Aferin sana ne yaptın peki??Cozum yolunu buldum ve ise yaradi sanirim xd aslinda bz kadinlar cok uyanigiz bn bunu cok iyi anladm degil kadinin gelip deet anlatmasi slm verecek hali kalmadi ohh iyi oldu xd
Keşke eşim istemiyor yerine ben konuşmak istemiyorum deseydi neyse en azından kız kendine bir çeki düzen verirAdim kdar eminim
Su sekilde demis zaten diger elemana solemis gbi yapip manikurcu kim ki bn onunla muhattap oluyum demis bn manikurcuye deger vermem demis cok fens a bozulmusKeşke eşim istemiyor yerine ben konuşmak istemiyorum deseydi neyse en azından kız kendine bir çeki düzen verir
demekki eşinizin gidecek yeri var,bunlar görüşüyorlar canım mutlaka bir beraberlikleri varSorunumuz bole seyler iste allah bana bole kafaya takacak seyler cikartio sonra bunu ona soleynce ben cok kiskanc oluorm hasta ruhlu biri oluorum 2. Kez evi terkettignde eve geldi oglum bildiginiz ayaklarina kapandi gitnesib diye 1 yasindaki cocuk bunu yapti inanin ben oglumu uzmrk istemiorum bu da bunun bilincinde her seferinde gitmekle tehdit edio
OHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA DİYORUMM PESS ARTIKEsim evimizdeki tartismalari gidip isyerindeki baska bir kadina anlatiyor bn kizncada o da esiyle ayni sorunlari yasiyo bi cozum yolu ariyoruz dio napcami sasirdm kiskanmiyoda degilim bnden daha cok onla konusuyo gbi sanki bi de o kadinin kocasi konustuklarini bi duysa yada bilse bnden dha cok tepki gostereceklerini bile bile konusuyolar bi cozum yolu bulun
dertleştiği kadının da kocası varmış. belki bu masum dertleşme seanslarından haberdar olması gerekiyordur??
Bu guzelmis xd bn bunu desem kiyamet koparsizde denki canım kocam bugün bakkal Mehmet efendiye herşeyi anlattım bize çözüm buldu den...
Sizin kacirdiginiz birşey var orasi bir kuaförmüş. Genelde kuaför ortamlarinda bütün sirlar dökülür müşterilerde öyledir, kadinlarin rahatlama yeridir kuaförler o yüzden o kadinin sadece eşine deil samimi müşterilerine bile özel hayatini anlattigini düşünüyorum. Haci hoca işlerinide sever kuaförler hepsini katmiyorum istisnalar mutlaka vardir fallar filan ilgilerini ceker. Aralarinda kesinlikle birşey yok ben hic duymadim kuaför ortaminda patronuyla ask yaşayan eleman o yüzden içinde rahat olsun biraz. Ama kayinvalidemin bir lafi vardi kendi arkadaşlarini bile kocanin ortamına sokma asla evine yatili alma kocan yokken görüş derdi haksizmiydi kesinlikle hakliydi insanlar her zaman şeytana uyuyo malesef önlem almak şart :)[/QUOTE
Kesinlikle katiliyorm bn onlemimi aldm sanirim smdilik birsey duymadm girmedm de isyerine zamansz baskinlarim oldu falan gayet resmi ama hani dedigim gbi bn anneme bile derdimi anlatamioken o kadin nasil gelip esime anlatabildi onu cozmus değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?