Eşim ona yetmediğimi söyledi

Ahahahah şap dedektörü sanki mübarek.. Ne olabilir sana yahu? Çok kötü olacak ne var?
Şaptan sonra hayat sana güzel beybisi

Konu sahibi arkadasin Allahim su mubarek gunler yuzu suyu hurmetine yardimcin olsun.. sen bole bahsettikce benim bi taraflarima agri girdi.

Regl dışında hiç mi sağlık sorunu vs. yaşamıyosunuz ya da ne bileyim başka derdiniz yok mu?? İşte böyle insani sıkıntılarınızı eşinize söyleyin.
Var sık idrar yolu enfeksiyonu oluyorum ve mantar oluyorum.Anlamıyor sanki ben onun oyuncagıyım.İdrar yolu enfeksiyonu oldugumda canım cok acıyor o sekilde ilişkide bulunmam gerekiyor yapmadımmı canın cok kıymetli diyor abartılcak bisey degil diyor.

Heyecan mı duymuyor acaba?
Biraz ezbere sevişmek gibi.
Yani her sabah kalkıp sevişme saatim belli olsa heyecanımı kaybederim sanırım. Sanki diş firçalamak filan gibi olmuş sizin durum. Haydi bakalım sabah oldu sevişiyoruuz, merak, ilgi , heyecan yok.. Biraz ara vermeyi deneseniz?

Eşin antropoza giriyor olabilir kendi eksikliğini sana yansıtıyor seni suçluyor dikkat et sonraki levelde başka kadınlarda kendini kanıtlamaya başlar

konuda midesi bulanan bi ben miyim yav. kadin istemiyor adam istiyor kadin mecburen yapiyor. evlilikteki cinsellik boyle mi oluyor? karsilikli arzulama yok, adam ipin ucunu kacirmis kadin ayak uydurmaya calisiyor; burdan gelen oneri "şap". hanfendi sizin evliliginizde bi sorun var farkinda misiniz?

ters değil bacım. fanteziler .pozisyonlar. oyuncaklar. mesajlar. filmler. araba........yani klasik olmasın diye şeettimdi.tamamen iyi niyet.
Iyide konu sahibi cok iyi oldugunu iddia ediyo zaten bunlari dusunmustur herhalde:)) bizde iste hala ronantik ic camasiriyla oyalanalim :))) hahaha

O enfeksiyonlar hep bu yüzden oluyodur ya çok anlayışsızmış..

Iyide konu sahibi cok iyi oldugunu iddia ediyo zaten bunlari dusunmustur herhalde:)) bizde iste hala ronantik ic camasiriyla oyalanalim :))) hahaha
Benimki romantiklikten anlamıyor kac tane iç camasırı aldım yok yaslı kadın geceligi yok sıkmıyomu seni diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…