Esim onu aldattigima inaniyor..

Vallahi bana uzatiyolarsa bende hayhay uzatirim siz yazismalari gormediniz heralde . Her neyse kim suclu veya degil ortaya cikacak gereken yollarada ben basvurdum hoscakalin

Ne suçu yahu?
Forumda herkes hakaret içermedikçe birilerine cevap verebilir.

Ayrıca dil uzatamaz diye sana yazmadım. Konu sahibi ve ezilen tüm hemcinsler için, sırf erkek diye kimse kimsenin namusuna, iffetine, şerefine dil uzatamaz bunu sen de öğren dedim.

Loreth de bu yönde tavsiye vermiş. İyi oku..

Erkek değil fazla eril zihniyete maruz kalmış eğitimsiz bir kadın sadece bana kalırsa.
Neden erkek olduğunu düşündünüz ki? Bunlardan çok var toplumda. Hatta kk bile dolu bu tarz düşünceye sahip kadınlarla.

Bunyem reddediyor arkadaslar boyle kadin olabilecegini , bana gore bir kadin bunu diyemez , kabullenemiyorum cidden

Gunleriniz esinize kendinizi aldatmadiginizi ispat etmekle mi geciyor? Adam olsun aldatildigini dusunuyorsa acsin davayi.Ona nedem yanasmiyor ?
Daha önce de bu konuda tartıştık. TMM ikna oldum dedi kapattı. Simdi yeniden başladı. Anlamıyorum güzel guzel konuşuyor sonr bu konu.
Kaldı ki çok kilo aldım. Saçımı zor tarıyorum

Ben sadece sizleri uyardim erkekler var ona gore knusun falan +18 konular knusmayin die tavsiyemi verdim kotu yaptimi asla dusunmuyorum bidaha olsa bidaha uyariririm sonucta burda kadinlarin yarisi evli yani

Durup dururken aldatiyorsun demesi icin sizofrene yakin bir hastalik tasimasi lazim
Bir detay vardir
Bize anlatmadiginiz
Ne oldu da killandi
Yada bunu dusunmeye basladi

Sen beni aldattın deyip kenara mi çekiliyor? Aldatildigini düşünen açar boşanma davasını. Sizin bu durumu sanki normal görür gibi bu konuyu açmanız bile garip. Ne değişik ilişkiler var ya. Aldatildi ise aldatildi, bu onun problemi.

Durup dururken aldatiyorsun demesi icin sizofrene yakin bir hastalik tasimasi lazim
Bir detay vardir
Bize anlatmadiginiz
Ne oldu da killandi
Yada bunu dusunmeye basladi
Daha önce bana aldığı bir telefon vardı evde. Unutulmuş çekmecede kalmış. Onu Bana yontuyor evden 2. Telefon cikti diye. Halbuki kendisi almıştı. Sonr başka telefon alınınca çekmeceye aTtm unuttum varlığını. Bunun gibi savma sapan şeyler.

O zaman bosasin seni madem aldatiyorsun

Sizce kalmalı mısınız?
Kalabilir misiniz?

Hadi şimdi görevde, yanınıza gelince her şey normalmiş gibi yaşayabiliyor musunuz?

Hayatta hiç kırmızı çizgileriniz yok mu biri bunu yaparsa onu silerim diyeceğiniz?

Siz evinizde çocuklarınıza bakıp gündelik işlerinizle meşgul olurken, belki çalışıp ev ekonomisine katkı sağlarken, pis zihniyetli birinin sırf eşiniz diye sizi yabancı bir erkekle düşünmesini ve hatta bunu size defalarca dikte etmesini hazmedebilecek misiniz?

Sırf çocukların babası olması bu iğrenç komployu affettiriyor mu?

Bunu ileride çocuklarınıza nasıl açıklarsınız? "Babanız bana iğrenç iftiralar atıyor ama sizin için ayrılmıyorum. Siz de beni örnek alın" mı?

Çocuk için bir nebze boşanma ertlenebilir. Ama benim için bu konuda erteleme sözkonusu değil.
Siz üstteki sorulara göre cevabınızı bulun..

Ben sadece sizleri uyardim erkekler var ona gore knusun falan +18 konular knusmayin die tavsiyemi verdim kotu yaptimi asla dusunmuyorum bidaha olsa bidaha uyariririm sonucta burda kadinlarin yarisi evli yani

Sıktın valla ya ne dediğin de anlaşılmıyor. Kendini ifade edemiyorsun daha..

Uyarmışmış. Kimi neye karşı uyarıyorsun sen?

Erkek varsa var bize ne? Hamam mı burası?
+18 dediğin cinsellikse erkekler alâsını konuşuyor.

Cinsellik dediğin şey biyolojik, hormonel bir olay. Yaşın yüzünden gözünde büyümesin yani..

Sizi de kendi gibi gördüğünden oluyor bu. Erkekler uzakta olup dogru durur mu ki zaten. İstisna harici böyle. Eşlerini de aynı kendileri gibi sanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…