Esim onu aldattigima inaniyor..

Hayatta diğer konulara yazmam ama buna kayıtsız kalamadım
Kendini ispatlamaya çalışmak bile yeterince iğrenç bi durum. Bi çocuk evlilik için yapılmaz kendine yaparsın. Düştüğün durum çok gurur kırıcı kadın olarak ben soğumuştum çoktan öyle bi evde büyüteceğine huzurla kendin büyüt
Allah yardımcın olsun

Boşanmanın gerekli ve kaçınılmaz olduğu durumları bize de söyler misiniz? Sanırım liste şiddet ve aldatmayla başlıyordur. Sonra? Cidden merak ettim. Ve sanırım o listede iftira ve namusa dil uzatma yok.

Bu konuya bosanmaya gerek yok gibi bisey yazmadim bosanin yazmak artik klise bi yaklasim oldu dedim ve tabiki bu bi bosanma sebebi olmakla beraber konuyu acan kisi bunu kolayca yapabilmis olsaydi gelip burda derdini anlatmaz direk dava acardi demekki is teoride soylendigi kadar basit ilerlemiyo herkes yinede acaba bi tutar yani kalirmi diye dusunmeden kestirip atamiyo bazi seyleri.Ayrica konu sahibiyle ilgili diger konulardan falan bi fikrim yok ona gore degerlendirilirsin ben birazda genel biseyler soylemek istedim...

Yani belliki kiz arkadasindan sonra hic kimseye guvenememis haklida olabilir aslinda. Uzerine cok gitmeyin her daim o guveni ona verin
Arkadaslar niye bu kadar tepki veriyonuz yani herkes istedigi yorumu yapabilir siz cok abrtiyorsunuz

eşin muhtamelen şizofren bu doktora götür bence çünkü onlar hep aldatıldığını düşünür

8 yıllık eşine, çocuğunun annesine durduk yerde "beni aldattın, aldatıyorsun" diyen hasta bir adam varken bu kadın neyi, niye, kim için düzeltmeye çalışsın?
Adam yarın "aldatıyordu, o yüzden öldürdüm" diyebilir. Böyle bir evlilik için ayrılık kaçınılmaz son. Ayrılırken nefes alıyor olmak istiyorsa boşanmalı.
Böyle hasta bir adamla aynı evde çocuk yetiştirilmez zaten.

Konu sahibi neye cesaret edebilir diye düşünüp, kendi değer yargılarımızı bir kenara bırakıp yorum yapmıyoruz ki ama. Yani konu sahibinin yerine kendinizi koyun, 8 yıllık eşiniz, bir de bu adamdan çocuk yapmışsınız, size beni aldatıyorsun diyor. Ne yapardınız? Herkese boşan diyen biri değilim. Çiftler sorunları kendi aralarında çözemiyorlarsa, terapi almalı diye düşünürüm. Ama kaç yıllık kocam bana böyle bir iftira atsa, boşarım, net.

Yani 8 yıl bir ihaneti unutmak için hele ki başka birinin ihanetini unutmak için çok uzun bir süre. Sizi yapmadığınız bir şey ile kırıcı bir şekilde suçluyorsa bırakın suçlamaya devam etsin. Boşuna dememişler "Sağıra sözünü, köre yüzünü süsleme yorulursun" diye. Bırakın sözlerinizi süslemeyi neye istiyorsa ona inansın yormayın kendinizi siz kendinizden eminken gereği yok bunların

Gunleriniz esinize kendinizi aldatmadiginizi ispat etmekle mi geciyor? Adam olsun aldatildigini dusunuyorsa acsin davayi.Ona nedem yanasmiyor ?

Vallahi yazik size hepiniz burfa ablam annem yasindasjniz yaptiklariniza bakin
Profilindeki yaş doğruysa 19 yaşındasın değil mi? Yazdığın ilk yorumu okuyunca sana bir şeyler yazmak istedim. Genelde genç kızların bir dönemi oluyor; hayatlarına giren erkek için fazla tavizkar oldukları, kendilerini kısıtladıkları, paraladıkları bir dönem. Ve böyle böyle yıllar geçiyor ve bir gün geliyor; ama ben bunu hak etmemiştim, bir sürü emek verdim, onun için şunu yaptım bunu yaptım diye isyan ettikleri, aslında değer ve saygı görmediklerini anladıkları bir gün. Şaşmıyor inan bu gidişat. Şu forumu takip ediyorsan, sen de görüyorsundur. Yazdıklarından senin de bunları yaşamaya yatkın olduğunu hissettim. Umarım öyle değildir. Gencecik insansın, cidden üzülürüm. Sana saygı göstermeyen, haddini bilmeyen insan kim olursa olsun, onunla vaktini harcama, kendinden ödün verme, sana yapılan terbiyesizlikleri aklamaya çalışma. İlk yorum tam da bunları yapacak bir kadının yazacağı şeyler. Kendi iyiliğin için yapma.

Vallahi yazik size hepiniz burfa ablam annem yasindasjniz yaptiklariniza bakin

"O zaman kendine güvendir" diye beylik laflar etmeyi biliyorsun ama. Ne oldu 'ben de yaşadım' tecrübene?

Ayrıca sana abla tavsiyesi kimse kimsenin şeref ve namusuna dil uzatamaz. Kadın erkek farketmez...

"O zaman kendine güvendir" diye beylik laflar etmeyi biliyorsun ama. Ne oldu 'ben de yaşadım' tecrübene?

Ayrıca sana abla tavsiyesi kimse kimsenin şeref ve namusuna dil uzatamaz. Kadın erkek farketmez...
Vallahi bana uzatiyolarsa bende hayhay uzatirim siz yazismalari gormediniz heralde . Her neyse kim suclu veya degil ortaya cikacak gereken yollarada ben basvurdum hoscakalin

Eşinin bipolar olma ihtimali de var şizofreni de çocuğun böyle bir babayla olacaksa bence babasız da büyüyebilir

Eger psikolog degilseniz zaten hayatinizin hicbir alaninda bu kadar dert bi arada goremezsiniz , burasi bir derdim var bolumu
Merak etmeyin biz bosanin deyince de kimse haa kk kadinlari bosan dedi gidip bosaniyim demiyor
Fikrimiz soruluyor , ya da siz olsaniz ne yaparsiniz diye soruluyor bizde fikrimizi soyluyoruz
Benim kocam bana beni aldatiyorsun derse bosarim
Bol keden de atmiyorum cok daha "hafif" bir nedenden kocasini bosamis kadinim

Çocuğum ılerde sorun yaşar mi bunu çok düşünüyorum. Bana atılan iftiraya inanır mi vs. Simdi arAmiyor arasa da acmayavagim. Bosanmak istediğimi söyleyeceğim. Bu laflara rağmen karisi olarak mi kalmalıyım.

Ben gayet saygili terbiyeli bi insanim. Sizler nasil knusacaginizi bilmiyorsjnuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…