- 1 Temmuz 2019
- 74
- 50
- 3
- 38
- Konu Sahibi hayatagacihayat
-
yalnız bu olay kırgınlığın çok çok ötesinde bir olayVeyao beni aldattı buma zemin arıyor bilemiyorum. Diyeceğim şu ki iftiraya maruz kaldım. Ne yapmalıyım.. bir yandan çocuğum babasız kalmasın diyorum ama bir yandan da çok çok kirginim..
Daba önceki mesajda yazdım.Bir şey söylemeni istedim varsa diyaloğun sor sana bunu düşürten nedir diye. İnsan bir şeylerden şüphelenmeden pat diye bunubsöylemez. Belki ortada bir yanlış anlama var.
Daba önce biz sevgili iken bana hediye telefon almıştı. Sonra başka bi tel aldım. O hediye tel de cekmece de unutuldu gitti. Bakıcı kız çocuğumun eline vermiş oynasın diye o arada görmüş. Evden 2. Telefon cıktı deyip duruyor. E bak dedim.sen almıştın. Yok evde 2. Telefon ne arıyor diyor. Senin aldigin tel diyorum ever ama saklamissin diyor. Yerini dahi unuttuğum.bise. neyse buna ve bunun gibi savma sapan şeylere dayandirmaya çalışıyor. Hatsız telefonun bile suçlusu ilan etti bejiTekrar baktım tam bir anlatım görenedim.
Başka bir konuda bana küfür ettiği için davalık olacağız arkadaşla. Görürüz o zaman erkek mi kadın mı kendisi.
Vay bacaksıza bak sen..
Hangi konu o?
Aynı zamanda bana iyi davranıyor. Vallahi beynim yandı. Kafayı yemek üzereyim.Ben bu insanları anlayamıyorum güvenmediğim insanı hayatımda tutmam... medem aldattığınızı düşünüyor boşansın,ne bekliyor? Ha ben sizin yerinizde olsam böyle bir imada bulunsa direk boşarım,sizin basiretsizliğinizden yüz bulup böyle konuşabiliyor
Çocuk 2 yaşını geçti. 1 yılda hamilelik 3 yıl önce böyle bir konu yoktu. Yeni cıktı bu konu.eşinizin ciddi bi psikolojik sorunu yoksa ki sanmıyorum, bence de sizi aldatmış aldatıldım ondan şüpheciyim olayına inanmayın. bir de böyle bir adamla nasıl çocuk yapıyorsunuz resmen namusunuza laf ediyor :\
Kendisi aldatıyo kişi kendinden bilir işiGörevi nedeniyle eşimle 4 5 aydır ayrıyız. 29 aylık çocuğum var. Egitimciyim. Esim sürekli onu aldattığımi düşünüyor. Herhangi bir ispatı da yok. Benden önceki kız arkadaşı onu aldatmış. Biz evleneli 8 yıl oldu nerdeyse. Ben çocuktan sonra toparlanamadim bile. Değil aldatmak. Ama eşim kendi kafasında herhalde beni bitirmek için çıkış yolu arıyor. Veyao beni aldattı buma zemin arıyor bilemiyorum. Diyeceğim şu ki iftiraya maruz kaldım. Ne yapmalıyım.. bir yandan çocuğum babasız kalmasın diyorum ama bir yandan da çok çok kirginim.. eşimin elinde hiçbir elle tutulur ispat vs yok. Sadece sucluyor. Degil aldatmak yolda yürürken dahi bir erkeğin yüzüne bu kimmiş diye dahi bakmayan bir insanım
8 yılda esler birbirinin ne yapıp ne etmedgi bilir. Sizi hayatından cıkarmak için bahanemi arıyo acabaGörevi nedeniyle eşimle 4 5 aydır ayrıyız. 29 aylık çocuğum var. Egitimciyim. Esim sürekli onu aldattığımi düşünüyor. Herhangi bir ispatı da yok. Benden önceki kız arkadaşı onu aldatmış. Biz evleneli 8 yıl oldu nerdeyse. Ben çocuktan sonra toparlanamadim bile. Değil aldatmak. Ama eşim kendi kafasında herhalde beni bitirmek için çıkış yolu arıyor. Veyao beni aldattı buma zemin arıyor bilemiyorum. Diyeceğim şu ki iftiraya maruz kaldım. Ne yapmalıyım.. bir yandan çocuğum babasız kalmasın diyorum ama bir yandan da çok çok kirginim.. eşimin elinde hiçbir elle tutulur ispat vs yok. Sadece sucluyor. Degil aldatmak yolda yürürken dahi bir erkeğin yüzüne bu kimmiş diye dahi bakmayan bir insanım
Atlatamadığım Kıskançlık
:110: Benim yaklaşık 1 yıldır devam eden bir ilişkim var. İlk doğru düzgün sevgilim. Kendisini de seviyorum. Bana olan sevgisine değerine hayranım ama ne kadar mükemmel olursa olsun icimde aniden kabaran nefrete engel olamıyorum. Çok seviyorken birden ona gıcık oluyorum tiksiniyorum ayrılmak...www.kadinlarkulubu.com
Umarım anlar. Bi de özelden telefon numaramı falan istedi, tehdit mi edecekti napacaktıysa.18 sayfayı merak içinde okudum..
Arkadaş yardırmış baya. Neyse sanal alemin de dingonun ahırı olmadığını anlar artık..
Umarım anlar. Bi de özelden telefon numaramı falan istedi, tehdit mi edecekti napacaktıysa.
Offf 18 sayfayi bur çırpıda okudum o değil de çok cesurmus arkadaş yalan atma azmine hayran oldum desem eger ergenlik çağında saçları yağlı düşük kotlu bir bebe gelirse güle güle ölürüm.Umarım anlar. Bi de özelden telefon numaramı falan istedi, tehdit mi edecekti napacaktıysa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?