Büyük sıkıntı eşini karsına al ciddi ciddi konus tedaviye ikna etEvet hastalıklarım eksilmiyor herzaman sistit oluyorum mantar oluyorum
Evet bence saygım yok.Hasta adam baskasına gitsinde istemiyorum.Benden baska kimse onla bu kadar yapamaz benceorgazm olamadığın halde neden her sabah sevişiyorsun peki?
hiç mi kendine saygın yok?
9 senedir diyorum hayır diyo.Bunu cok iyi bir özellik olarak görüyor ben herkesden farklıyım diyor.Suana kadar rahatsız degildim bu durumundan ama gecen okadar ilişkiye ragmen yetmediğimi söylemesi sabrımı tasırdı.Büyük sıkıntı eşini karsına al ciddi ciddi konus tedaviye ikna et
Her gün en az 1 çoğuda olabiliyo yani vay arkadas ne insanlar varmış yaBeni çoktan gömdüler
Bir de sabah diyor yahu leş gibi nefesi kokar insanın
Evet bence saygım yok.Hasta adam baskasına gitsinde istemiyorum.Benden baska kimse onla bu kadar yapamaz bence
Evet bence saygım yok.Hasta adam baskasına gitsinde istemiyorum.Benden baska kimse onla bu kadar yapamaz bence
Sevdiğimden sabrediyorumAy bu ne içim şişti. Eşinizin sorunları var. Başka kadın olsa yine tatmin olmayacak. Sizde sağlık sorunları oluşturacak kadar yoğun bir cinsel hayat eziyettir. Kendinize yazık. Neden bu kadar sabrediyorsunuz? Üstüne bir de yetersiz oluyorsunuz.
15-20 dakikada bir kadın orgazm olamaz ki her gün. erkek de artık robot gibi oluyordur. ön sevişme olmadan direkt dalıyorsa ne siz ona yetersiniz ne o size zaten. sevişmeyi yanlış anlamış eşiniz, mastürbasyon değil bu çift kişilik bir şey amaç sadece onun tatmin olması değil. 44 yaşında zaten taş çatlasa 5 yıl daha böyle devam eder sonra görür kim kime yetiyor hadsiz.
bacım bu adam sev sev bitmez valla.Sevdiğimden sabrediyorum
Okadar olcagını zannetmiyorum.Dedim eger beni aldatırsan hersey biterBaska yatak partneri,swinger mi deniyordu o tarz bir fantazi onerecek de yolunu mu yapiyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?