Esim onu aldattigima inaniyor..

hayatagacihayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
74
50
3
38
Görevi nedeniyle eşimle 4 5 aydır ayrıyız. 29 aylık çocuğum var. Egitimciyim. Esim sürekli onu aldattığımi düşünüyor. Herhangi bir ispatı da yok. Benden önceki kız arkadaşı onu aldatmış. Biz evleneli 8 yıl oldu nerdeyse. Ben çocuktan sonra toparlanamadim bile. Değil aldatmak. Ama eşim kendi kafasında herhalde beni bitirmek için çıkış yolu arıyor. Veyao beni aldattı buma zemin arıyor bilemiyorum. Diyeceğim şu ki iftiraya maruz kaldım. Ne yapmalıyım.. bir yandan çocuğum babasız kalmasın diyorum ama bir yandan da çok çok kirginim.. eşimin elinde hiçbir elle tutulur ispat vs yok. Sadece sucluyor. Degil aldatmak yolda yürürken dahi bir erkeğin yüzüne bu kimmiş diye dahi bakmayan bir insanım SON DUEUM ANNEM ESIMLE KONUSTU. ESIM AL KIZINI GIT BENI DE BIR DAHA ARAMAYIN DEDI. ANNEMDE GUVENI OLMAYAN BIRIYLE EVLI KALMAMALIDIR DEDI

Son düzenleme:
Yani belliki kiz arkadasindan sonra hic kimseye guvenememis haklida olabilir aslinda. Uzerine cok gitmeyin her daim o guveni ona verin

8 yıl olmuş sizce artık yetmiyor mu ? Bu kadın da insan,ömrü boyunca bunu çekmek zorunda değil.
Bence sert konuşun.Kimsenin sizi böyle bir şeyle suçlamaya hakkı yok.

Yani belliki kiz arkadasindan sonra hic kimseye guvenememis haklida olabilir aslinda. Uzerine cok gitmeyin her daim o guveni ona verin
8 yillik karisinin karsisina gevip beni aldattin demesi mi hakli???
Nasil bir bakis acisi bu yahu
Resmen iftira atiyor karisina , cocugunun annesine , siz erkek uye falan misiniz bunu normal bulmussunuz?

8 yıl olmuş sizce artık yetmiyor mu ? Bu kadın da insan,ömrü boyunca bunu çekmek zorunda değil.
Bence sert konuşun.Kimsenin sizi böyle bir şeyle suçlamaya hakkı yok.
Yani 8 yil olmussa bencede haklisin

Adamın güven problemi falan yok. Boşanmak için yer arıyor.Büyük ihtimalle kendisi sizi aldatıyor ve ondan ayrılmanız için yapıyor. Böyle bir adamla evliliğe devam etmeyin tabii ki ama boşanma davasını o açsın ve kanıtlasın. Öyle iftira atmakla olmaz bu işler. Siz de bu süre içerisinde kanıt bulmaya çalışın, anlaşmalı falan boşanmayın sakın. Ekmeğine yağ sürmüş olursunuz.

Resmen iftira atiyor karisina , cocugunun annesine , siz erkek uye falan misiniz bunu normal bulmussunuz?
Ya iymisiniz ben erkek uye falan degilim yemin ederim her insanin bakis acisi farkli olamazmi. Benim basimada geldi onun icin diyorum

Maalesef kadınların bu dünyada çekmelerinin en temel nedenlerinden biri böyle kafa yapısı. Aman erkekler üzülmesin, aman onlar yorulmasın, onları anlayalım, empati kuralım. Kadının yaşadığı psikolojik şiddet hemcinsi tarafından bile görülmüyor. Daha kadınlar birbirini anlamıyor erkeklerin umursamasını beklemek çok iyimserlik sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…