Esim onu aldattigima inaniyor..

Siz erkek misiniz?
@Mune okullar kapandi bunlar dolustu buraya , bi bakar misin bu uyeye?
Neden erkek olduğunu düşündünüz ki? Bunlardan çok var toplumda. Hatta kk bile dolu bu tarz düşünceye sahip kadınlarla.

Hicbir şüphe vs yokken böyle suçlamasının hiçbir anlaşılır yanı yok.8 yıl önceki aldatılmayi kafaya takip eşini sucluyorsa burda büyük bir sorun vardır.Bunun güven vermeyle de alakası yok kadın gozum kimseyi gormuyor diyor yok guven ver yok anlayışla karsila diye akil verenleri anlamiyorum.Insan çocuğunun annesine böyle bir itham da bulunamaz.Eger ki eminse kanıtı varsa gider boşanır ama kimsenin namusuna dil uzatamaz.Esinizin bir psikyatriste gitmesi gerekiyor tabii gider mi o ayrı.Benimde sevgilim zamaninda gitti nişanlandı sonrasinda birgunde acaba bu sevgilimde(eşimde) bırakır gider mi diye düşünmedim.Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bir durum.

eşimin elinde hiçbir elle tutulur ispat vs yok. Sadece sucluyor.
Sürekli bunu tekrarlaman beni şüpheye düşürdü. sanki çıkar yol arıyormuşşsun gibi geldi. aldatmamışssan aldatmamışsındır. elinde ispat yok nedir.?

Elinizde buna dair kanıtlar varsa bence direkt hakaret davası açın.
Bu nedir böyle gerçekten aklım almıyor madem aklı şeytanlığa çalışıyo ya karısının dibinde otursun çalışsın ya da belki kendi yaptığı şeyleri nikahlı karısına yakıştırmasın.
Çok sinirlendim gerçekten böyle hastalıklı düşünceler olmaz olsun.

aldatmamıs olmama ragmen benı aldattın dıye suclama yapan bır ınsanla gelecegımı heba etmem

Güven problemi falan hikaye. Eşinizin hasta bence güven problemi vardıysa evlenmeseymiş kimse onu tedavi etmek zorunda değil. Böylesi bir aşağılanmaya maruz kaldınız çocuğum babasız büyümesin derdinde misiniz? Yarın gözü dönse evladınızın yanında sen beni aldattın dese bunu duysa çocuğunuz çok mu mutlu bir hayatı olur sevgili babasıyla? Madem aldattığınızı düşünüyor boşasın sizi. Aldatıldığı halde neden evli sizinle bu kadar mı saygısı yok kendine?

Kuru gürültüye pabuç bırakmayacaksınız değil mi?
Yok öyle çamur at izi kalsın..

Hem iftira hem de boşanma davası açıp bir güzel tazminat talep edin.

Boşanırsanız evladınız babasız büyümeyecek yalnız. Bunu da anlamıyorum. Boşanmak babayı yok etmek anlamına mı geliyor? Ha o baba çocuğunu arayıp sormayacak bir varlıksa, zaten şuan aynı evde de ona ihtiyacı olan sevgiyi veremiyordur. Ama evlat sevgisini içinde barındıran bir adamsa, aynı çatı altında olmasa da baba sevgisinden mahrum bırakmaz çocuğunu.

Hayatınızdaki insan ahlakınıza, şerefinize dil uzatıyor. O zaman evliliğin anlamı nedir? Çocuklarımıza öğretmemiz gereken öncelikli şeylerin başında saygı, ahlak, gurur, kendini sevmek gibi şeyler de geliyorsa, bu evliliğin içinde ona bunları nasıl öğretmeyi planlıyorsunuz? Ve bunlar bir kenara, evliliğin temel taşlarından biri olan saygı ve güven aranızda yokken, hayatı bu adamla nasıl paylaşmayı, nasıl aynı koltukta yan yana oturmayı, nasıl ele ele tutuşmayı, sevişmeyi düşünüyorsunuz? Bunları lütfen bir düşünün.

Bende direk bosanin diyenlere bi anlam veremiyorum artik bu sitede okudugum bosanin kelimesini hayatim boyunca bu kadar sık duyamicam sanirim tabiki gerekli hatta kacinilmaz oldugu konular oluyo ama bi duzeltme cabasi vs olmadan her konuya bosanin diye akil vermek cok klise bi yaklasim oldu artik...

Sabah başka konu açtınız orada böyle bir ayrıntıda yoktu.

Şimdi eşinizin, onu aldattığınızı düşündüğü gibi önemli bir konu açıyorsunuz. 1-2 saat içinde olmadıysa bu dedikleriniz ki bir süreçten bahsediyorsunuz, inandırıcı gelmedi konu o yüzden bana.

Boşanmanın gerekli ve kaçınılmaz olduğu durumları bize de söyler misiniz? Sanırım liste şiddet ve aldatmayla başlıyordur. Sonra? Cidden merak ettim. Ve sanırım o listede iftira ve namusa dil uzatma yok.

8 yıl olmuş pes.Önce sert konuşurum hala toparlamazsa kendini ispatınla aç boşanma davasını derim.İkinci bir olasılık da eşiniz sizden soğudu veya başka birisi var o yüzden bu yola başvuruyor olabilir.Erkeklerin geninde var adamca çıkıp söylemiyorlar böyle garip yollara başvuruyorlar.Ama dediğim gibi bu bir tahmin.

Sorsan namusum derler adam kendi namusuna iftira atıyor
Madem aldatıyorsun neden açmıyor davayı biliyor öyle bir şey yapmadığını çünkü kendi yaptı yakalanırsa aa sen de beni aldattın ama diyecek herhalde

Sürekli bunu tekrarlaman beni şüpheye düşürdü. sanki çıkar yol arıyormuşşsun gibi geldi. aldatmamışssan aldatmamışsındır. elinde ispat yok nedir.?
Tabiki ALDATMADIM. Esim o kadar suçladı ki artık insanlara kendimi inandırmak zorunda hissediyorum. Çok onur kırıcı bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…