esim ozel hayatimizi evdeki sorunlari baska bir kiza anlatiyor

Bence bir açıklaması yok. Haaa iyi canım dertleşin denebilecek bir durum değil. Ilk iş o kadınla görüşmeni konuşmanı istemiyorum derdim. Eğer kadınla ilişkisini sürdürüyorsa niyetinin başka olduğunu ispatlamış olur, o zaman evliliği gözden geçirmek gerekir. Ciddi anlamda. Buna da boşanmak diyoruz. Al iş arkadaşın dert dostunu sok bir yerine diyebilirsin.

o kadın patron mu manikürcü mü,hem patron hem de manikürcüyse eşin nasıl işsiz kalmadı

çözüm yolu eşinle konuşmandan geçiyor tatlım.

Eşin boşluğa düşmüş onu kendine yakın görmüş aman dikkat edin yoksa elden gider.Problemlerinizi karşılıklı konuşarak halledin eşinin bu yanlışından dönmesi için tek çözüm.

ben olsam kadının kocasını arardım. vallahi yapardım, ne demek kadınla birlikte evliliğindeki problemleri çözmek. ağzının ortasına ederim adamın. dağıtırım ortalığı ulan!

Sanirim bosaniyoruz bn herseyi bitirdim simdi gitsin kimr ne anlatiosa anlatsn

Eşin boşluğa düşmüş onu kendine yakın görmüş aman dikkat edin yoksa elden gider.Problemlerinizi karşılıklı konuşarak halledin eşinin bu yanlışından dönmesi için tek çözüm.

Giderse gitsin, bulunmaz Hint kumasi mi bu adam? Sacma sapan islere kalkisan adamlarin pesinden kosup iyice egolarini sisirmeye hic gerek yok bence.

Bildiğim kadarıyla bu davranış ''ben mutsuzum beni mutlu edecek birini arıyorum'' demek oluyormuş ve uzun süreli aldatmalarda en çok görülen bu şekilde arkadaşlık dertleşme ile başlayanlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…