Eşim ona yetmediğimi söyledi

Herzaman onda istek hali ben bazen isteksiz olabiliyorum

İsteksizken ilişkiye girmeyin. Bu sizi cinsellikten soğutur.

Sizin sorun fantezi eksikliği olabilir belki. Sex shoplara bir göz atın. Kıyafet, oyuncaklar filan biraz renk gelir.

Birlikte ne kadar zaman geçiriyorsunuz bu eylem için? (Birleşme öncesi de dahil)

Sapı biliyor anlar diye kullanamıyorum.istedigim zamn iliskiye girmek istiyorum mesala aynı gün tüm gün evde oluyoruz sabah dgilde öglen istiyorum ozaman beni red ediyor aklın nerdeydi olmaz diyor.
Regl olunca?

Ben iftiralarla, hakaretlerle uğraşırken diğer konuda, coşmuş buralar ayol

Konu sahibi, 10 yıllık evli olup üstüne de çalışıp bu kadar aktif bir cinsel yaşam duymadım hiç şimdiye kadar! Bence eşiniz tariz (söylediğinin tersini kastetme, edebî bir sanat) yapmış o sözleriyle.

Sapı biliyor anlar diye kullanamıyorum.istedigim zamn iliskiye girmek istiyorum mesala aynı gün tüm gün evde oluyoruz sabah dgilde öglen istiyorum ozaman beni red ediyor aklın nerdeydi olmaz diyor.

Müshil karıştırın az miktar; bağırsağı bozsun bari. Olma mı?
Belki tuvaletten beri gelemez, enerjisi vakti kalmaz?
En kötü ihtimalle birazcık eğlenmiş olursunuz.

Müshil karıştırın az miktar; bağırsağı bozsun bari. Olma mı?
Belki tuvaletten beri gelemez, enerjisi vakti kalmaz?
En kötü ihtimalle birazcık eğlenmiş olursunuz.
Onuda düşündüm uyku ilacı falan dedim süphelenip doktora gider test yaptırır ortaya cıkar diye korktum.Bide evin ortasına mazaallah bide onla ugrasırım aman kalsın müshil falan.

düz ilişki sıkar yav. adamın dar bir hayal gücü var bence. tabi ki tatmin olamaz. bunun arabası var asansörü var..... o var.dimi ama.

Nedense sizi ve eşinizi pek bir sapık gördüm

Regl dışında hiç mi sağlık sorunu vs. yaşamıyosunuz ya da ne bileyim başka derdiniz yok mu?? İşte böyle insani sıkıntılarınızı eşinize söyleyin.

Onuda düşündüm uyku ilacı falan dedim süphelenip doktora gider test yaptırır ortaya cıkar diye korktum.Bide evin ortasına mazaallah bide onla ugrasırım aman kalsın müshil falan.

Uyku ilacı olmaz. Adamı sağlığından da işinden de edersin.
Sadece cinsel hayattan edecek bi şey lazım. Düşünelim.
Ya şimdi salt kan testi filan olarak düşünmemek lazım, adam yemekten numune aldığı an her bi şeyi çıkar.
Siz yemeği yedirip yok etmeye bakacaksınız.

Keşke biraz daha polisiye roman okusaydım ya, şu an cidden bunu istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…