Sen taktin ters iliskiye:)düz ilişki sıkar yav. adamın dar bir hayal gücü var bence. tabi ki tatmin olamaz. bunun arabası var asansörü var..... o var.dimi ama.
Ahahahah şap dedektörü sanki mübarek.. Ne olabilir sana yahu? Çok kötü olacak ne var?Askerde veriolarmıs onun zamanında biliyorum demişti nasıl oldugunu.bir keresinde tvde dizide kadın adamın yemegine onun gibi biseyler katıyordu ozaman döndü ve bana dediki sen öyle biseyler katmıyorsundur ins eger öyle bisey varsa farkedersem test yaptırırım senin için cook kötü olur dedi
Sen taktin ters iliskiye:)
Var sık idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ve mantar oluyorum.Anlamıyor sanki ben onun oyuncagıyım.İdrar yolu enfeksiyonu oldugumda canım cok acıyor o sekilde ilişkide bulunmam gerekiyor yapmadımmı canın cok kıymetli diyor abartılcak bisey degil diyor.Regl dışında hiç mi sağlık sorunu vs. yaşamıyosunuz ya da ne bileyim başka derdiniz yok mu?? İşte böyle insani sıkıntılarınızı eşinize söyleyin.
Eşin antropoza giriyor olabilir kendi eksikliğini sana yansıtıyor seni suçluyor dikkat et sonraki levelde başka kadınlarda kendini kanıtlamaya başlarArkadaslar merhaba gene ben bir sorunum çözülüyor başka bir sorun başlıyor gene sorunum eşimle.Ben 10 yıllık evliyim esimle aramızda 15 yas var.düzenli bir cinsel ilişkimiz var hergün 1 kere.öncesinde daha coktu ama calısmaya baslayınca azaldı.Ve rutine bindi hergün sabah ve haftasonları 2 kere seklinde onun dısında birbirimizi calısmaktan göremiyoruz hafta içi 2 saat hafta sonuda 8 saat birbirimizi görüyoruz.Gecen eşim artık ona yetmedigimi söyledi ilişkide tam doymus olmuyomus.Eskiden doyuyomus ama simdi doymuyomus.Dediim rutine bindi ondan olabilir diye ama bilmiyorum tam neden ne.Bende kızdım ona dedim benim gibi genc kadın almısın nasıl doymazsın diye.Sizce sorun nedir?Bu arada bende calısmaya basladıgımdan beri tek yaptıgımız sey bu ne gezme ne romantik bisey hicbiseyimiz yok.
ters değil bacım. fanteziler .pozisyonlar. oyuncaklar. mesajlar. filmler. araba........yani klasik olmasın diye şeettimdi.tamamen iyi niyet.Sen taktin ters iliskiye:)
Iyide konu sahibi cok iyi oldugunu iddia ediyo zaten bunlari dusunmustur herhalde:)) bizde iste hala ronantik ic camasiriyla oyalanalim :))) hahahaters değil bacım. fanteziler .pozisyonlar. oyuncaklar. mesajlar. filmler. araba........yani klasik olmasın diye şeettimdi.tamamen iyi niyet.
Hayır gitmiyor ozaman mazaretim var.e o 4 günde başkasına gitmiyor mu?
reddersem başkasına gider diye korkuyorsun ya.
Ay aklıma kötü senaryolar geldi. Yatağa mıçarsa ya napçak bu kadın o zaman...Müshil karıştırın az miktar; bağırsağı bozsun bari. Olma mı?
Belki tuvaletten beri gelemez, enerjisi vakti kalmaz?
En kötü ihtimalle birazcık eğlenmiş olursunuz.
O enfeksiyonlar hep bu yüzden oluyodur ya çok anlayışsızmış..Var sık idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ve mantar oluyorum.Anlamıyor sanki ben onun oyuncagıyım.İdrar yolu enfeksiyonu oldugumda canım cok acıyor o sekilde ilişkide bulunmam gerekiyor yapmadımmı canın cok kıymetli diyor abartılcak bisey degil diyor.
Benimki romantiklikten anlamıyor kac tane iç camasırı aldım yok yaslı kadın geceligi yok sıkmıyomu seni diyorIyide konu sahibi cok iyi oldugunu iddia ediyo zaten bunlari dusunmustur herhalde:)) bizde iste hala ronantik ic camasiriyla oyalanalim :))) hahaha
Ay aklıma kötü senaryolar geldi. Yatağa mıçarsa ya napçak bu kadın o zaman...
Neden oluyo enfeksyon?O enfeksiyonlar hep bu yüzden oluyodur ya çok anlayışsızmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?