- 1 Temmuz 2019
- 74
- 50
- 3
- 38
- Konu Sahibi hayatagacihayat
-
Yani belliki kiz arkadasindan sonra hic kimseye guvenememis haklida olabilir aslinda. Uzerine cok gitmeyin her daim o guveni ona verin
Yani bufa dogru ama adamkda anlamak gerekiyoBen bunu kendime buyuk hakaret olarak algilar direk bosanirim
Cocuklarimin da boyle bir adamla ayni evde yasamamalari hayirlarina olur zaten
8 yillik karisinin karsisina gevip beni aldattin demesi mi hakli???Yani belliki kiz arkadasindan sonra hic kimseye guvenememis haklida olabilir aslinda. Uzerine cok gitmeyin her daim o guveni ona verin
Yani 8 yil olmussa bencede haklisin8 yıl olmuş sizce artık yetmiyor mu ? Bu kadın da insan,ömrü boyunca bunu çekmek zorunda değil.
Bence sert konuşun.Kimsenin sizi böyle bir şeyle suçlamaya hakkı yok.
Siz erkek misiniz?Yani bufa dogru ama adamkda anlamak gerekiyo
Peki bi dakika bakayim
Size bakilacak? Okudugunuzu da anlayamiyor musunuz?Peki bi dakika bakayim
Iyide ben mi erkek oluyorum burda
Size bakilacak? Okudugunuzu da anlayamiyor musunuz?
Ya iymisiniz ben erkek uye falan degilim yemin ederim her insanin bakis acisi farkli olamazmi. Benim basimada geldi onun icin diyorum8 yillik karisinin karsisina gevip beni aldattin demesi mi hakli???
Nasil bir bakis acisi bu yahu
Resmen iftira atiyor karisina , cocugunun annesine , siz erkek uye falan misiniz bunu normal bulmussunuz?
Maalesef kadınların bu dünyada çekmelerinin en temel nedenlerinden biri böyle kafa yapısı. Aman erkekler üzülmesin, aman onlar yorulmasın, onları anlayalım, empati kuralım. Kadının yaşadığı psikolojik şiddet hemcinsi tarafından bile görülmüyor. Daha kadınlar birbirini anlamıyor erkeklerin umursamasını beklemek çok iyimserlik sanırım.8 yillik karisinin karsisina gevip beni aldattin demesi mi hakli???
Nasil bir bakis acisi bu yahu
Resmen iftira atiyor karisina , cocugunun annesine , siz erkek uye falan misiniz bunu normal bulmussunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?