- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
- Konu Sahibi hayatagacihayat
-
Neden erkek olduğunu düşündünüz ki? Bunlardan çok var toplumda. Hatta kk bile dolu bu tarz düşünceye sahip kadınlarla.Siz erkek misiniz?
@Mune okullar kapandi bunlar dolustu buraya , bi bakar misin bu uyeye?
Sürekli bunu tekrarlaman beni şüpheye düşürdü. sanki çıkar yol arıyormuşşsun gibi geldi. aldatmamışssan aldatmamışsındır. elinde ispat yok nedir.?eşimin elinde hiçbir elle tutulur ispat vs yok. Sadece sucluyor.
Yani belliki kiz arkadasindan sonra hic kimseye guvenememis ama bu hakli olur anlamina gelmez bosanin
Yani 8 yil olmussa bencede haklisin
Boşanmanın gerekli ve kaçınılmaz olduğu durumları bize de söyler misiniz? Sanırım liste şiddet ve aldatmayla başlıyordur. Sonra? Cidden merak ettim. Ve sanırım o listede iftira ve namusa dil uzatma yok.Bende direk bosanin diyenlere bi anlam veremiyorum artik bu sitede okudugum bosanin kelimesini hayatim boyunca bu kadar sık duyamicam sanirim tabiki gerekli hatta kacinilmaz oldugu konular oluyo ama bi duzeltme cabasi vs olmadan her konuya bosanin diye akil vermek cok klise bi yaklasim oldu artik...
Tabiki ALDATMADIM. Esim o kadar suçladı ki artık insanlara kendimi inandırmak zorunda hissediyorum. Çok onur kırıcı bir durumSürekli bunu tekrarlaman beni şüpheye düşürdü. sanki çıkar yol arıyormuşşsun gibi geldi. aldatmamışssan aldatmamışsındır. elinde ispat yok nedir.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?