Eşim parasını kaynanamın yanında biriktiriyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi eza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
44
0
86
İstanbul
slm bende çok mutsuzum eşimle aramızda hiçbir sorun yoktu taki bir miktar para biriktirneyi düşününceye dek.Eşim o bir miktar parayı kaynanamın yanında biriktiriyordu bana bunu söyledi tabi ben deliye döndüm sonuçta ikimizde çaılşıyoruz ve akıl sahibi insanlarız sebebini sordum onda dursa harcarmış o yüzden vermiş bende bana verseydin dedim. başladık kavgaya birsürü laf işittim.lütfen bana akıl verin özellikle çalışan bayanlar ne yapmalıyım.Eşim bana güvenmiyormu şimdiye kadar güvenini sarsacak hiçbişey yapmadım.ona karşı çok dürüstüm :a015::a015:

bence olabılır ne var bunda kayınvalıdenız yıyormu esınızın parasını
bende anneme verıyorum bız harcarız al sende dursun dıye........

bunun güvenle ne alakası varki
evde durunca harcamasın die annesine vermiş
ne güzel oorda birikir paracıklarınız :1hug:
kavga edip büyütülcek bir olay değil

valla bence de büyütecek birşey yok.
eğer kayınvalideniz kötü niyetli değilse iyi bile yapmış eşiniz.
canınız lüks birşey ister birbirinizi kıramazsının alırsınız diye yapmıştır.
siz niye bu kadar celallendiniz?

neden bir bankaya hesap açtırmıyorsunuz..
elinize geçtikçe yatırırsınız...
böylelikle evinizde de huzursuzluk çıkmaz...
sevgiler..

ben seni haklı görüyorum vala
neden verecekmısım paramı
ben bırıktırmeyı bılmıyomuyum :1closedeyes:

tşk ederim cevaplarınız için ama kayınvalidem parayı aldıktan sonra şuna borcunuz var buna borcunuz var diye söylenmeye başladı. Ah bu saf erkekler bilmezler evlendikten sonra eşlerinin kıymetini ben çok üzüldüm demek herkes farklı düşünüyorsenağlama

kızlar sizce ne yapmalıyım siz ne yapıyorsunuz kendinizmi biriktiriyorsunuz

Bu zamanda iyi niyetli kaynana valla bulursanız bana haber verin ah ne diye evlendim bilmemki

kayınvalıdenız paracıkları aldıktan sonra borclarım var dedıyse eşiniz hata yaptıgını anlıycaktır
cunku ona bırıktırsın dıye vermıs
sız de bosuna bagarmayın kı kendı hatasını anlasın
hatta sey deyın al bunları da ver deyıp para verın onlar da gıtsın canı yandıkca anlıycaktır dogru yolu
:jeyyar:

Kayınvalide kötü niyetli olmayabilir..:sm_confused:
Paranızı sizden daha da iyi saklıyor olabilir..
Ama bankaya neden yatırmadığının ve aile meselelerinin neden annesine gittiğinin bir açıklaması olmalı bence..:delphin:

tşk ederim cevaplarınız için ama kayınvalidem parayı aldıktan sonra şuna borcunuz var buna borcunuz var diye söylenmeye başladı. Ah bu saf erkekler bilmezler evlendikten sonra eşlerinin kıymetini ben çok üzüldüm demek herkes farklı düşünüyorsenağlama

o zaman hoş değil durum, banka en iyi fikir bence, eşiniz kendisine güvenmiyorsa sizin adınıza olsun, yine çekebilir mi bilmiyorum gerçi.-tatlicadiarzu-

Ben ilk defa duydum böyle birşey..
Kayınvalideyi kötülemek falan değil amacım asla ama arkadaşların dediği gibi bankaya yatırın, daha garanti..

Eşinizin bu konuda samimi olduğunu düşünmüyorum, benim annem saklasın desen, hayır der ama..

Neyse eşinizin de günahını almayım ama tuhaf geldi bana..Belki de gerçekten öyledir ne bilim ama tuhaf..

Bankaya yatırsaydınız ya paranızı.
En azından aranızda böyle tatsızlıklar yaşanmazdı.
Sizde eşinize kırılmazdınız.

ozaman ışler degısır madem öle ozaman bankaya hesap acın orada bırıktırın paranızı

Bizim düğündeki altınlar eşimin annesinin kasasında duruyor. Tabi miktarı yazılı olarak bende var.Ayrıca kasa parası ödemeyelim diye öle yaptık. Eşim de biriktirdiği parayı babasına veriyor o da bankaya kendi hesabına yatırıyor galiba. Tabi para bizim.

Ne ilginç erkekler var ya, kusurabakma arkadaşım da, yani ben çocukken harçlıklarımı anneme verirdim arada, anne dursun sen de , alırım sonra derdim..

Ya da annem ''ver ben saklayım senin yerine'' de derdi bazenn..

Kocaman insan eşin, para biriktirmek için annesine neden hala ihtiyaç duyuyor ki eşiniz?

Bizim düğündeki altınlar eşimin annesinin kasasında duruyor. Tabi miktarı yazılı olarak bende var.Ayrıca kasa parası ödemeyelim diye öle yaptık. Eşim de biriktirdiği parayı babasına veriyor o da bankaya kendi hesabına yatırıyor galiba. Tabi para bizim.

Niye? Adamcağızı neden yoruyorsunuz ki? Kendi hesabınız neden yok? Kendi hesabınızı kendiniz neden tutmuyorsunuz?

Yanlış anlama merak ettim..

Back
X