evet zoruna gidiyor muhtemelen harçlık verdiğim için ama en azından ona verdiğim harçlığı o direk kendine harcıyor benim öyle bir lüksümde olmuyor yetiricem diye :)Süt kaç para haberi yok ondan işte:)
Yetireceğim diye çürük çarık, adı sanı belirsiz şeyler sokmasın da eve, anladığım kadarıyla çocuk var çünkü.
Belki zoruna gidiyordur artık arkadaşlarını örnek alıyordur ama kesinlikle ondan harçlık almayın, o istedikçe hesabına aktarım yaparsınız.
evet harçlık verdim hep ama bana o harçlık bile kalmıyor o en azından harçıktan kendine harcıyordu ben gene eveOlduki maasj eline saydin diyelim ki sen ondan kendi parani harclik isteyecek durumda kalacaksin . Calistigin halde bu eziyetli duruma girme 1 ay yapsan ve yetirirse diger aylarda da yok ben maasmn hepsini vermeyeym diywmezsin o yuzden ilk bas dusun ona gore hareket et de bu arafa o maasin hepsini sana mi veriyordu sen ona harclik mi veriyordun ... eger boyleydise de yanlis bence nasl senin acindan suan konusuyorsak esin acisindan da zor bi durum .
Dusundum dw biz hic bu tarz biseye girmedik ya kac yildir iki kisi calistik . Birlikte odenecekleri oderdik cok bi maasimiz da yoktu zaten artamazdi pek
zatEN çokda bir para kalmıyorBirlikte idare edin.
Buyuk masraflar bellidir zaten, onu kim oderse odesin, faturalar da keza. Kalan parayi da paylasin, kim markete giderse fisini saklasin. Ay sonunda oturup hesap kitap yaparsiniz.
Yani dedigim gbi calisan kisi maasini kendi harcamali diye dusunuyorum . Ev icin ama kendisi harcayabilmeli ya biri birine komple maasi vermemeli bu incitir sahsen ben istemezdim ne esimden maasini komple bana getirmesinj ne de maasimi komple ona vermeyi ... ev icin giderler birlikte paylasilip odenir bu seklde sknti da olmaz bence .. aylik klasik odemeler bellidir zaten ya da herkes kendine atiyorum 300 harclik alsin geri kalan para ne nereye harcandigi tutularak ortak seklde harcanabilirevet harçlık verdim hep ama bana o harçlık bile kalmıyor o en azından harçıktan kendine harcıyordu ben gene eve
O zaman birakin bir ay da o denesin.zatEN çokda bir para kalmıyor
muhtemelen vericem ama tedirginim daha kötüye götürecek diye birde maaşımı galiba eline vermek istemiyorum
En az 1000 tl ayırın gerisini gönderin. Nasıl idare ederse etsin. Bütün maaşı verip harçlık almak tuhaf değil mi ?
İyi de adamın yaptığı da mantıksız. zaten harçlık olarak isteyeceği parayı en başta neden veriyor. her hafta 200 tl kendine ayırsın geri kalanını versin. Birbirlerinden al ver yapmaya gerek yok sanki?Konu sahibinin eşi yıllardır öyle yapıyormuş
Adamların harçlık alması normal geliyor da kadınlarınki hemen tepki çekiyor
garip, ben bile kendi kendime harçlık veriyorum maaşımın içinden. diyorum ki al bu 300 500 neyse bu ayki harçlığın, dengeli harcaevet çok zor olur o ister istemez kavga çıkar evde ben gayet de güzel idare ediyordum nerden çıktı anlamadım ona da harçlık veriyodum ordan zoruna gitti galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?