Eşim oyun bağımlısı

Arkadaşlar yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim.
Dün, karşıma alıp tekrar ciddi konuştum. Senden soğumaya başladığımı hissediyorum, lütfen birbirimizi kaybetmeyelim, dedim. Çaba sarfedeceğine dair söz verdi. Ama dedi ki; benim mesleğim bu olacak, oyundan tamamen soyutlanmamı isteme benden....
Arkadaşlar, eşim video oyunu üzerine master yapıyor. Yani mesleği bu olacak, oyun yapacak.
Dün babasını aradı, babası başka bir şehirde yaşıyor. Babası geldi aldı, evine getirdi bizi. Dün hiç oyun oynamadı. Şu an gayet iyi durumda, benimle çok ilgili davranıyor. Önceden de bana çok aşırı ilgisi olan bir insandı zaten, yoksa neden evleneyim. Ama son 2 ayda değişti. Umarım zamanla düzelir.
Bazı arkadaşlar yazmış, onunla birlikte oyna diye. Gerçekten nefret ediyorum oyun oynamaktan, hele şimdiden sonra herhangi bir oyun görsem sinirlerim alt üst duruma geliyor inanın. ımkansız yani, oynayamam.

diablo adında bi oyun vardı ..nişanlım devamlı oynardı banada oğretmeye calışmıştı ben pek ilgilenmemiştim derken..birgün onun hevesle oynamasından ilgi duyarak bende oğrenmeye karar verdim..iyice öğretti bana ..benim bir yazım bu oyunu opynayarak gecti..sabah 6 da yatıyordum aksam altıda kalkıp hemen pc basına oyunu oynamaya gidiyordumsabah altıya kadar oynayıp tekrar yatıyordum tam 2 ay bu sekilde gecti kendimi herseyden soyutlamıştım evde uzaylı gibi dolaşıyordum..bi üst seviyeye atlama hırsı oluyordu oyun bitince rahatladım..şimdi oyunun 3.versiyonu cıkmış almayacagım ..çünkü o yazım iğrençti..akıllandım:)) bu oyundan once de undergrand diye araba yarışı vardı bi donemde onunla kafayı bozmuştum neyseki kurtuldum...nişanlımı ben değil o beni engelliyordu oyun oynama diye:)))

işinin oyun olması çok kçtü..yani bahane olarak kullanabilir kolaylıkla..ama şunu diyebilirsin;bu senin işin olacak evet ama bir insan sürekli işi ile yaşamaz..insanların iş saati diye bir şey vardır..özel hayatı vardır..sosyal hayatı vardır..yani bu bi bağımlılık ama bi yandanda çocukluk..evinin sorumluluklarını bilmiyor.iyi niyetli olabilir ama yaptığı bencilce bir davranış..bir kez dha üslubunuzu sertleştirerek konuşun,,böyle nereye kadar ki..o sizin çocuğunuz deği ki..hayat arkdaşınız..kusura bakmasın

Ben de eskiden oyun bağımlısıydım... Hatta erkek arkadaşımla oyunda tanıştık, beraber savaşıyorduk oyunda zevkliydi. Ama dozunda bırakmak lazım. Benim erkek arkadaşım da abartıyor oynamayı.

Sahip olabileceğin her şeye sahip olduktan sonra oyundan da sıkılıyorsun.

Keşke trde olsaydın, en azından ortadan bir süre kaybolup aklının başına gelmesini sağlayabilirdin. Bağımlı ise onu oyundan koparmak çok zor. Çivi çiviyi söker hesabı bıkana kadar oynaması lazım vazgeçmesi için.

ayy bende eskıden acayıp oynardım,sims, ceasers ve paraoh fanatıgıydım. sabahlara kadar oynar işe uykusuz gıderdım. sonra gına geldı bıttı.

ayy bende eskıden acayıp oynardım,sims, ceasers ve paraoh fanatıgıydım. sabahlara kadar oynar işe uykusuz gıderdım. sonra gına geldı bıttı.

bak benimde şimdi sims aklıma geldi...ne zevkli bir oyundu ya:))son versiyonunu oynadınmı bilmiyorum ama o cok daha zevkli idi..kişiler sanki üç boyutlu gibi..

offf canım ya zor iş valla tam bağımlı olmuş eşin bide yeni evlisiniz karısı varken napıo pc başında ...psikoloğa götür desem onuda kabul etmez şimdi....ben gidiyorum falan diye blöf yapsan korkar belki aklı başına gelir evliliğine verdiği zararı anlar belki etkili olur .....

kocan aynı bennn:roflol:
benimde eşim çok kızıyo çok kavga ediyozzz bu yüzdenn
hatalıyım biliyommm
amma bazen kendime engel olamıyorummmÇok üzgünüm çoook
ya aslında ben elşimle geçirdiğim vakitten bişi anlamıyom ondan nette geçiriyom vaktimi
bide bu tarafınfıdan bakkkk
belkide seninle geçirdiği vakitt yeterince heycanlı diildirrşakkıdı
bide bu açıdan düşün istersen vee
böle bi konuşma yapppvereliniortak
benimle geçirdiğin vaktinnn bundan farkı ne deee
ben sıkıyormuyum seni dee:mymeka:
şahsen benim netle bu kadar muhattap olmamın nedeni buu
msl kumanda hep onda o ne diosa onları izliyozzz-tatlicadiarzu-
aslında ben geçiş dönemi yaşıyorumm
eşimi sevmediğimdennn diiil Şeniz
onu seviyorumm ara bi dönem benceeCADIARZU
eskiden daha fenaydımmmm biraz düzeldim gibi oldu
bu kk beni yoldan çıkardı geneeeşutarafagitti
inş tez zamnda eşinde bende bu net olayını kafamızda düzeltirizz:Saruboceq:
yoksa kocanı sen,benide kocammm kapı dışarı edecekkkkkmafoldumben

vallla ben kocamı seviyomm amma yanına uzanıımm ölü gibi tv izlemekten bıktımmm:çok üzgünüm:

eminim kocanda seni seviyodurr irdele bencee a.s.

bak benimde şimdi sims aklıma geldi...ne zevkli bir oyundu ya:))son versiyonunu oynadınmı bilmiyorum ama o cok daha zevkli idi..kişiler sanki üç boyutlu gibi..

valla öyle dıyorlar ama cok kaptırırım dıye kokrkuyorum, artık bekarda degılım ev işi yemek iş hayatı derken oyun olayına enerji kalmadı bende.

konuyu açan arkadaşıma da şunu önerırım bılgısayardan oynadıgı oyunu sureklı kaldırsın ekle/kaldır dan yapabılır. sonra virus gırdı bılg. açılmıyo falan desın. aynı yerlerı bı daha bı daha oynamak ıstemez ve vazgecer.

meraba al bendede okadar benim eşimde pc delisi kınıgt diye bi oyun var elinden gelse işe gitmicek onu için bende şikayetçiyim valla bende şaşırdım kızımda var üstelik onu bırak saatlerce pc başında çocuk gibi oyun oynasın aynen senin dediğin gibi tuvaleti gelsin umrunda değil ucuna gelmeden kalkmaz dükkandada oynar akşama kadar akşam gelir 5 dakikada anlatır gün içinde naptıysa tamam hasan kaput tamamen tıransa geçer bazen 10kere sesleniyorum ona 11.de bana cevap verir
ama yinede ilgilenir benimle gel dersem gelir bak diyince bakar ama gelgelelim sinir oluyorum oyun oynamasına demi yani oyunla oynıcana tabiri caiz olucak ama karılarınızla oynayın demi şimdi haksızmıyım ama bayanlar aynısını biz bayanlar yapsak ne işin var akşamdan sabaha kadar pc başında neyapıyosun derler ama kendileri yapınca bişey olmuyo valla bacım sabır versin bize allah sakın yuvanı bu gereksiz şey için dağıtma o ilgilenmiyosa sen ilgilen ne biliyim ne hoşuna gidiosa onu yap bence derim....

benim eşimde oyun bağımlısı oldu sanırım.okuldan geliyor (kendisi psikoljik danışman ) hemen oyunun başına..yemek hazırlanana kadar.
yemekten sonra yatana kadar.bir aydır falan böyle.çok sıkılıyorum hem çocuk istemiyo hem oyun..küçük gibi gözüken büyük dertler..biri bize yardım etsin

aynı durum bendede eşim sürekli pc başında benimle hiç ilgilanmiyor ( hep oyun oynuyor hatta al sana harclık diye para veriyor tekrar oyuna oturuyor..ne yapmalıyım bende 3 yıllık evliyım 1 buçuk yaşında kızım var değişmadi aynı bilgisiyar oyun bağımlığı var ((

Beimkide öyle canım ya ps4 ya pilgisayar ya tabletten. Yapcak bişi yok. Bebeğin olmasa sende ona katıl diycem ama bebiş varmış.

Kimse calismiyor mu sizin evde para Nereden geliyor. Is hayatı olsa oyundan kopardı mecburen acilirdi.odaklanmis böyle

Kimse calismiyor mu sizin evde para Nereden geliyor. Is hayatı olsa oyundan kopardı mecburen acilirdi.odaklanmis böyle
Konu 5 yıllık canım zira konu sahibide en 2009 yılında girmiş siteye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…