Eşim Öpmeyi Sevmiyor

Ama gulmeden duramadjm valla ve düşündüm biz ne kadar öpüşüyoruz diye
20 sn çok uzun bi süre eşiniz haklı

ay ben de ayniyim,ameliyat oldum ama bi sure sonra yine nefes alamamaya devam. opusme icinse arada agzi cekerek tekrar yumulma yapın shshshahahha karsidaki bu durumu cakmadan tabi ki

omuzuna sırtına vuruyorum bırakıyor derin nefes alıyorum sonra allah ne verdiyse ,

ben sevmiyor değilim sadece imkanlar dogrultusunda anca bu kadar

Ya sevmiyorum işte tam tersi yapmacık geliyor
Biraz uzun olunca romantik oluyor kendimi daha iyi hissediyorum
Off ya niye böyle oldu ki moralim cok bozuk

Eşim bana hergünbeni 30 saniye öpeceksin dese, öpmem valla öpmem =)))) o ne öyle ev ödevi gibi, yapmayın allahaşkına=))

Degisikmis hergun opusmek mi? benim esimde her zaman yapmaz ama bende istemem zaten surekli bisey biktirir insani

Biz gün içinde hiç öpüşmeyiz yani uzun uzun öpüşmek için benim de içimden gelmez sevişmeden önce öpüşürüz ya da çok nadiren uzun öpüşmenin sonu yatakta bitiyor genelde

Birde adam beraber olmadan oncede mi opusmuyor? Opusmeden daliyosa bence sknti var..
Yok o zaman opusuyoruz ama eskisi gibi degil yine kısa sürüyor ve benim moralim bozuluyor. Moda giremiyorum hazır olamıyorum anladınız..

Şunu anladım bu konuyu takıntı haline getirmemem lazım. Bir daha asla bu mevzuyu acmıycam kendisi operse öper. İnş basarabilirim

Kızlar Libidosu dusuk bi cift degiliz normalde ama eşim yogun calısıyor hali olmuyor cinsellik için o yuzden bende yakınlasabilmek için fazla öpücüğe vermişim kendimi heralde onu anladım. O kadar sn den sonra yatakta biter demişsiniz bizim cok nadirdir yatakta bittiği..

Yahu 10-15 saniye opusme illa neden cinsellige kaysın ki hemen. Bazen içinden gelir 2 sn öper bazen içinden gelir 20 sn öper, bazen sarılır. Bazen de malum isi baslatmak icin oper. Kısacası her sey icinde bitiyor.

20 sn opustukten sonra yatakta bitiyorsa demek ki yataga gecmek icin opuyorsunuz/opuluyorsunuz.

Mart ayında açtığınız bu konu noldu?
Aldatıyor mu eşiniz?

Aldatıyor mu eşiniz?
Cok sukur aldatmıyormus hayatımdaki en büyük travmayı yasadım o gunden beri saglık sorunlarım var. Kendime cok buyuk kotuluk yaptım. Bütün deliller temiz cıktı sukur. O anki ruh haliyle herseyi yanlıs anlamısım. Tüm bunların sebebi ise kaynanam
Cok buyuk bi olay yasadık psikolojim bozuldu ve eşime sardım. O da bana bu olaylardan sonra soguk davranınca aldattıgını dusunmustum. Neyse sukur gecti bitti

Gözünüz aydın olsun.
Konu yarım kalınca sormak istedim.

20 saniye öpüşsek bizim de sonu yatakta biter :)
hergün hergün uğraşamam ayol ev iş çocuk

bende severim öpüşmeyi bizimkilerde uzun vadeli olmaz ama :)
uzun vadeli olursa dediğm gibi olur sonu :)

Aldatıyor mu eşiniz?

aynı şeyi düşünmüşüz. ben konuyu direkt o konuya bağladım. çünkü konudaki en son mesajı herşeyi açıklıyor gibi.

cevap vermişsiniz; düzenleyim bari sevindim aranızdaki sorunları çözümlediğinize.
belki adam öpüşmeyi sevmiyordur.
ben de sevmem de.

Ben de öpmeyi, dokunmayı çok severim sevgilim isyan etti en son koala gibisin bi dur diye. Küstüm öpmüyorum artık seni dedim uzak durdum bir süre bu defa o yanaşmaya başladı. Biraz uzaklaşmak fayda sağlıyor.

Acıkcası bende sevmıykrum ya eşim cok sever ama ben cıks olmuyor

Ben bırak 20 sn 10 sn öpeyim sonu yatakta biter hiç yanaşmıyorum eşiniz haklı kimi de fazla sevmez

20 saniyelik öpüşme sonu yatakta biter kesin kardeş..
Biz en fazla kondurmalı öpücükle kaçarız.

Yani 3 gün hiç öpüşmediğimiz de olur.
Sayıyla yapılır mı bu yahu?
Az unutturun çok sıkmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…