esim ozel hayatimizi evdeki sorunlari baska bir kiza anlatiyor

Cozum yolunu buldum ve ise yaradi sanirim xd aslinda bz kadinlar cok uyanigiz bn bunu cok iyi anladm degil kadinin gelip deet anlatmasi slm verecek hali kalmadi ohh iyi oldu xd

Bu bnm esim izlenimi gordum ve tabi erkekler tava geldgi icin esimi tavladm iste mutlulugumuzu kiskanio diye bide bnm kiskandgimi belirttim ve o gun esim gidip dedi bnm esim kiskaniyo normalde bn manikurculerle konusmam zaten esimde konusturmami istemio bundan sonra is mevzusu disinda konusmayalm suratini gormeyi cok isterdm

• Ya arkadaşlar kadını tanımıyorum.. Karakteri kişiliği falan önemli ama ben sizlerle aynı görüşte değilim.. Çok özele girmeden sorunlar anlatılırsa (bizim işyerinde öyle) sende hata, git özür dile diye yönlendirmeler yapıyoruz.. Siz erkeklerin bakış açısı şöyle ama biz kadınlar bunu böyle yorumlarız vs. diye.. Yani bilmiyorum ben olumlu da olabileceğini düşünüyorum.. Niye herşeyi kötüye yoralım.. Evlenme yıldönümü olduğunu söyleyen birine eşine telefon et çiçek al, yemeğe götür diyoruz.. Mesela benim sinirlendiğim bir konuya da yanlış düşünüyorsun, erkeklerin apısı u diyebiliyorlar.. Bence çok özele girmeden anlatılırsa bazen farklı bakış açılarına insanın ihtiyacı oluyor.

Yani ayrıntılı bir şekilde anlatımdan bahsetmiyorum. Saatlerce konuşmadan da bahsetmiyorum. Grup halinde konuşulurken mesela eşim çocuklarla ilgilenmiyor diyen birine ne denebilirse.. gibi bir şey ..

Bn bile o kizin aile hayatini öğrendim dusunun yani olmaz degil olur ama aile ici sorunlarimi bn anneme bile anlatmiorm yani kadinin yaptigi ayip

Bak seni endiselendirmek istemiyorum ama endiselenmelisin de. Bunun sonu cok tehlikeli bir yere gidiyor. Basligi bile okuyunca tuylerim diken diken oldu. Cunku benzerini yasadim ve yuregimin orta yerinde hala koca bir yara.. Ayrildigim erkek musveddesı de tipki boyle sorunlarimizi isyerinde ustelik de yeni tanistıgi bir kiza anlatiyormuş. Sonrasi ne oldu biliyor musun, aralarinda bir yakinlasma oldu tabi o hicbir zaman kabul etmedi. Sabah sabah hatirladim karnima agri girdi. Simdi ben sana kesinlikle o kizla gorusmesini yasakla diycem ama ayni isyerinde mutlaka gorecek konusacak. Sana da konusmadim diyecek. Cok iyi takipte ol. Ama ozur diliyerek sunu demek istiyorum. Evdeki ozel sorunlarini disaridan bir kadinla paylasan bir erkek benim gozumde sahsiyetsizdir.

Keşke eşim istemiyor yerine ben konuşmak istemiyorum deseydi neyse en azından kız kendine bir çeki düzen verir
Su sekilde demis zaten diger elemana solemis gbi yapip manikurcu kim ki bn onunla muhattap oluyum demis bn manikurcuye deger vermem demis cok fens a bozulmus

demekki eşinizin gidecek yeri var,bunlar görüşüyorlar canım mutlaka bir beraberlikleri var

OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DİYORUMM PESS ARTIK

dertleştiği kadının da kocası varmış. belki bu masum dertleşme seanslarından haberdar olması gerekiyordur??

Cinayet cikabilir, cok tehlikeli bu. Her erkek kabul etmez bunu. Bence kadinin kocasina söylemek yerine, kendi kocasini uyarsin ki yapmis zaten.

Sizin kacirdiginiz birşey var orasi bir kuaförmüş. Genelde kuaför ortamlarinda bütün sirlar dökülür müşterilerde öyledir, kadinlarin rahatlama yeridir kuaförler o yüzden o kadinin sadece eşine deil samimi müşterilerine bile özel hayatini anlattigini düşünüyorum. Haci hoca işlerinide sever kuaförler hepsini katmiyorum istisnalar mutlaka vardir fallar filan ilgilerini ceker. Aralarinda kesinlikle birşey yok ben hic duymadim kuaför ortaminda patronuyla ask yaşayan eleman o yüzden içinde rahat olsun biraz. Ama kayinvalidemin bir lafi vardi kendi arkadaşlarini bile kocanin ortamına sokma asla evine yatili alma kocan yokken görüş derdi haksizmiydi kesinlikle hakliydi insanlar her zaman şeytana uyuyo malesef önlem almak şart :)

Ka

saçmalık öyle şeymi olurmuş canım.. O bayanla nasıl teselli ediyorlar birbirlerini yada nasıl akıl veriyorlar.. Sen git kocana şöyle davran yada sen git karına şöyle davran diyemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…