• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ortada yok..

Esilay2323

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
2
2
1
33
Arkadaşlar ben toprak111 , sebebsiz yere banlandım dayanamadım yeni hesap açtım, konumu biliyorsunuz ben davamı açtım ama şuan eşim ortada yok telleri kapalı, çalıştığı yeri aradım izne ayrılmış ve benim adıma olan arabayı alıp gitmiş nereye gitti kimsenin haberi yok arabayı benden kaçırıyor.
Simdi eşimin tayini İstanbula cıkmıstı ama gidip gitmeyecegi kesin değildi evi neyi İstanbul a göndermiş, sorun su ki bende İstanbul u kazandım bu hafta okulum baslıyacak ailem git evinde kal oku evin dururken niye yurtta kalcaksın , evden gitmesi gereken biri varsa o gitsin dedi uzaklaştırmasıda var, şimdi ben napayım çok kararsızım bana yol gösterin, eşimde ortalıkta yok dava açınca arabayı alıp gitmiş farklı şehirli olduğumuz için ne ailesine ne de kendisine hiç bir şekilde ulaşamıyorum.emniyete de bildiridim cvb gelmedi daha iyice bunaldım bana yol gösterin hesap kapatılsada yorumları okuycam.

Adamin sizi oldurmesinimi bekliyorsun bosaniyorsun hala niye ortak evde kalacaksiniz

Toprakçığım,keşke konunun öncesinide yazsaymışsın. Sanki bir kk fenomeni,sanki kk'nın en bilinen,tanınan üyesiymişçesine yazmışsında,konudan birşey anlayan olmamış.
Bu haliyle bir tek araba konusuna yorum yapabilirim,araba senin üzerineyse emniyete gidip arabamı çaldılar de,bulunur bu sayede,adamda arabada.

Ben özet geçeyim zira "ben toprak" deyince kim olaki bu diyerek konularına baktım.Kötü giden evliliği içinde kocasının kendisinden önce bir başkasıyla evli olduğunu ve bunu kendisinden gizlediğini öğrenip tabiri caizse dellenmiş.Gerisine bakamadım:KK53:Boşanma davasına kadar gitmiş iş sonrada araba kayıp,arabayla birlikte koca da kayıp.

Ben özet geçeyim zira "ben toprak" deyince kim olaki bu diyerek konularına baktım.Kötü giden evliliği içinde kocasının kendisinden önce bir başkasıyla evli olduğunu ve bunu kendisinden gizlediğini öğrenip tabiri caizse dellenmiş.Gerisine bakamadım:KK53:Boşanma davasına kadar gitmiş iş sonrada araba kayıp,arabayla birlikte koca da kayıp.
Galiba şu anda istanbulda kalacak ev lazım toprak'a
Ve kocasının istanbulda nereye ev kurduğunu bilmiyor
Galiba

Ortak evleri var ama adam orda kalır diye kendi yurtta kalmak zorunda gibi anladım ben.Babası da evin var yurtta kalma mı diyormuş nedir.Ortalık karman çorman sanırsam.
Harbiden karman çorman. Ayrılsak da beraberiz deyip eve ortasından bant çekip sınır koysunlar kendilerine

Arkadaşlar ben toprak111 , sebebsiz yere banlandım dayanamadım yeni hesap açtım, konumu biliyorsunuz ben davamı açtım ama şuan eşim ortada yok telleri kapalı, çalıştığı yeri aradım izne ayrılmış ve benim adıma olan arabayı alıp gitmiş nereye gitti kimsenin haberi yok arabayı benden kaçırıyor.
Simdi eşimin tayini İstanbula cıkmıstı ama gidip gitmeyecegi kesin değildi evi neyi İstanbul a göndermiş, sorun su ki bende İstanbul u kazandım bu hafta okulum baslıyacak ailem git evinde kal oku evin dururken niye yurtta kalcaksın , evden gitmesi gereken biri varsa o gitsin dedi uzaklaştırmasıda var, şimdi ben napayım çok kararsızım bana yol gösterin, eşimde ortalıkta yok dava açınca arabayı alıp gitmiş farklı şehirli olduğumuz için ne ailesine ne de kendisine hiç bir şekilde ulaşamıyorum.emniyete de bildiridim cvb gelmedi daha iyice bunaldım bana yol gösterin hesap kapatılsada yorumları okuycam.
ne kocalar var hey gidi heyy...

Her zikkim onun olsun. Sen kendine yeni hayat kurmaya bak.
Araba ne zaman alindi nikahtan oncemi sonra mi polise sikayet et
belki tazminat koparirsin ama maden boyle b.k bir kocan vardi kurtulduguna sevin bence

Koca kayıp araba kayıp malesef Toprak ta banlandi kayıp...
Evi arabayi bosver kurtul bir an önce bu adamdan

Back
X