ayy bende eskıden acayıp oynardım,sims, ceasers ve paraoh fanatıgıydım. sabahlara kadar oynar işe uykusuz gıderdım. sonra gına geldı bıttı.
bak benimde şimdi sims aklıma geldi...ne zevkli bir oyundu ya:))son versiyonunu oynadınmı bilmiyorum ama o cok daha zevkli idi..kişiler sanki üç boyutlu gibi..
Beimkide öyle canım ya ps4 ya pilgisayar ya tabletten. Yapcak bişi yok. Bebeğin olmasa sende ona katıl diycem ama bebiş varmış.aynı durum bendede eşim sürekli pc başında benimle hiç ilgilanmiyor( hep oyun oynuyor hatta al sana harclık diye para veriyor tekrar oyuna oturuyor..ne yapmalıyım bende 3 yıllık evliyım 1 buçuk yaşında kızım var değişmadi aynı bilgisiyar oyun bağımlığı var ((
Kimse calismiyor mu sizin evde para Nereden geliyor. Is hayatı olsa oyundan kopardı mecburen acilirdi.odaklanmis böyleCinsellikte bir problemimiz yok. Hatta oyundan başka istekli olduğu tek şey cinsellik.
Fransızcam olmadığı halde market alışverişine ben gidiyorum. Hatta oturduğumuz yer ıstanbul'da Taksim'in meydanı gibi merkezi bir yer. Cam açık olduğunda dışarı eğlenen insanları duyuyoruz. Hadi çıkalım bizde, en azından evin önündeki cafeye gidip birşeyler içelim diyorum istemiyor. Oyunu bırakamam, deyip bahane buluyor. Oyunu kazanamayınca yumruklarını masaya duvara vuruyor. Oyun aralarında gelip beni öpüyor 1-2 saniyelik ilgi gösterip hemen oyuna geri dönüyor. Gecesi gündüzüne karışmış durumda, gündüzleri uyuyor geceleri oyun oynuyor. Ben uyandığımda eşim yatağa gidiyor, o uyandığında ben yatağa gidiyorum. Pc başında transa geçmiş durumda, telefonu çalsa cevap vermiyor ya da ben seslensem sinirleniyor, cevap vermiyor. Bambaşka bir insan haline geldi, halbuki çok iyi kalpli bir insan.
Dün, oyuna ara verirsen konuşmak istiyorum dedim sert bir ses tonuyla. Korktu, hemen oyunu bırakıp ''söyle aşkım, seni dinliyorum.'' dedi.
Yalnız hissettiğimi, ülkemi ailemi düzenimi bırakıp Fransaya onun için geldiğimi söyledim. Oyun oynamasına karşı olmadığımı, ama benimle zaman geçirmesini, arkadaşlarıyla buluşmasını, sosyal olmamızı, spor yapmamızı söyledim. ''Off yaaa kafana neleri takıp da üzüyorsun kendini.'' dedi. Sonra bir de bana ''Sen bunalıma girdin, psikoloğa götüreyim ister misin?'' dedi sanki onun değil de benim ihtiyacım varmış gibi. Kendisinin oyun bağımlısı olduğunun ve bunun bir hastalık olduğunun farkında değil. Evle, benimle, ailesiyle, arkadaşlarıyla ilgisi tamamen kopmuş durumda. 2 hafta sonra üniversite sınavları var, ders çalıştığı yok.
Evlilik danışmanına gidelim, dedim. ''Bizim danışmana ihtiyacımız yok, birbirimizi seviyoruz, tartışmıyoruzki hiç.'' dedi. Anlamıyor işte, anlamıyor.
Konu 5 yıllık canım zira konu sahibide en 2009 yılında girmiş siteye.Kimse calismiyor mu sizin evde para Nereden geliyor. Is hayatı olsa oyundan kopardı mecburen acilirdi.odaklanmis böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?