Eşim ona yetmediğimi söyledi

Sizi her defasında kendisi de doyurabiliyormu? Bunu söyleyin en azindan. Nedir o öyle hergun hergun afedersin sok çıkar kenara koy

Ay bu ne içim şişti. Eşinizin sorunları var. Başka kadın olsa yine tatmin olmayacak. Sizde sağlık sorunları oluşturacak kadar yoğun bir cinsel hayat eziyettir. Kendinize yazık. Neden bu kadar sabrediyorsunuz? Üstüne bir de yetersiz oluyorsunuz.

Büyük sıkıntı eşini karsına al ciddi ciddi konus tedaviye ikna et
9 senedir diyorum hayır diyo.Bunu cok iyi bir özellik olarak görüyor ben herkesden farklıyım diyor.Suana kadar rahatsız degildim bu durumundan ama gecen okadar ilişkiye ragmen yetmediğimi söylemesi sabrımı tasırdı.

yurtdışındasınız galiba acaba oradaki serbestlik filan mı onu bu kadar uyaran.

Evet bence saygım yok.Hasta adam baskasına gitsinde istemiyorum.Benden baska kimse onla bu kadar yapamaz bence

hastaysa tedavi olsun.
sen adamın boşalma aracımısın.
sen iki reddedince başkasına gideceksede gitsin. bu kadar saygısız bir adamın derdine niye düşüyorsun ki?

Sevdiğimden sabrediyorum

Olur Milana; ancak git gide kalitesi düşer, orgazmda kalma süresi azalır.

Ancak konu doğruysa, zaten kadının orgazm olduğunu bile sanmıyorum şu halde. Adam kendi zevkine bakıp geçiyordur. Her şey ezber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…