- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Herzaman onda istek hali ben bazen isteksiz olabiliyorum
Saptan baska bir care varmı sapı anlar.askerde bol bol yemiş ozamanda etki etmiyormus dedi herkeüüsin istegi gidiyordu benim hala istegim oluyordu dedi banaYok artik,
Doktoru da reddediyorsa tek care şap :)
Regl olunca?Sapı biliyor anlar diye kullanamıyorum.istedigim zamn iliskiye girmek istiyorum mesala aynı gün tüm gün evde oluyoruz sabah dgilde öglen istiyorum ozaman beni red ediyor aklın nerdeydi olmaz diyor.
Saptan baska bir care varmı sapı anlar.askerde bol bol yemiş ozamanda etki etmiyormus dedi herkesin istegi gidiyormus onun hala istegi oluyormus
Sapı biliyor anlar diye kullanamıyorum.istedigim zamn iliskiye girmek istiyorum mesala aynı gün tüm gün evde oluyoruz sabah dgilde öglen istiyorum ozaman beni red ediyor aklın nerdeydi olmaz diyor.
Ozaman 4 gün dinleniyorum Allahtan .Ara verdikten sonra 2 kez ard arda ilişki oluyorRegl olunca?
Masallah fikirler cok orjinal:))Müshil karıştırın az miktar; bağırsağı bozsun bari. Olma mı?
Belki tuvaletten beri gelemez, enerjisi vakti kalmaz?
En kötü ihtimalle birazcık eğlenmiş olursunuz.
Onuda düşündüm uyku ilacı falan dedim süphelenip doktora gider test yaptırır ortaya cıkar diye korktum.Bide evin ortasına mazaallah bide onla ugrasırım aman kalsın müshil falan.Müshil karıştırın az miktar; bağırsağı bozsun bari. Olma mı?
Belki tuvaletten beri gelemez, enerjisi vakti kalmaz?
En kötü ihtimalle birazcık eğlenmiş olursunuz.
valla dinlenmeyen o arada da dinlenmez. hayret.Ozaman 4 gün dinleniyorum Allahtan .Ara verdikten sonra 2 kez ard arda ilişki oluyor
Zor bir durum.Ozaman 4 gün dinleniyorum Allahtan .Ara verdikten sonra 2 kez ard arda ilişki oluyor
Nedense sizi ve eşinizi pek bir sapık gördümArkadaslar merhaba gene ben bir sorunum çözülüyor başka bir sorun başlıyor gene sorunum eşimle.Ben 10 yıllık evliyim esimle aramızda 15 yas var.düzenli bir cinsel ilişkimiz var hergün 1 kere.öncesinde daha coktu ama calısmaya baslayınca azaldı.Ve rutine bindi hergün sabah ve haftasonları 2 kere seklinde onun dısında birbirimizi calısmaktan göremiyoruz hafta içi 2 saat hafta sonuda 8 saat birbirimizi görüyoruz.Gecen eşim artık ona yetmedigimi söyledi ilişkide tam doymus olmuyomus.Eskiden doyuyomus ama simdi doymuyomus.Dediim rutine bindi ondan olabilir diye ama bilmiyorum tam neden ne.Bende kızdım ona dedim benim gibi genc kadın almısın nasıl doymazsın diye.Sizce sorun nedir?Bu arada bende calısmaya basladıgımdan beri tek yaptıgımız sey bu ne gezme ne romantik bisey hicbiseyimiz yok.
Kacıyorum ondan aybasıyken herhangi istek yapacak hiçbirsey yapmıyorum ona karsıvalla dinlenmeyen o arada da dinlenmez. hayret.
Onuda düşündüm uyku ilacı falan dedim süphelenip doktora gider test yaptırır ortaya cıkar diye korktum.Bide evin ortasına mazaallah bide onla ugrasırım aman kalsın müshil falan.
Ozaman 4 gün dinleniyorum Allahtan .Ara verdikten sonra 2 kez ard arda ilişki oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?