Konu gelmisken ben de sorayim, esiminin ailesine yapilan harcamalari sormam diyenlere...
Esim tek cocuk,kardesi seneler once vefat etti. Kv dem paragoz. surekli birseyler istiyor,cok talepkar. Kocasi 2300 emekli maasi almasina ragmen devamli parasinin yetmediginden dem vuruyor.evliligimizin ilk yillarinda paralari kalmiyor diye 600 tl para gonderirdik her ay. Yine de ahhh ogluuummm yetmiyor derdi. dugun de yapmadilar bize. Erkek tarafinin yapmasi gerekenleri(mobilya_hali_perde)biz odedik, ama benm herseyimi yapti, ben borcsuz geldim. Esimle ben calisiyoruz.
kv bu sefer de memlekette bahceli ev isterim, ah soyle olsa boyle olsa, tavuklarim_agaclarim olsa,bahcem olsa. Denize karsi evim olsa.ama param da yetmiyor ki ah oglum diye aglamalar...
Kredi cektik kv havasini atsin,tertemiz yeni evde otursun,hayaline kavussun diye... kp 1200,ben ve esim 2500 oduyrz.
Bize de diyorki biz ölsek ev sizin. Size yatirim yaptik aslinda,tapusu sizde!! Bensiz ev begenilmis ve aliyoruz dendi bir anda.
Ben niye senin memleketinde ev sahibi olayim ki,bana mi sordun alirken.bir de aklinca yatiriminiz oldu diyor.
Bu çakalliklarindan dolayi sevmiyorum artik onlari,durust degiller.
Simdi de esim diyor ki annem borc bitsin size jeep alacam,araba alacam...
Pardon da hangi parayla?? 2 cocugumuz oldu, ne ara para bulup da alacak?? Yada benim maasimla da ona ev_araba alinacaksa benim aileme neden yok??(esime gore benim ailemin durumu iyiymis,kotu olsa alirmisiz). Yalan, annesi kenara cekip duygu somurusu yapiyor.elimizdeki parayi aliyor(oglumda para kalsa harcar cunku dio.)
Sizce bu durum normal mi???
Esimin ailesne yaptigi harcamalari sorgulamam diyen arkadaslara soruyorum?? Normal mi? Vermelimiyim mecbur muyum?
Konusahibinin de dedigi gibi, niye hep erkek tarafi isteyici? Neden esinin verdigi paralarin dönusunu saglamak biz bayanlara dusuyor? Birilerinin sizden maddi anlamda surekli birsey istemeleri,talepkar olmalari, oooo siz cift maassiniz gozuyle bakilmasi insani herseyden sogutuyor. Enayi yerine konulmus hissediyor insan. Keza ben de oyle.. bunlar saf oglan verir,gelin he der allem eder kallem eder baglariz bu isi diye dusunuluyor...
Biktim su paragoz insanlardan...
Konu sahibi cozum bulursan bana da soyle...
En iyisi calismayip evde oturmak. Ne diyorsun?