Esim onu aldattigima inaniyor..

Madem aldattığınızı düşünüyor.
Her gururlu erkek gibi medenice boşansın. Muhtemelen o sizi aldattı ya da aldatıyor.
Sizi ezmesine, aşağılamasına daha fazla izin vermeyin

Merhaba. Benzer bir duruma şahit oldum. Eşinizi bir psikiyatriste götürmeye çalışın. Güvensizlik, kıskançlık, itham... Pat diye ortaya çıkmamıştır. Ufak ufak vardır. Bir sebepten artmıştır. Su yüzüne çıkmış bir rahatsızlığı olabilir. Psikiyatriste gitmeye ikna ederseniz faydalı olacaktır. Elinde olmadan yapıyor olabilir. Benzer bir duruma şahit olmuştum.

az bir süre de değil 8 yıl bence bir doktora gitsin.

Sanırım suan sizden uzak olduğu için beyninde kuruyor. Bazı erkeklere uzaklık yaramıyor ne yazikki.

Esiniz hakli filan degil....
Madem eskinin etkisinde kalmis evlenmeseymis..sizin sucunuz ne peki bu olayda?
Evlilik bu cocugunuz var siz sevgili degilsiniz boyle sacmalayamaz...
Ben olsam madem aldattigimi dusunuyorsun o zaman ac davani derdim...

Esiniz hakli filan degil....
Madem eskinin etkisinde kalmis evlenmeseymis..sizin sucunuz ne peki bu olayda?
Evlilik bu cocugunuz var siz sevgili degilsiniz boyle sacmalayamaz...
Ben olsam madem aldattigimi dusunuyorsun o zaman ac davani derdim...
En son ben dün yazdım. Boşanalım bu kadar iftirayı hazmedemiyorum diye. Cevap vermedi.

Benim teyzemin eşi de evlendiklerinden beri (meğer evlenmeden önce de öyleymiş ama kimseye çaktırmıyormuş - hatta düğünden 1 hafta önce ciddi ciddi bu yüzden ayrılmayı düşünmüş) aşırı kıskanç ve devamlı onu aldatabileceğini düşünüyor. Teyzeme hayatı zindana çeviriyor - ne yapsa 'bunu neden yapıyorsun? Erkeklerin ilgisini çekmek için mi?' gibi ifadeler kullanıyor. Bunu bizim yanımızda da yaptı, şahit olduk ailecek. Teyzem 3 çocuk yaptı adamla, sadece finansal kaynak olarak görüyor - evlilikleri zaten bitik durumda.
Demem o ki - bu tür insanlar değişmiyor - zaman geçtikçe daha da beter oluyorlar. Ya ayrılacaksınız ya da çekeceksiniz.

H hayatagacihayat üzülerek söylüyorum ki böyle tipler kendileri yaptıkları şeyleri siz de yapıyorsunuz diye düşünüyor. İdo Tatlıses’in bir şarkısı var “Sen/Hatalarını hep örtbas eden sen/Kendine bile güvenemeyen sen/Herkesi kendi gibi gören” yani kendisi böyle şeyler yapıyor sizin de yaptığınızı sanıyor.

Demekki kendisi yapıyor ki al kızını git diyor

Ya Allah o çocuğun ahını çıkarır inşallah eşinden. Bu adamlar hem kadının hem çocuğun hayatını mahvediyor.
Ahlaksız herif...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…