Eşim ona yetmediğimi söyledi

Evet doktorda dedi idrar yolu enfeksiyonu sık cinsel ilişkidende olabiliyormus.
Bende mantar oldum son bi kac ayda kac kez. Benimkisi iliskiden degil ama. Iliskiden sonra idrarini yapman lazim. Kadinda delikler cok yakin oldugu icin enfeksyona cok musaitmisix maalesef. Goruyosunuz gene olan kadina oluyo

anam onu bunu bırakında asıl şimdi benim bir sorunum var. tam da erkek arkadaşımdan ayrılmışken. vede gece gece bu konu kötü oldu yav.

Sapı biliyor anlar diye kullanamıyorum.istedigim zamn iliskiye girmek istiyorum mesala aynı gün tüm gün evde oluyoruz sabah dgilde öglen istiyorum ozaman beni red ediyor aklın nerdeydi olmaz diyor.

Sizede yazik yani ne bileyim kadınları sex objesi gören erkekler ne anormaller ya
Sizin için çok zor bir durum yani nasıl desem evlilik demek sadece cinsellik demek değildir ki eğlenmek gülmek vakit gecirmek aklıma gelenleri yazdım oysa her sabah sanki asker gibi saat atıyorum 5 de hadi yapalim bitirelim demek kadına saygısızlik
Bir özlem olmalı demiyorum ki haftada 1 kere yapın ama sizde yoruluyorsunuz o istek bitiyordur hergün hergün

Adam kendine resmen seks oyuncağı alır gibi eş almış.
Hem tatmin olmuyorsunuz üstüne hasta oluyorsunuz sırf adam kaçmasın diye
Evet aynen öyle 3 kadının yapacagı seyi ben yapıyorum 10 senedir hergün.Genede yaranamadım ona sinirim bozuldu.esim sultan süleyman olcakmısda yanlıs olmus.Aglancak halimede gülüyorum

Gece gece kulakları cınlamıstır benimkinin.Bu arada sagolun arkadaslar sizin sayenizde kırılmıs özgüvenim geri yerine geldi
canım arkadaşlar niye var ki.iyi ol da gerisini salla gitsin.

Esimle beraber romantik seyler yasamak.Onunla cilvelesmek ama cinsellik yasamamak özlem duyup öyle ilişki yapmak istiyorum ama olmuyor hergün aynı.

Evet aynen öyle 3 kadının yapacagı seyi ben yapıyorum 10 senedir hergün.Genede yaranamadım ona sinirim bozuldu.esim sultan süleyman olcakmısda yanlıs olmus.Aglancak halimede gülüyorum
10 mu yıl?
Yani 19 yaşında evlendiniz, beyefendi 34 iken. Öyle mi?
Sizinle sadece vücudunuz için evlenmiş farkındasınızdır umarım.
Bir insan kendine bu kadar saygısızlığı neden yapar ki? Koskoca 10 yıl. Belki sizi el üstünde tutacak, sizin isteklerinizi ön plana alacak, sizi yetersiz hissettirmeyecek adam gibi bir eşiniz olurdu şimdiye.
Yaranamazsınız çünkü adamın aklı sadece o organında çalışıyor. Tedavi de olmaz çünkü halinden memnun. Sizi umursamıyor.

Esimle beraber romantik seyler yasamak.Onunla cilvelesmek ama cinsellik yasamamak özlem duyup öyle ilişki yapmak istiyorum ama olmuyor hergün aynı.
Hic mi kavga etmiyonuz? Ya da ne bilim yemek bulasik .. dunyadaki tek dusunce sex mi ya: ( bu adami bosasan yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…