bu nasıl libido. ALLAHIM banada nasip er böyle performanslı adam YARABBİM.44 yasında.Evet etrafımdaki herkes haftada bir yada ayda bir oluyormus.Hatta diyorlarki adamları redediyoruz.Benimkini bi red edeyim 1 hafta konusmaz
15-20 dk
Bana diyorki evliliklerin yürümesinin sebeblerinden biri ilişki diyor o eksik olursa yürümez diyor.Ben geldim geleli böyle istekliiCanim bence eşinin problemi sevişmemek her sabah yapacak hafta sonları iki kere yapacak doymayacak mümkün degil. Sırf yapmış olmak için yapıyor üstelik sizden 15 yaş buyuk,ya yaşa bağlı bir takım triplere girdi yaşlanıyorum esim genç vs yada sırf yapmak için yaptigindan öyle diyor.
Bence konuş herşey sex değil,önce ruhunu doyursun
Cinsel bir doyumdan bahsettiğine emin misiniz, yoksa farklı bir eksiklik mi hissediyor acaba?Arkadaslar merhaba gene ben bir sorunum çözülüyor başka bir sorun başlıyor gene sorunum eşimle.Ben 10 yıllık evliyim esimle aramızda 15 yas var.düzenli bir cinsel ilişkimiz var hergün 1 kere.öncesinde daha coktu ama calısmaya baslayınca azaldı.Ve rutine bindi hergün sabah ve haftasonları 2 kere seklinde onun dısında birbirimizi calısmaktan göremiyoruz hafta içi 2 saat hafta sonuda 8 saat birbirimizi görüyoruz.Gecen eşim artık ona yetmedigimi söyledi ilişkide tam doymus olmuyomus.Eskiden doyuyomus ama simdi doymuyomus.Dediim rutine bindi ondan olabilir diye ama bilmiyorum tam neden ne.Bende kızdım ona dedim benim gibi genc kadın almısın nasıl doymazsın diye.Sizce sorun nedir?Bu arada bende calısmaya basladıgımdan beri tek yaptıgımız sey bu ne gezme ne romantik bisey hicbiseyimiz yok.
Yok herzaman bi ön sevisme oluyor.Evet cogu zaman orgazm olamıyorum cünkü doymus oluyorum.Ben iliski yapmasak aramam bir hafta ama o herzaman istek.Valla 5 sene sonra o beni cökertir gibime geliyor.15-20 dakikada bir kadın orgazm olamaz ki her gün. erkek de artık robot gibi oluyordur. ön sevişme olmadan direkt dalıyorsa ne siz ona yetersiniz ne o size zaten. sevişmeyi yanlış anlamış eşiniz, mastürbasyon değil bu çift kişilik bir şey amaç sadece onun tatmin olması değil. 44 yaşında zaten taş çatlasa 5 yıl daha böyle devam eder sonra görür kim kime yetiyor hadsiz.
Beni çoktan gömdülerBiz ölmüşüz o zaman
Bana diyorki evliliklerin yürümesinin sebeblerinden biri ilişki diyor o eksik olursa yürümez diyor.Ben geldim geleli böyle isteklii
Ciinsel doyumdan bahsediyor.Artık iliski sonrası tam anlamıyla doymuyormus.Zamanımı degistirsem biraz aramı verdirsem bilemedimCinsel bir doyumdan bahsettiğine emin misiniz, yoksa farklı bir eksiklik mi hissediyor acaba?
Esim gelip yatmadan önce sabah oluyor.bir koku falan olmuyor.tabi hersabah erkenden kalkıp benim o gelmeden bakımımı yapmam gerekiyor genede yaranamıyorum anlamıyorum iş saatimi bile onun için degistirdim.yıllardır hersabah kalkıp hazırlanıp bekliyorum.eskiden calısmadan önce makyaj yapıp beklerdim onu sabah sabah.Beni çoktan gömdüler
Bir de sabah diyor yahu leş gibi nefesi kokar insanın
Kuruyup kalacaksınız erken yaşta
Yok herzaman bi ön sevisme oluyor.Evet cogu zaman orgazm olamıyorum cünkü doymus oluyorum.Ben iliski yapmasak aramam bir hafta ama o herzaman istek.Valla 5 sene sonra o beni cökertir gibime geliyor.
Evet hastalıklarım eksilmiyor herzaman sistit oluyorum mantar oluyorumEşin mutlaka dra gitmeli kesinlikle normal degil
Nefsini kontrol altına almalı seninde bir canın var..fazla cinsellikte hastalık sahibi yapar insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?